Studenten ov chipkaart kwijt nieuwe aanvragen

  • Abonneren
  • Aandeel

Ergste is ook dat je dit niet kan declareren bij een instantie! Is je kaart verlopen? Ik wil niemand beledigen of aanvallen.

Help Sneltoetsen. Ik heb 4 stukken bewijsmateriaal waarmee ik kan bewijzen dat het bedrijf nalatig is. Weer krijg ik een medewerker aan de telefoon die ik slecht kan begrijpen en die weinig begrip toont voor mijn probleem.

Over het algemeen zijn studenten niet de rijkste en vrijwel niemand kan zoveel reiskosten betalen en ook nog eens geld overhouden om van te leven. Dan wil je daar je abonnement op aanpassen. Huisregels Help. Natuurlijk willen wij je altijd proberen te helpen, maar je wordt het snelst geholpen als je de vraag stelt bij de instanties die erover gaan.

De nummer die op mijn ov chipkaart stond is niet in hun beheer, dus uw post klopt niet! Deze persoon verzocht mij nogmaals een formulier in te vullen en op te sturen. In dit gesprek vertelt teamleader mij dat ze een onderzoek zou starten en contact met me op zou nemen. En dit is al de 3e keer dat ik me chipkaart laat vervangen. Dus ik print die pagina uit met PrtSc studenten ov chipkaart kwijt nieuwe aanvragen dan naar Paint en een beetje afsnijden.

Ik ga het zeker ook uitproberen en zal ook mijn bevindingen posten.

Is je kaart verlopen?

Bij wie kan ik terecht met mijn overige vragen? Ongelezen bericht door patrickhwpolak » 02 dec Omdat ik al zo lang geen OV-studentenkaart had, betekende dit dat ik al 3 maanden lang de kosten uit mijn eigen zak moest betalen. Ik pak nu dus maar de auto om km per dag te reizen, want dat is net even iets goedkoper dan retour treinkaartjes a 40 euro want dat kan ik gewoon niet iedere dag kwijt.

Hiervoor moet ik een formulier invullen en mijn defecte ov-chipkaart, samen met dit formulier opsturen.

  • Nieuwsbrief Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
  • Hoewel met het opzetten van de site www.

Dit is toch gewoonweg belachelijk. Mensen ronde van midden nederland knwu dezelfde probleem raad ik aan om hetzelfde te doen. Ik ging ervan uit ik gewoon pech had met het versturen, studenten ov chipkaart kwijt nieuwe aanvragen, dus vroeg om een nieuw formuliertje die ik uiteindelijk helemaal in had gevuld en met pasfoto's opstuurde.

Ongelezen bericht door November 20 nov Aanbiedingen vervoerders Heb je geen recht meer op je studentenreisproduct.

Ik vraag me af waarom er geen anoniem, tijdelijk reisproduct verschaft kan worden om de periode zonder persoonlijk reisproduct te overbruggen. Het enige dat je nog direct gratis krijgt van de overheid.

Je studentenreisproduct staat op deze vervangende kaart; 5.

Hoe vraag ik mijn studentenreisproduct aan?

Ik ben benieuwd hoe lang het nu gaat duren, voordat ik mijn nieuwe ov-chipkaart binnenkrijg. Nu is mijn kaart dus stuk, niet alleen de doorgeknipte dus, maar ook de andere, een scheurtje, in mijn nieuwe kaart, binnen drie maanden. Meld dat zo snel mogelijk. RSR werkt in opdracht van de vervoerbedrijven en zorgt ervoor dat je daadwerkelijk met het studentenreisproduct kunt reizen.

Upload afbeelding. Het stopzetten gaat als volgt: Ga naar OV-chipkaart. De informatie is mogelijk verouderd. Er zat bij mij al een klein scheurtje in mijn ov-chipkaart, maar is van de week dus flink doorgescheurd. Blokkeer je OV-chipkaart meteen. Bekijk hier jouw  dichtstbijzijnde verkooppunt   kies bij Servicetype Anonieme OV-chipkaart kopen.

Hoofdnavigatie

En dan lijkt mij een OV chipkaart een stuk onschuldiger. Ik pak nu dus maar de auto om km per dag te reizen, want dat is net even iets goedkoper dan retour treinkaartjes a 40 euro want dat kan ik gewoon niet iedere dag kwijt. Oh ja, de wachttijd is wel 16 minuten, maar dan word je ook meteen geholpen!

Thomas NS. De mensen verantwoordelijk voor de invoer van de ov-chipkaart verdienen bakken geld eraan, terwijl wij alsmaar meer moeten betalen voor het OV.

Welkom Nog geen account. OV-chipkaart verlopen? Ik begon vaker te bellen, daar ben ik nog niet helemaal achter. Je nieuwe kaart ontvang je binnen uiterlijk zes werkdagen thuis! Ongelezen bericht door Savanne 24 okt Balen dat het niet lukt.

Wie 'ze' zijn, in de hoop ik iets te weten zou kunnen komen.

Alles over je OV-studentenkaart

Controleer na 5 werkdagen op Mijn DUO of het stopzetten is gelukt. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Het stopzetten van het studentenreisproduct moet je gedaan hebben vóór of op de 5e werkdag van de 1e maand waarin je er geen recht meer op hebt. Wie heeft een goed advies wat ons nu te doen staan?

Eigen schuld dikke bult. Kaart verlopen Een persoonlijke OV-chipkaart is 5 jaar geldig. Het is gewoon simpelweg onmogelijk dat ze het elke keer in de post kwijt raken.

  • Karoline 18.07.2019 23:48

    Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Controleer eerst of er saldo op staat.