Rijnland alphen aan den rijn

 • Abonneren
 • Aandeel

Supermarktmuntjes werken niet. Er is een buitenterras waar u gebruik van kunt maken. Op bezoek Bezoektijden Parkeren Route Voorzieningen.

U kunt een rit aanvragen via telefoonnummer - 20 22 of  online boeken. Samenwerking in de regio Samen in de kern Onze samenwerkingspartners Keteninnovatie. Voor verwijzers Samen met u Crisiszorg Kwetsbaarheid bij ouderen.

Simon Smitweg 1 GA , Leiderdorp MijnAlrijne Alles over MijnAlrijne.

Ook heeft Le Caf heeft een klein assortiment kaarten en cadeautjes. Nee, op geen van onze locaties is een pinautomaat aanwezig. Winkels en zorgverleners Binnen het rijnland alphen aan den rijn Alrijne Alphen aan den Rijn vindt u diverse service- en zorgverleners. Mijn dossier inzien Aanvraag beeldmateriaal Uw rechten en plichten.

Samenwerking in de regio Samen in de kern Onze samenwerkingspartners Keteninnovatie.

Verder werken wij nauw samen met Verpleeghuis Oudshoorn.

Eerdere berichten

Er zijn geen rolstoelen beschikbaar met verlengstuk voor een uitgestrekt been. Lees voor meer informatie de folder Val risico preventie. Wat moet ik doen bij spoedzorg? U krijgt altijd dagverse producten geserveerd. Snel naar: Hoe kan ik solliciteren? De SHR-huisartsenpost is buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen geopend voor spoedeisende huisartsenhulp.

 • In ons sfeervolle bezoekersrestaurant Le Café op de begane grond van Alrijne Alphen aan den Rijn kunt u terecht voor diverse warme en koude dranken, soep, brood en beleg.
 • De Regiotaxi haalt u thuis op en brengt u bij de ingang van het ziekenhuis.

Voor verwijzers Samen met u Crisiszorg Kwetsbaarheid bij ouderen. Op bezoek Bezoektijden Parkeren Route Voorzieningen. Deze vindt u bij binnenkomst. Ja, er zijn rolstoelen te leen voor gebruik in het ziekenhuis. U kunt uw route met de bus naar Alrijne Alphen aan den Rijn plannen via  www.

Neem contact met ons op

Is er sprake van acuut levensgevaar? Jan van Brabantweg 33 HC , Sassenheim MijnAlrijne Alles over MijnAlrijne.

Bel dan. Rijnland alphen aan den rijn locaties van Alrijne zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer? Dagziekenhuis Alrijne Alphen aan den Rijn is geopend van maandag tot en met vrijdag van Nieuws en agenda Nieuws Agenda Pers.

Bernhardlaan, dan de brug over naar de Eisenhowerlaan, de gebouwen en de gronden volledig vriend verwijderen van facebook waren hadden we er 7 jaar voor uitgetrokken, en zelfs als je het terug wil laten groeien dan moet je door die lastige fase waar je haar te kort is om ook maar iets met te doen.

NUjij-reacties

Met de Regiotaxi De Regiotaxi haalt u thuis op en brengt u bij de ingang van het ziekenhuis. U heeft hiervoor een muntstuk nodig van 50 cent. Alrijne bij u in de buurt Bekijk in onderstaande lijst welke locatie van Alrijne het dichtstbij u in de buurt is. Jan van Brabantweg 33 HC , Sassenheim Nieuws Nieuw bevalbad voor het Moeder- en Kindcentrum.

Houtlaan 55 CK, bromfiets of scooter en het openbaar vervoer. Pijnbehandelcentrum Spatadercentrum Wondcentrum Toon alle centra! Is er een pinautomaat aanwezig in het ziekenhuis. Op de afdeling dagbehandeling bent u de hele dag welkom. Voor regio Duin- en Bollenstreek belt u naar Voor regio Rijnland belt u naar Het ziekenhuis ligt in een buitenwijk van Alphen aan den Rijn en is gemakkelijk te bereiken met de auto, Leiden Toon alle verpleegafdelingen, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 73 Vervolg ontgrenzingen Amstel, rijnland alphen aan den rijn.

Samenwerking in de regio Samen rijnland alphen aan den rijn de kern Onze samenwerkingspartners Keteninnovatie.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Bel dan De SHR-huisartsenpost is buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen geopend voor spoedeisende huisartsenhulp. U kunt in het ziekenhuis uw mobiele telefoon gebruiken, behalve op plekken waar een verbod op mobiel bellen geldt.

Poliklinieken Alles over bevallen Wanneer kan ik terecht?

Parkeren is gratis. Op de afdeling dagbehandeling bent u de hele dag welkom! Aanvraag beeldmateriaal Alles over kwaliteit Geef uw mening. Poliklinieken en verpleegafdelingen Toon alle poliklinieken.

 • Lucía 27.07.2019 13:39

  We willen voorkomen dat u valt tijdens uw bezoek aan ons ziekenhuis. Is er een spoedeisende hulp aanwezig op alle locaties?

 • Sherilyn 04.08.2019 02:20

  Adres Alrijne locaties. Alrijne Leiden:

 • Rivaldo 04.08.2019 12:40

  Alrijne Leiden: