Sauna beauty de thermen nijmegen review

  • Abonneren
  • Aandeel

Tevens zeer sfeerloos. Je mag dan toch verwachten dat je in ieder geval in een frisse, hygiënisch saunacomplex komt waar dingen die stuk zijn, gerepareerd worden. Heerlijk rustgevend en geweldige opgieting.

Voornaam Achternaam Emailadres:. Helaas is er een hoog bejaarde dame overleden in haar favoriete sauna. Gelukkig heeft men inmiddels gekozen voor een betere oplossing. Gezichtsbehandeling met hoofdhuidmassage was marginaal. Rust, bosrijke omgeving, top personeel, heerlijk eten. Onaangename temperatuur, meubilair in restaurant kapot.

Bedank jonathanv Lekker bezig. Bij uitcecken bleek dat ik de kaart toch niet kon gebruiken. De dag afgesloten in het restaurant, onder het genot van een sateetje en wijntje. Er is dus overal lawaai en pratende mensen, wij kwamen er niet tot rust zelfs in de sauna's wordt hardop gebabbeld?

Klik hier voor meer informatie Plaats Zoover op je website! Maximale prijzen voor de laagst mogelijke kosten lijkt het en ook nog zeer beperkt. Ook was het behoorlijk gedateerd en vies.

Panovenlaan 3 , DZ Nijmegen, Nederland. We hadden mazzel met het weer, waardoor we tussendoor ff van het zonnetje konden genieten, op het dakterras. Wie zijn wij? Er hing zelfs een TV. We hadden gereserveerd en moesten alsnog een kastje met z'n tweeën delen.

  • Elvira 7 januari Door meerdere verbouwingen in de loop der jaren is het een beetje een
  • En misschien juist wel omdat het misschien wat gedateerd is. We never come back.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Ik ben meer dan tevreden. Eten was ook zalig. Meer zien. Hier heb ik de echte ontspanning gevonden? En als je dan ziet hoe ze daarmee omgaan denk ik,de snappen het tenminste!

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen

Totale indruk. Beoordeeld op 4 maart Nu gesloten: - Omdat we in de buurt moesten zijn, deze sauna maar eens uitgekozen om te proberen.

Vloer was overal vrij nat en ik ben bang dat ik ondanks de gehuurde slippers toch een voetschimmeltje heb opgedaan. Tijdens het eten merkte ik sauna beauty de thermen nijmegen review weer dat de temperatuur wel iets hoger mocht zijn. Vieze haren op de grond, vies en troebel water mn de dompelbaden en alles oogt onfris.

Bezienswaardigheden Nijmegen. Ik heb bijna dezelfde ervaringen gemaakt, was er 2 dagen later.

57 Nederlandse reviews over Sauna Centrum de Thermen

Klik hier voor meer informatie Plaats Zoover op je website! Er hing zelfs een TV. Tijdens het eten merkte ik ook weer dat de temperatuur wel iets hoger mocht zijn. Doen alles voor je. Wij kijken weer uit naar het volgende bezoek.

Attentie na afloop. Mijn mening: Voor de prijs veel te duur, sauna beauty de thermen nijmegen review, vies en zeker geen aanrader. Niet tegen een stoelleuning aanleunen en ook niet op mijn rug in mijn bed slapen van de pijn. Wij hadden het na Nieky 3 januari In het restaurant viel me op dat ondanks dat het niet zo druk was we erg lang moesten wachten op onze bestelling. Bij de Thermen in Nijmegen kunt u  uit….

Liefhebbers beschrijven hun favoriete sauna voor jouw dagje uit

Je moet zelf erachter aan gaan. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Communicatie en info voorziening was ver onder de maat. Zeer positief is het feit dat je naast een goede drinkfontein in de oudere hal en een drink kraan in de nieuwere hal je bij de bar ook gratis onbeperkt glaasjes water kunt nemen.

Beoordeeld op 23 januari Heerlijk tot rust komen. Nummer 2 van bezienswaardigheden in Nijmegen. Ronduit slecht.

  • Ena 26.07.2019 21:24

    Aangepaste openingstijden In de maanden juni, juli en augustus sluiten wij elke dag 1 uur eerder.