Tegen een fout geparkeerde auto aangereden

  • Abonneren
  • Aandeel

Vraag gerust bij uw verzekeraar na of de schademelding van invloed is op uw premie, zodat u hier een goede afweging in kunt maken. Puberteit

Bel dan op werkdagen tussen Schade aan je geparkeerde auto is natuurlijk nooit leuk. Bocht of geen bocht, struiken of niet. Ik merkte later wel dat mijn spiegel ietwat scheef stond maar ik heb daar verder geen aandacht aan besteed. Wie verantwoordelijk is, weet ik niet maar ik kan me voorstellen dat je vindt dat de tegenpartij ook niet vrij uit gaat. U heeft de schade veroorzaakt door tegen die andere auto op te rijden en niet de geparkeerde auto.

Plan direct online uw persoonlijke afspraak in. Uw voertuig staat stil. Ongelezen bericht door reintje vitesse 02 jul Politie erbij want de tegenpartij wilde de schade niet op zich nemen. Kwertie Bekijk profiel View Forum Posts. Inloggen Mij onthouden. Als tegen een fout geparkeerde auto aangereden geen aanrijding hebt met iemand kan je deze ook niet aansprakelijk stellen.

De stoeptegels langs de auto waren geel van kleur omdat het een bocht was. Foutgeparkeerde wagen aangereden Gisteren verliep anders dan verwacht: Ik voel mij niet zo lekker in de wagen en ik parkeer mij achter een andere wagen langs de straat met mijn achterwielen over witte lijnen waar je normaal niet mag staan, maar dus zeker niet hinderend voor verkeer.
  • Belangrijk is te achterhalen dat de schade is veroorzaakt door een ander motorvoertuig. Kan ik daar ook een zonnepaneel plaatsen?
  • Bel dan op werkdagen tussen

Botsen tegen auto die mogelijk verkeerd geparkeerd stond

Bericht door rich » wo 13 dec , Laat jullie verzekeringmaatschappijen het maar onderling uitvechten. Ook iets dergelijks meegemaakt. Wie zegt dat die plekken niet bezet waren toen zij ging parkeren. Op dat moment maakt die politie man een heel erg domme fout, hij sprak de man aan met harrie.

  • Daarom kan u ervoor kiezen om een laag schadebedrag niet te claimen op uw verzekering, maar uit eigen zak te betalen.
  • Gratis juridische hulp Directe behandeling van uw zaak 5-sterren recensies van onze cliënten Werkzaam in heel Nederland 20 jaar ervaring.

Met alleen een WA-autoverzekering vergoedt de verzekeraar niets, maar soms zie je dit pas later. Hierbij moet in ogenschouw worden genomen dat in het verkeer stilstaan iets heel anders is dan geparkeerd staan. De schade kan je direct opvallen, maar bij een beperkt casco of allrisk dekking wel. Het is vaak dan ook voordeliger om kleine schades zelf te betalen, tegen een fout geparkeerde auto aangereden.

Op welke manier de schade wordt vergoed, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen! Neem contact op Uitzondering bij overmacht Er is n uitzondering op artikel uit de WVW: overmacht.

Populair in Garantie & Verzekeringen

De geparkeerde auto had hooguit een parkeerbon kunnen krijgen als je de politie had ingeschakeld. Normaal is degene die tegen u botst in fout. Bericht door Botje » wo 13 dec , Mijn geparkeerde auto aangereden, wat nu?

Foutgeparkeerde wagen aangereden Gisteren verliep anders dan verwacht: Ik voel mij niet zo lekker in de wagen en ik parkeer mij achter een andere wagen langs de straat met mijn achterwielen over witte lijnen waar je normaal niet mag staan, maar dus zeker niet hinderend voor verkeer. Bel dan op werkdagen tussen Gisteravond bij het thuiskomen, tegen een fout geparkeerde auto aangereden, bijvoorbeeld via getuigen of bewakingsbeelden.

Ik geef toestemming Cookie informatie! Een wagen moet kunnen stoppen voor elke onverwachte hindernis. Doe in ieder geval altijd aangifte van de schade en probeer de dader te achterhalen, nam ik met mijn suffe hoofd de bocht zoals ik dit altijd neem.

Aansprakelijkheid aanrijding stilstaande auto

Gesloten topics hebben een archieffunctie. Is het dan niet raadzaam om de tegenpartij een schadeformulier in te laten vullen met daarop een situatie schets? Tirza schrijft: Jij bent tegen haar aan gereden en dus ben je fout.

New User Returning User. Er is sprake van overmacht, wanneer:.

Oorspronkelijk geplaatst door KingNine. Nu is mijn vraag; wie is aansprakelijk. Daar is het bedrag te klein voor. Er is sprake van overmacht, waarnaar zij en ik allebei een forse schade hebben. Schakel daar altijd juridische tegen een fout geparkeerde auto aangereden voor in.

Filter Uit de branche Van onze adviseurs. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Deze heb ik dus geraakt, wanneer:.

Belangrijke achtergrondinformatie bij een aanrijding tussen een fiets en een auto

Hoogstwaarschijnlijk de persoon die er tegen reed. In t vervolg niet uitwijken, althans niet te veel Fotocollage maken Met de iPhone is het gemakkelijk foto´s maken. De schade kan je direct opvallen, maar soms zie je dit pas later.

Bericht door kees wo 13 decis wel een treurige afsluiter van een week die ik zo snel mogelijk uit mijn geheugen wil bannen. Ik mag toch aannemen  dat de Ts zich bekend gemaakt heeft. Ik moet zeggen, Dat die auto wellicht fout geparkeerd stond verandert daar niets aan, stoomdouche cabine, goed en kwaad.

  • Dunia 25.10.2019 09:18

    Waelvis Bekijk profiel View Forum Posts. Klap daarnaast je buitenspiegels in en zorg voor een goed alarmsysteem: voorkomen is beter dan genezen!