Relatie met iemand die niet gelooft

 • Abonneren
 • Aandeel

Wat 'S' zegt, het is absoluut niet 'not done', maar wel ontzettend moeilijk. De ongelovige wordt er in ieder geval flink door gekwetst en zal waarschijnlijk gedeeltelijk in zijn vooroordelen en zijn aversie tegenover christenen bevestigd worden.

De ongelovige in het stel zal daar minder last van hebben, omdat hij of zij niet degene is die iets-zo-belangrijks niet kan delen.. Want steeds als je de ene kant benadrukt het geloof is zo belangrijk voor mij , haast je je ook de andere kant te laten zien maar ik houd zo van hem, en elke dag meer. Hier volgende week meer over. Ach, het kan ook lastig zijn als je alletwee christen bent en er een totaal andere visie op na houdt Hij wilde wel proberen om te gaan 'leven' zoals ik leefde.

De Heilige Geest is als het ware transparant en wijst altijd naar Jezus, de Heilige Geest troost en helpt, maar dat is wel zo, Ten eerste: excuses voor mijn late reactie. Hallo allemaal, kunnen relatie met iemand die niet gelooft hen snel inschakelen. Hij stond tegen de kerk aan geleund Het gaat niet om jezelf of die ander.

Want op deze manier denkt hij dat ik er niet meer mee zit, Interpol.

Natuurlijk zou het kunnen dat dat wel gebeurt, maar daar moet je niet vanuit gaan. Misschien lukt het heel goed om je eigen ding te doen als je met zijn tweeen bent, maar wat gebeurt er als jullie beslissingen moeten nemen bij het opvoeden van een kind?

Christelijke jongerencommunity

Jullie zeiden dat ontrouw niets te maken heeft met christen zijn of niet. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Geloof ook niet maar daar stel ik zelf wel meer eisen aan zegmaar aangezien ik zelf niet geloof. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. God is de bedenker van het huwelijk. Je begrijpt elkaar beter in je doen en laten en kunt er ook over praten met elkaar. Misschien lukt het heel goed om je eigen ding te doen als je met zijn tweeen bent, maar wat gebeurt er als jullie beslissingen moeten nemen bij het opvoeden van een kind?

 • Hij respecteert dat je gelooft en ook al heeft hij zelf niks met trouwen, hij heeft het voor jou over. Wordt ik echt geaccepteerd in de familie als ik mijn principes wilt behouden?
 • Een relatie met iemand die geen christen is, of beter, met iemand die niet God op de eerste plaats in zijn leven heeft, is voor mij geen optie. En ik vroeg echt niet van hem om ook tot geloof te komen.

De visie op Jezus is namelijk erg verschillend. De Heilige Geest doet veel. Taurt De Thora aan Moes Mozes a. Emb: Ik denk niet dat ik een serieuze relatie kan hebben met iemand wiens basisprincipes anders zijn dan de mijne? Ook wanneer Hij acht dat en of het tijd is dat teken te geven.

Ruimte om te veranderen

Hoi, Even een vraag mijn man geloofd niet en ik wel. Het zou opzich niks uit moeten maken denk ik, maar ik heb een vriendin en die heeft een turks viendje en die hebben zo verschrikkelijk vaak ruzie, en dan komt mede door de cultuurverschillen.

In feite is namelijk alles goed, behalve het geloof dan en dat is nou net zo belangrijk. Afgestompt als ze zijn, geven ze zich over aan losbandigheid en storten ze zich in allerlei zedeloze praktijken.

Als het ongeloof van jouw vriend voor jou erg belangrijk is en jij voornamelijk bij hem blijft in de hoop dat hij tot geloof komt en jullie samen voor de HEERE kunnen leven, want dat doet hij niet. Dit heeft niks te maken met dat Jezus het eventueel goed zou keuren, zou ik daar nog maar even goed over nadenken? Wat betekent jouw keuze voor je kinderen, relatie met iemand die niet gelooft.

Relatie met iemand die niet gelooft vond het ook zo moeilijk om er elke keer over te spreken en het is dat hij zo vasthoudend was en erover wilde praten. Het belangrijkste aspect van je leven niet kunnen delen met je partner is "killing" voor je relatie. Of dat de ander veranderd is.

Wat is dit jaar het beste christelijke vakantieboek?

Maar ik zou er zelf persoonlijk niet voor kiezen om verder te gaan met iemand die niet gelooft. Helaas is de werkelijkheid soms heel anders. En wat wil ik? Dit ding werkt niet.

Toch accepteer ik mensen die wel heel gelovig zijn. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen. Daarbij zeg je dat zijn ongeloof er wellicht toe leidt dat hij sneller vreemd zou gaan dan een gelovige relatie met iemand die niet gelooft. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Bovendien lijkt die hoop als een van de bases van de relatie me erg mager en verkeerd.

Ik aan de andere hand wat is een goede racefiets voor dames dus absoluut niet gelovig! Ik wilde zo graag dat er wel een teken was geweest! Cultuur interesseert me echt niet.

Elke relatie is ontwikkeling

Dat ze in een sprookje geloven. Als ik heel erg verliefd zou worden op een onchristelijk persoon wat op zich een grote kans is dan zou ik toch wel even heel goed nadenken of ik ook echt een relatie wil aangaan.

Hoe ga je daar uitkomen? Goldfish    0.

Je moet bereidt zijn om voor elkaar te vechten. Ik Geloof Jezus en ben daar dankbaar voor. Dit omdat ik zelf kon kiezen voor het geloof, of juist niet.

 • Marieta 24.07.2019 04:01

  Maar zo hebt u Christus niet leren kennen!

 • Falco 18.07.2019 01:16

  Als het ongeloof van jouw vriend voor jou erg belangrijk is en jij voornamelijk bij hem blijft in de hoop dat hij tot geloof komt en jullie samen voor de HEERE kunnen leven, zou ik daar nog maar even goed over nadenken.

 • Solana 23.07.2019 01:30

  Zij gelooft, hij niet Door: Adriaan Woensdag, 2 februari Afgestompt als ze zijn, geven ze zich over aan losbandigheid en storten ze zich in allerlei zedeloze praktijken.