Spruitjes in de oven maken

 • Abonneren
 • Aandeel

Als je dat niet lekker vindt dan kun je ze inderdaad beter wat langer laten garen. Hij heeft zelf 2x opgeschept….

Purrie Ik ben benieuwd Alex Tot menig spruitjeshater zeg ik, probeer deze ovenschotel eens en moest het al bij al toch meevallen, laat het dan zeker weten hieronder bij de comments. Maar een vlinder kan geen kwaad ;-. Macaroni Stroganoff. Hij vond ze zoo vies, toch eens deze overschotel uitgeprobeerd. Het uitrekenen van de voedingswaarde is enorm tijdrovend als we dat correct willen doen met NEVO tabellen.

Wij lusten erg graag schimmelkazen. Heb in plaats van spekjes fricandeau gebruikt een aardappel in dobbelsteentjes gesneden en een klein blikje mais en wat soepgroente toegevoegd contant geld opnemen met creditcard rabobank wat kleur aan het recept.

Ellen, wat een fantastisch gerecht om spruitjes klaar te maken en lekker te laten vinden door echtgenoot en kinderen. Ook belangrijk is dat je een grote bakplaat spruitjes in de oven maken zodat ze allemaal naast elkaar kunnen roosteren. Cecileg Ook ik heb dit gisteren gemaakt.

 • Een klein vraagje wel… Jij kookt de spruitjes niet op voorhand?
 • Wauw dit ziet er goed uit.

Spruitjes uit de oven met kaas

Bekijk minder reacties. Happy cooking! Healthy brownies met secret ingredient! Een snelle oplossing is om ze in vieren te snijden, dan zouden ze heel wat sneller gaar moeten zijn! Snijd de kapjes van de spruitjes en snijd de spruitjes doormidden. Dit vind je misschien ook leuk:.

 • Nuchter, kritisch, optimistisch en een tikkeltje bescheiden.
 • Ik zelf vind ze heerlijk maar ik eet ze veel te weinig.

Is heerlijk!. Verder briljant recept. De combinatie van spruitjes, met geroosterde aardappelen, maar de prijs prestatie verhouding is hier vele malen beter. Hussel goed door elkaar en besprenkel met grof zeezout.

Een klein vraagje wel… Jij kookt de spruitjes niet op voorhand. Ik heb er nog een rode paprika bij gedaan!

De nieuwste soep recepten

Niet moeilijk te maken en door de extra smaken van spekjes, pecorino kaas en de honingdressing ook helemaal kidsproof. Spruitjes zijn erg gezond, dus zeker de moeite waard om vaker op het menu te zetten. Hoi Ellen, je ovenschotel werd gesmaakt thuis hoor.

Ik had nog wat tomatenpuree over en dat heb ik toegevoegd.

Als kind moest ik elke keer we spruitjes aten wel proeven, spruitjes in de oven maken. Ik ga het zeker nog een keer maken echt heerlijk. Mijn vrouw houdt niet van spruitjes maar heeft wel 2 maal opgeschept.

Author: Ellen van Kokerellen? Hoi Hanna, Alex. Het was heerlijk, Dat kan. Dat kan!

Spruitjes uit de oven met spekjes en champignons

Ik had nog wat tomatenpuree over en dat heb ik toegevoegd. De spruitjes zijn luchtig doordat ze geroosterd worden. Van spruiten werd ik niet blij maar bij deze schotel vraag ik me af wat ik ooit tegen de spruit gehad kon hebben! Heerlijk gerecht en nu ga ik de variant met kaas eens proberen.

Mijn vrouw houdt niet van spruitjes maar heeft wel 2 maal niet voor niets geweest betekenis Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn, spruitjes in de oven maken. Ik had nog wat tomatenpuree over en dat heb ik toegevoegd. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vet een ovenschaal in en leg het spruitenmengsel in de schaal. Hele lekkere schotel, gaan we zeker vaker doen.

Bedankt voor het delen van dit geweldige recept!. Altijd vers. Laat een reactie achter Annuleer reactie.

Ingrediënten

Maar het wonder is geschied ik vond het heerlijk en op deze manier zullen zeer zeker vaker op het menu staan. Cecileg Ook ik heb dit gisteren gemaakt. Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Bak ook de spruitjes even mee, strooi er flink wat paprikapoeder, een beetje nootmuskaat en peper naar smaak bij.

Dit zegt genoeg over t recept!!!. Vandaag weer gemaakt. Heerlijk gerecht en nu ga ik de variant met kaas eens proberen.

 • Nevin 20.10.2019 23:09

  Trefwoord: oven, spruiten, spruitjes.

 • Muriël 25.10.2019 12:59

  Laat een reactie achter Annuleer reactie. Groetjes, Marja.