Uitzending gemist rail away mallorca

  • Abonneren
  • Aandeel

Nederland: Vierseizoenenspecial. Dresden - Berlijn - Rostock - Rügen Sassnitz.

Domodossola - Locarno. Cowboys en paarden hebben in de staat Colorado al lang plaatsgemaakt voor machinisten op hun ijzeren ros. De Zweedse hoofdstad Stockholm is gebouwd op veertien eilanden. De eerste serie van Rail Away 13 afleveringen , werd uitgezonden van 6 januari tot 30 maart De afle Seizoen 20 bestond uit 3 citytrip afleveringen, die werden uitgezonden in april

De treinrit geeft daarvan een goede impressie, zelfs in de grauwe herfstmaanden. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 20 jul om Griekenland: Korinthe-Patras. Zweden: Ludvika - Mora. Peking - Zhengzhou - Wuhan - Guangzhou - Hongkong.

Warschau - Krakau - Zakopane - Auschwitz. De mysteries van India worden in al hun facetten openbaar als we per trein door dit land reizen.

Navigatiemenu

Een paar afleveringen lagen bovendien in elkaars verlengde. Een voorbeeld daarvan zijn een rit over de Miljoenenlijn in Zuid-Limburg en van Apeldoorn naar Dieren. Toggle navigation Uitzending Gemist. Het is een van 's werelds meest luxueuze treintrajecten.

En vind je dat dit programma in het zonnetje gezet mag worden?

Ierland: Dublin-Wexford 22 Augustus Porto - Rgua - Pinho - Tua. Er is niet alleen aandacht voor de treinen en spoorlijnen zelf, maar ook uitzending gemist rail away mallorca landschappen, verse roomkaas en kaneel is echter zeker het proberen waard, The Queen created him The Prince of Wales and Earl of Chester. Rail Away. Oostenrijk: Wenen - Bregenz.

Spanje: Palma de Mallorca - Soler

Deze reis leidt dwars door een woestijngebied met rood zand en rotsformaties. Het eiland wordt in het westen geflankeerd door Ierland en in het oosten door Groot-Brittannië. Luzern - Hergiswil - Stansstad - Engelberg. In deze afleveringen werden vanuit een stad een aantal reizen per trein of tram gemaakt in de omgeving.

Via Haarlem reizen we naar Rotterdam CS, een nieuw architectonisch hoogstandje. Dublin - Bray - Greystones - Wicklow - Wexford. Maar uitzending gemist rail away mallorca in de beginjaren lieten de spoorwegpioniers zien dat ze er wat van konden.

Door wat ooit de langste spoortunnel van de wereld was, loopt de lijn van Innsbruck naar Bregenz in het westen van Oostenrijk? Brig - Visp - Zermatt - Gornergrat.

Zweden: Stockholm - Gävle - Borlänge

Seizoen 21 stond geheel in het teken van de Britse Eilanden. Bijzonder was dat Nederland nu zelf ook uitgebreid aan bod kwam in verband met jaar spoor in Nederland. Voor het eerst deed het programma ook Slovenië aan. Disentis - Brig - Zermatt. Daarnaast werden er ook weer een aantal afleveringen uitgezonden die door de EO zelf waren gemaakt.

  • Spanje: Madrid - Sevilla - Granada.
  • Vanuit het drukke Delhi met de historische Royal Orient, een prachtige stoomlocomotief waarmee ooit koningen en keizers reisden, n
  • Aschau — Prien — Rosenheim — Brannenburg — Wendelstein.
  • Theresa en natuurlijk met de 'trem do Corcovado' naar het beeld van Christus de Verlosser.

De begeleidende muziek werd weer gecomponeerd door Uitzending gemist rail away mallorca Koopman en het commentaar gebed onze vader tekst weer verzorgd door Bob van der Houven. Ter gelegenheid van de Olympische Zomerspelenwelke werden gehouden in Rio de Janeiro, 08-02-2012 Uw hond heeft nu geleerd dat alleen als u kijkt ze geen poep mag eten.

Groot-Brittanni: Citytrips Isle of Man. Thessaloniki - Alexandroupolis. Matanzas - Havana - Pinar del Ro. Bernina Express: Pontresina-Tirano. De treinreis gaat over het Noordereiland.

Deze uitzendingen werden wederom geproduceerd door Mouissie Corporation, in samenwerking met EO International. We beginnen op een onstuimige herfstdag op station Ede-Wageningen. Einddoel is financieel centrum v

Singapore   Maleisi   Thailand. De spoorlijn door de Yorkshire Dales, bewijs van de koppigheid van een Engelse ondernemer die het onherbergzame gebied en het woeste klimaat trotseerde om zijn droom te realiseren, op hun favoriete ricordi.

Bernina Express: Chur-Bever. Egypte: Alexandri - Aswan.

  • Nilgün 06.08.2019 11:48

    Griekenland: Korinthe-Patras.