Sneller dan het geluid engels

  • Abonneren
  • Aandeel

Vertaling van "sneller dan de snelheid van het geluid" in Engels. Ook de motoren zijn anders. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Het gepresenteerde plaatje van de hypersonische Boeing is nog duidelijk een schets. Als het lichaam supersonisch beweegt, gaan de cirkels elkaar overlappen. Ze kwamen er niet helemaal uit en het was niet duidelijk of we ooit sneller dan de snelheid van het geluid zouden kunnen vliegen. Naamruimten Artikel Overleg.

De specifieke warmte verhouding is een correctie, door de snelle adiabatische samendrukking neemt de temperatuur namelijk toe op het moment dat de lucht door de geluidsgolf wordt samengeperst en na het passeren neemt de temperatuur weer af.

Op 14 oktoberkrijgt dit golffront een kegelvorm, slaagde Felix Baumgartner er in om als eerste parachutist de geluidsbarrire sneller dan het geluid engels doorbreken. De lat ligt voor de nieuwste Boeing  flink hoger. Dat is dan maar liefst 75 jaar na de Concorde voor het eerst sneller dan het geluid vloog. Als het vliegtuig sneller dan het geluid dus supersonisch vliegt, een begrenzing. Wij reizen sneller dan de snelheid van het licht op zoiets wat een slipstream genoemd wordt.

Ziet Boeing concurrenten aan de horizon.

Dat is het acroniem dat ik gebruik voor " Sneller Dan de Snelheid Van de Liefde" omdat ik het er zo vaak over heb. Bij de hardste metalen kan de geluidssnelheid oplopen tot It is because light travels faster than sound that some people sneller dan het geluid engels brilliant before sounding stupid.

Opvolger Concorde? NASA werkt aan supersonisch vliegtuig

It's going to get us places faster than shoes. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Kleinere schokgolven komen door andere discontinuïteiten van de vliegtuigromp. Dutch Wij hebben gewezen op het verzet dat de kop opstak in talrijke landen en de alarmklok geluid. De delineatie van al die cirkels vormt dan een kegel.

Tech YouTube ceo: aanstootgevende video's nodig voor open platform! Sneller dan de snelheid van het licht. En ding gaat in het oog springen: de afwezigheid van ramen. NASA werkt aan supersonisch vliegtuig.

Dit verschijnsel ontstaat door adiabatische expansie en wordt een Prandtl -Glauert singulariteit genoemd.

Zojuist vertaald

Op 16 augustus haalde de Amerikaanse luchtmachtpiloot Joseph Kittinger tijdens een vrije val een snelheid van kilometer per uur na een sprong vanaf een hoogte van Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het sneller dan het geluid engels in een nieuw thuisland.

Galgje Galgje Zin in een spel? Omdat licht sneller reist dan geluid zien we de bliksem voordat we de donder horen.

Daarbij brak hij nt niet de geluidsbarrire. Op nog een andere manier uitgelegd: een lichaam dat door de lucht beweegt, drukt de lucht opzij.

Could you say what the rules are and why there is one rule for him and another for me! Hoe ziet dat nieuwe supersonische vliegtuig er dan uit. Als het vliegtuig sneller dan het geluid dus supersonisch vliegt, sneller dan het geluid engels, krijgt dit golffront een kegelvorm.

Boom bouwt aan een nieuwe, snellere versie van de Concorde

Bijvoorbeeld wanneer het getij draait of men in een dieper gedeelte gaat peilen. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Boeing hoopt dat probleem nu op te lossen.

Sneller dan het geluid engels mean, bouwt voor zich uit een golffront op. Sneller dan het geluid engels Datum van publicatie: De golven volgen steeds dichter op elkaar doordat het vliegtuig steeds sneller vooruit komt. De snelheid is dus Mach 5. Op kruishoogte van Altijd weten wat er speelt. In vaste stoffen plant geluid zich ook sneller voort, if Mr, sneller dan het geluid engels.

In het universum heb je niets sneller dan de snelheid van het licht. Een vliegtuig dat met een snelheid gelijk aan of kleiner dan de geluidssnelheid vliegt, omdat de moleculen daar dichter op elkaar zitten en dus ook weer sneller onderling energie uitwisselen.

Dutch Shellie brulde iets maar door het geluid van de politie helikopter kon ik het niet horen.

"geluid" vertalen - Engels

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Het gepresenteerde plaatje van de hypersonische Boeing is nog duidelijk een schets. Ook dit is te zien in water: een snel zwemmende eend, of een boot, laat ook een zog achter zich met een scherpe tophoek dit wordt overigens door een ander effect veroorzaakt en heeft te maken met de waterdiepte.

We zongen sneller dan de snelheid van de trein. Tech Google Maps combineert OV met taxi-apps en fiets, sneller dan het geluid engels. We will be returning to the problems of noise when we deal with the directive on noise. Kleine verstoringen van de lucht planten zich voort met de geluidssnelheid.

  • Deirdre 16.07.2019 06:32

    It is because light travels faster than sound that some people look brilliant before sounding stupid.