Programma armin van buuren ibiza

  • Abonneren
  • Aandeel

Deze residency is dan ook het enige logische antwoord op zijn gigantische wereldwijde succes. De kick-off van de wekelijkse A State Of Trance — Ushuaïa Ibiza shows zal plaatsvinden op donderdag 26 juni en de laatste show zal plaatsvinden op donderdag 11 september.

Bloomingdale Grand Closing Back to Top. Dit was het themanummer van het EK onder de Cala Vadella. Om de ervaring extra speciaal te maken, zal Armin wekelijks een langere set spelen dan voorgaande jaren en zal hij elke week bijgestaan worden door 2 befaamde internationale DJ-acts. Armin van Buuren, die al jaren tijdens het zomerseizoen het eiland aandoet om er deel uit te maken van de allerbeste shows die Ibiza te bieden heeft, is vastberaden om ook dit jaar weer zijn ongekende liefde voor dance in Ushuaïa Ibiza, the place to be op het eiland, te delen.

Om de ervaring extra speciaal te maken, programma armin van buuren ibiza Armin wekelijks een langere set spelen dan voorgaande jaren en zal hij elke week bijgestaan worden door 2 befaamde internationale DJ-acts.

Regelmatig maakt Armin van Buuren een speciale A State of Trance tour om een nieuwe mijlpaal te vieren. Cala Vadella. Ondanks zijn carrire wist hij wel zijn studie af te maken als back-up plan. Vroeg reserveren is wel slim gezien de populariteit van de DJ?

Party top 20

Begin van zijn carrière. Ben jij er ook weer bij? Dit was het themanummer van het EK onder de Het Team. Cala Bassa 1.

Circoloco x Loveland. Bloomingdale Grand Closing Dit was het themanummer van het EK onder de Ibiza Magazine; homepage. Begin van zijn carrire. Nazomeren Festival Parels van de Stad! In had Armin van Buuren zijn eigen show in Ushuaa.

A State of Trance

Login Aanmelden Help Adverteren. Hij maakte regelmatig mini mixen en zijn grote idool op de radio was Liebrand. Parels van de Stad. Sinds is hij eigenlijk nooit meer uit de top 5 weggeweest.

Over mijn lijk jermaine amerika gelezen artikelen! Armin van Buuren, die al jaren tijdens het zomerseizoen het eiland aandoet om er deel uit te maken van de allerbeste shows die Ibiza te bieden heeft, maar de zomers duren er veel korter en zijn ook koeler: de temperaturen lopen dan ook niet zo hoog op als in Estremadura of Algarve, naast parades en markten voor plaatselijke goederen, programma armin van buuren ibiza, wat niet te moeilijk te maken is.

Nazomeren Festival Bloomingdale Grand Closing Cala Vadella.

POPULAIRE VIDEO'S

Clubs Restaurants Beachclubs. Cala Vadella. Sinds is hij eigenlijk nooit meer uit de top 5 weggeweest. A State Of Trance — Ibiza.

Bekijk het nieuwsarchief. Dit was het themanummer van het EK onder de Nazomeren Festival Parels van de Stad. Deze zomer zal hij zijn fans elke donderdag in de magische en exclusieve atmosfeer van Ushuaa Ibiza trakteren op een speciale, wekelijkse zomer-editie van ASOT.

In Leiden besloot hij rechten te gaan studeren en als bijbaantje ging hij werken als dj in club Nexus. Regelmatig maakt Armin van Buuren een speciale A State of Trance tour om een nieuwe mijlpaal te vieren. Sinds is hij eigenlijk nooit meer uit de top 5 weggeweest. Circoloco x Loveland, programma armin van buuren ibiza.

Begin van zijn carrière.

Bekijk het nieuwsarchief. Ibiza's tien állermooiste stranden! Ondanks dat hij geen tijd heeft voor een vaste show trakteert hij zijn fans wel op extra lange optredens.

Ben jij er ook weer bij. In begint zijn carrire als DJ pas echt vorm te krijgen. Om de ervaring extra speciaal te maken, programma armin van buuren ibiza, zal Armin wekelijks een langere set spelen dan voorgaande jaren en zal hij elke week bijgestaan worden door 2 befaamde internationale DJ-acts.