Ten kate racing team

 • Abonneren
 • Aandeel

Het team uitgegroeid tot een twee motorfietsen operatie in met Karl Muggeridge toetreden Chris Vermeulen. Ten Kate Racing failliet verklaard na vertrek Honda.

Ten Kate heeft voor Yamaha gekozen vanwege het beste en meest complete sportieve pakket, daarnaast past Yamaha uitstekend bij de zakelijke activiteiten van Ten Kate Racing Products. Een week geleden werden er in Italië door de Ten Kate Racing monteurs twee nieuwe machines opgebouwd. Het is gewoon een super gevoel om na zeven maanden weer een race te hebben gereden, natuurlijk moet ik mezelf op een aantal punten nog zien te verbeteren en de kleine foutjes eruit zien te halen.

Bekijk je Racesport. Maar opgeven staat niet in het woordenboek van de nuchtere Nederlanders, en zo werd het heuvel opgelost voor aanvang van de tweede hoofdrace van het weekend. De jarige eindigde als derde in de Superstock kampioenschap en heeft het seizoen bracht concurreren in de serie World Superbike met als beste resultaat een achtste laatste time-out op de Nürburgring in Duitsland.

Ten kate racing team Kate werkt aan een comeback in de World Superbikes in Na semi-pensionering van zijn eigen carrire, leidde hij zijn neef Ronald ten Kate door middel van regionale motorcross serie naar de vierde plaats in het Nederlands kampioenschap.

Loris Baz wil graag terugkeren naar het WK Superbike nu het niet is gelukt om zijn plek bij Avintia Racing te behouden. Het team blijft meestrijden om overwinningen in de World Superbikes en Supersport. Kenan Sofuoglu en Supersport wereldkampioen Andrew Pitt rijden voor het team in de Supersport wereldkampioenschap SBK VT1 in, ten kate racing team.

Michael van der Mark is goed te spreken over de openingsdag van de WK Superbikes-ronde op het circuit van Jerez. Ferrari-coureur Charles Leclerc heeft met een ruime marge de pole-position veroverd voor de Grand Prix van België.
 • Gaandeweg werd echter duidelijk wat al gevreesd werd; zowel budgetten als WK Superbike motoren zijn al volledig verdeeld per begin november.
 • Source Authors Original.

Maar opgeven staat niet in het woordenboek van de nuchtere Nederlanders, en zo werd het heuvel opgelost voor aanvang van de tweede hoofdrace van het weekend. Volledige: Kalender Uitslagen Stand. Mediabestanden die bij dit onderwerp horen, zijn te vinden op de pagina Ten Kate Racing op Wikimedia Commons. Ondanks het feit dat een privateer entree met geen steun van Honda , die haar steun aan het had teruggetrokken Superbike World Championship , Chris Vermeulen eindigde als vierde in het kampioenschap met vier overwinningen en was in de race voor de titel tot de laatste ronde van het seizoen.

Ten Kate Racing Presentatie Inclusief video. Een week geleden werden er in Italië door de Ten Kate Racing monteurs twee nieuwe machines opgebouwd.

De rol van een fabrikant in het WorldSBK is om op basis van hun productiemachine een concurrerend maar toch redelijk betaalbaar pakket te ontwikkelen waarmee professionele teams op het hoogste niveau kunnen concurreren, ten kate racing team. Het team heeft daarom het faillissement aangevraagd. Ten kate racing team Seca. Het Honda World Superbike-team heeft bevestigd dat het dit weekend op Donington slechts een motor zal inzetten voor Stefan Bradl na het overlijden van Nicky Hayden!

Ten Kate Racing zal ook n van de eerste GYTR Pro-Shops in Europa worden, een one-stop-shop voor Yamaha-klanten die hun R-serie machine willen laten prepareren om te racen in een nationaal kampioenschap of daarmee hun circuitervaring willen verbeteren. Op 12 en 13…. In pakte Fabien Foret de eerste titel voor het team.

Navigatiemenu

Deze mededeling werd op 30 oktober aan de directie van Ten Kate gedaan, zonder voorafgaande indicatie en zonder opgave van redenen", klinkt het in een persbericht. Racen zit nu eenmaal in ons DNA. Voor het eerst sinds de Grand Prix van Bahrein op 31 maart dit jaar bezet Ferrari weer met twee wagens de voorste startrij op…. Ondanks dit kwalificeerde Baz zich zaterdag als vijftiende voor zijn en het team allereerste wedstrijd van het seizoen, een wedstrijd waarin hij later op de dag als twaalfde wist te volbrengen en waarmee de eerste vier WK punten een feit waren.

Als laatste mijn felicitaties aan het ten kate racing team van Michael van der Mark, hij heeft hier een heel sterk weekend gereden met zondagmiddag een hele sterk gereden race met als resultaat een prachtige overwinning. Een elektronisch probleem zorgde ervoor dat deze sessie er na n ronde opzat en er opnieuw belangrijke tracktime verloren ging.

Door die verrassende, late beslissing op 30 oktober was het voor Ten Kate te laat om nog een andere technische partner te opel zafira tourer tweedehands voor het seizoen Algemene voorwaarden Cookie-beleid Privacy beleid, ten kate racing team.

Vanuit de werkplaats van Yamaha in Monza werd er koers gezet naar Misano waar vorige week aan een tweedaagse test werd deelgenomen. Type artikel.

Vorige berichten

Met een grote glimlach liet Loris Baz 26 zich afgelopen week fotograferen tijdens de persconferentie van het WK Superbikes in Assen. Van , het team ging zijn eigen team in de regionale Nederlandse wegrace. Honda besloot echter in zee te gaan met Althea en Moriwaki en daardoor was het voor Ten Kate een oneerlijke race tegen de tijd om nog een alternatief te zoeken. Met vier motoren bouwers, zijn we altijd op zoek naar de prestaties van de motoren te verhogen. Zondagochtend om uur stond de warm-up op het programma, echter hier sloeg de pechduivel opnieuw keihard toe.

 • Zondagochtend kregen we te maken met een technisch probleem waardoor Loris de warm-up en zelfs de Superpole race moest missen.
 • Voor zondag hadden we veel dingen veranderd met als doel deze in de warm-up uit te proberen — eigenlijk stond er een compleet andere fiets in vergelijking met de dag daarvoor.
 • Toyota staat op de eerste rij voor de WEC 4 uur van Silverstone, de eerste race van het nieuwe seizoen van het World Endurance….
 • Het is gewoon een super gevoel om na zeven maanden weer een race te hebben gereden, natuurlijk moet ik mezelf op een aantal punten nog zien te verbeteren en de kleine foutjes eruit zien te halen.

Hangende de juridische procedure over deze handelswijze wil Ten Kate zich voorlopig niet verder uitlaten over deze kwestie. In het verleden deden Chris Vermeulen en James Toseland dit al! FIA F2. GP van Ten kate racing team. Chris Vermeulen, ten kate racing team. De Nederlander scoorde niet alleen een tweede plaats achter kampioenschapsleider Alvaro Bautista, hij kreeg ook de bevestiging van een aantal doorgevoerde wijzigingen tijdens een recente test. Renault krijgt de kans om de 18 inch Pirelli-banden voor het seizoen als eerste Formule 1-team te testen!

Laatste nieuws over Ten Kate Racing

SBK VT1 in. Op 12 en 13…. Team Ten Kate Racing. Door: Filip Cleeren , Journalist.

Vanzelf ging het echter allemaal nog niet, ten kate racing team, al vindt…. De Thais-Britse coureur sloot de vrijdag als tiende af, waaronder drie overwinningen. Hij heeft in totaal 28 podiumplaatsen vergaard, na een goede eerste vrije training vrijdagochtend sloeg vrijdagmiddag het noodlot toe.

De satellietrijder kwam in de….

 • Kristan 14.08.2019 21:39

  Sebastien Charpentier.

 • Kwaku 18.08.2019 11:43

  De aanloop naar de kwalificatie was voor Lewis Hamilton en zijn team zenuwslopend, want door zijn crash liep zijn kwalificatie…. Ten Kate werkt aan een comeback in de World Superbikes in