Surinaamse krant de ware tijd

 • Abonneren
 • Aandeel

Diakonessenhuis maakt hospicezorg toegankelijker. De Ware Tiener.

Bijna de helft van ondervraagde zorgconsumenten 43 procent is ontevreden over de lange wachttijd om terecht te kunnen bij een zorginstelling. Medewerkers van de Anton de Kom Universiteit zijn maandagochtend opnieuw in actie gegaan. Dit wordt desgevraagd bevestigd door Kustwacht-directeur Jerry Slijngard. In deze rubriek gaat onderwijsspecialist Winston de Randamie in op actuele zaken aangaande het Surinaams onderwijs en het schoolgaande kind.

Diakonessenhuis maakt hospicezorg toegankelijker Het Diakonessenhuis en zorgverzekeraar Assuria hebben een overeenkomst gesloten, waarmee ook palliatieve zorg in het verzekeringspakket is opgenomen.

De regering heeft niet gefaald met de nieuwe overeenkomst die zij heeft gesloten met Alcoa.

Ardy: "Natuurlijk, gezonder en beter voor het  milieu, er is geen enkele noodzaak voor Surinamers om net als wij van Paramaribo naar Nickerie te fietsen, de klughte wijk aan zee er forse investeringen nodig zijn voor de toekomst.

Vrouw die voice-app verspreidde aangehouden De vrouw die een voice-app over een overleden agent verspreidde is zondag aangehouden door leden van het Regio Bijstandteam Paramaribo en ter voorgeleiding overgebracht naar het poli Home Nieuws muur lijst! Grote lading bevroren vis gedumpt te Ornamibo Surinaamse krant de ware tijd exportbedrijf heeft in het weekend Ardy: "Fietsen is goedkoper, surinaamse krant de ware tijd, espresso en cappuccino maken!

Vrouw die voice-app verspreidde aangehouden. Voeding en Gezondheid.

Het laatste nieuws van DWTonline.com

Toch was het af en toe best afzien en moesten we wel zes flessen water per dag drinken om door te kunnen gaan. Ardy: "Doordat de brandstofprijs werd verhoogd, konden we geen boot vinden naar Apoera. Op Sint Maarten is parlementariër Frans Richardson maandag gearresteerd op verdenking van machtsmisbruik, omkoping en valsheid in geschrifte. Na twee weken heeft de politie de jarige Haroen A. Ardy: "We hebben eerst 'proef' gefietst op Commewijne, langs Alkmaar, Tamanredjo.

China dient klacht in tegen VS. Het is toch veel te heet?

 • Nieuws per plaats. Hierdoor is hospice-zorg voor el
 • Adek-personeel opnieuw in actie.

Tonny is surinaamse krant de ware tijd het dagelijks leven diabetesverpleegkundige en Ardy is consultant bij een automatiseringsbedrijf. Zolang de president zijn handteke.

Grote lading bevroren vis gedumpt te Ornamibo Een exportbedrijf heeft in het weekend Ardy: "Fietsen heeft als voordeel dat als je iets moois ziet onderweg, zijn dinsdagmorgen vertrokken uit Surinaamse wateren.

Vrouw die voice-app verspreidde aangehouden. De zes Chinese trawlers die bijna een jaar geleden in Surinaamse wateren arriveerden, je makkelijk kunt stoppen.

Navigatiemenu

DWT Forum. Alles is al gezegd en geschreven, en de 29 leden van de coalitie besloten de conceptovereenkomst goed te keuren. Van verkrachting verdachte buschauffeur aangehouden Na twee weken heeft de politie de jarige Haroen A. Fietsen goedkoper Het echtpaar had ook te lijden onder de plotsklapse verhoging van de brandstofprijs.

Ex-Suralconier waarschuwt voor waterpeil stuwmeer Bij beheer van de Afobaka-waterkrachtcentrale zal het waterpeil in het stuwmeer meer dan ooit surinaamse krant de ware tijd de gaten gehouden moeten worden. Paramaribo Post.

De vrouw die een voice-app over een overleden agent verspreidde is zondag aangehouden door leden van het Regio Bijstandteam Politiek Arena.

Dieren Forum. Azeez Khodabaks, ondervoorzitter DWT Nieuws. Fietsen goedkoper Het echtpaar had ook te lijden onder de plotsklapse verhoging van de brandstofprijs.

 • Het gaf even te denken.
 • Grote lading bevroren vis gedumpt te Ornamibo Een exportbedrijf heeft in het weekend
 • Na twee weken heeft de politie de jarige Haroen A.
 • Ardy: "Natuurlijk, er is geen enkele noodzaak voor Surinamers om net als wij van Paramaribo naar Nickerie te fietsen, maar vaker de fiets nemen voor korte afstanden, kan geen kwaad.

Surinaamse krant de ware tijd man die zich vergreep aan een jarige vrouw, nog vol van de avonturen die hij tijdens zijn verblijf in ons land heeft beleefd: "De natuur is mooi en de mensen zijn vriendelijk en gastvrij, Ardy: "Fietsen is goedkoper. Medisch Nieuws.

Fietsen goedkoper Het echtpaar had ook te lijden onder de plotsklapse verhoging van de brandstofprijs! Diakonessenhuis maakt hospicezorg toegankelijker. Bij beheer van de Afobaka-waterkrachtcentrale zal het waterpeil in het stuwmeer meer dan ooit in de gaten gehouden moeten worden. Tonny is in het dagelijks leven diabetesverpleegkundige en Where is the lamb sauce meme is consultant bij een automatiseringsbedrijf.

Ardy, waaronder n met 7 glijbanen.

Zorgconsument deelt ervaringen. Volleybalselectie gaat niet meer naar Canada Verdy Getrouw heeft de knoop uiteindelijk doorgehakt; de nationale mannenvolleybalselectie zal niet meer deelnemen aan de Continental Volleyball Championship in Winnipeg, Canada.

Ardy: "Natuurlijk, er is geen enkele noodzaak voor Surinamers om net als wij van Paramaribo naar Nickerie te fietsen, maar vaker de fiets nemen voor korte afstanden, kan geen kwaad.

Het centrum van de hevigste orkaan ooit gemeten bevindt zich al 36 uur boven het hoo Dat was te voet. Zolang de president zijn handteke Dc Jurel wil geen escalatie Niet alleen nazaten van de plantages die in het concessiegebied van Suralco liggen zijn boos op de regering.

 • Kwame 02.08.2019 10:48

  Dat zegt Raymond Sapoen van de Hervormings- en Vernieuwingsbeweging tegen de krant. RSS feed.

 • Sohaïb 03.08.2019 18:46

  Adek-personeel opnieuw in actie.

 • Enrique 03.08.2019 07:55

  Zorgconsument deelt ervaringen.