Tomtom bandit action camera test

  • Abonneren
  • Aandeel

Maakt superscherpe mooie beelden en een prima beeldhoek, waarin je zelfs kunt kiezen. De camera zelf is al spatwaterdicht echter samen met de speciale lenskap is de camera zelfs te gebruiken tot wel 40m onder water.

Maar dat werk je wel weer weg bij het bewerken. Hierop heeft TomTom wel een gave en goede oplossing bedacht. Dus ik ben snel van het shaken afgestapt. Vind ik nuttig 1. De app crashte wel een paar keer, maar die was ook heel snel weer opgestart.

Uitzetten met de knop boven op de camera lukt ook niet makkelijk, tomtom bandit action camera test. Deze houders zijn heel makkelijk in gebruik een keer monteren en je kan de camera er zo op en aflikken. De TTB heb ik enkele weken in bezit ondertussen en ik ben over het algemeen zeer tevreden. Volgende week ga ik kijken wat er nog meer kan en hoe je de beelden kunt bewerken. Ik heb het premium bike pack gekocht en hier zitten meer dan genoeg bevestigingsmogelijkheden bij.

Daarnaast kan je nu ook hoogte graphics toevoegen.

In een keer compleet.
  • Als ik de batt-stick in mijn Mac schuif zitten de lampjes aan de onderzijde en zie je ze dus niet.
  • Daarbij twee opmerkingen: als je eenmaal een track hebt toegevoegd kan je die wel wisselen voor een andere, maar je kunt niet meer terug op je keuze om überhaupt muziek te gebruiken.

Testomstandigheden

Pluspunten: Degelijke behuizing, gebruiksvriendelijk, haarscherp beeld, actiesensoren, editing van je opnamen in slechts luttele minuten! Inmiddels hebben 30 gebruikers hun mening gedeeld over de Bandit van TomTom en is het cijfer gemiddeld genomen een ruime voldoende. Wat een gave functies zitten er op deze camera. Dat wijst zich allemaal vanzelf via de app. Je kunt vanuit de Bandit-app kiezen voor het automatisch monteren van je video, waarbij de fragmenten die gemarkeerd hebt meegenomen worden in het totaal.

De app die je kan downloaded op je smartphone is erg gemakkelijk in gebruik en maakt het erg makkelijk om de filmpjes gelijk te posten op social media. Ideaal om de camera voor overzichtsopname ergens te plaatsen en dan via de remote telefoon of button te bedienen.

Om te zorgen dat Kieskeurig. De videospecificaties zijn keurig op orde. Degelijkheid Goed. Neeom de onderwaterbeelden en kwaliteit daarvan te testen. De camera is wel iets zwaarder dan de gopro, maar ik vind het design wel mooier dan bij de gopro. Ik kan dan ook niet wachten tot de zomer, tomtom bandit action camera test, Ja.

Wat zit er in de doos?

Je highlights worden tijdens de opnames gemarkeerd, eventueel aangevuld met je eigen voorkeuren, muziek eronder vanuit je playlist op je telefoon en je hebt on-spot een te gekke film direct gedeeld met je vrienden - ongekend goed! Ondanks de hogere prijs van deze Tomtom zijn de beelden die eruit komen zeker niet beter dan die van de Garmin.

WAT een beeld geeft de camera. Dit laatste is overigens slechts op 15 fps wat eigenlijk niet zo heel interessant is.

Een aantal daarvan moet je plakken op iets, maar persoonlijk vind ik dat de 15 fps dit eigenlijk de das om doet. Je kunt nog overschakelen naar 4k-opnamen, tomtom bandit action camera test, maar werkt hij in de praktijk echt zo Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.

Daarnaast schuif je makkelijk je Micro SD kaart in de daarvoor bestemde slot op de batt stick. Simpele video bewerkingen en direct delen met vrienden! Klinkt goed, bijv een helm ofzo.

Reviews van de TomTom Bandit

Dit ging goed maar duurde erg lang voordat er een verbinding was. Dat is een soort knop, die je in je hand kunt houden of met een bandje om je pols kunt bevestigen.

Wat een super camera. Dit windkapje, die lijkt op de sik van een geit wellicht niet toevallig dat de geit prominent figureert in de marketing van de Bandit zorgt voor het heel significant reduceren van windruis.

Om de camera vast te zetten kun je gebruik maken van TomToms eigen mounts of die van GoPro.

Even contacten via wifi met je tomtom bandit action camera test en klaar, tomtom bandit action camera test. Toch heeft hij mij op enkele punten weten te verassen. Eventuele aandachtspunten voor de Bandit vind je in de reviews hieronder.

Testomstandigheden De TomTom bandit hebben we gedurende een periode van 4 weken getest bij verschillende activiteiten tijdens een actieve vakantie in Spanje! Wie een beetje van de Do It Yourself is heeft vast wel eens een foto laten afdrukken op canvas. Hij verbindt heel eenvoudig, en ik heb het bij een aantal MTB ritten vanaf mijn gezond en wel groningen westersingel gebruikt.

Bij de camera word een zeer beknopte handleiding geleverd waar eigenlijk niets meer op staat hoe de camera uit en aan moet enz. Ontwikkelingen bij smartphones gaan aanmerkelijk sneller dan bij luidsprekers!

Gemiddelde beoordeling

Let wel op dat de graphic overlay op elke highlight wordt gezet, ook die waar het minder relevant is als je stil staat, shot van een mooie omgeving enz. Hiermee kun je voorkomen dat je de camera draait als er tegenaan stoot of door trillingen. App Review en Tutorial.

Door jo op Door erik op De witbalans iets meer blauw t. Algemene score 8,7.

  • May-Britt 25.07.2019 00:57

    Pluspunten: Degelijke behuizing, gebruiksvriendelijk, haarscherp beeld, actiesensoren, editing van je opnamen in slechts luttele minuten! Ik heb voor de premium pack gekozen van de tomtom bandid omdat hier erg veel extra,s bij zit div mounts voor de camera , waterdichte lens , afstandsbediening enz De afstandsbediening is super makkelijk om extra highlight toe te voegen aan je beelden!

  • Reggie 22.07.2019 18:15

    Sommige highlights haalde ik weg of wijzigde ik in lengte van de highlight of plaatsing ervan in een clip. Beeld- en geluidskwaliteit.