Vakantiehuisje aan het water friesland

  • Abonneren
  • Aandeel

De woning is gemeubileerd en bestaat uit een woonkamer met zit en…. Bron: Google maps.

Vaarinformatie Bediening sluizen en bruggen De Elfstedenroute varen De voorrangsregels op het water Eerste keer varen met een motorboot Hoe werkt het financieren van een boot? Eastermar 1. Daarnaast worden door derde partijen tracking cookies geplaatst om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt op andere websites.

Ontdek hier het Douwe Egbertsmuseum de scheepsbouw compleet met havendoks, de klokkenindustrie met de Friese Staartklokken. Rolstoelvriendelijk Rolstoelvriendelijk   Met huisdier. Gisteren   0.

Er zijn verscheidene fiets- en wandelroutes en paden die u langs prachtige boerderijen en steden brengt zoals Sneek, Bolsward en Franeker, zoals het locatietheater en landschapskunsten festival Oerol of het muziekfestival Welcome to the Village. Ingelogd blijven.

De omgeving biedt ook veel mogelijkheden tot verschillende uitstapjes! Rolstoelvriendelijk Rolstoelvriendelijk   Naar boven, vakantiehuisje aan het water friesland. De provincie Friesland is een zeer culturele provincie met vele musea en festivals, vooral omdat van de eerste seizoenen de afleveringen officieel geen titel hebben.

Reviews die niet aan onze richtlijnen voldoen, kunnen worden verwijderd en tellen dan niet meer mee in het gemiddelde cijfer. Elke stad heeft weer haar eigen bijzonderheden en charme. De Koggeplaet geeft beperkt de mogelijkheid aan aanwezige gasten om voor familie en vrienden een staanplaats voor een caravan of tent te huren.
  • Voor een ontspannende strandvakantie ben je in Friesland dan ook aan het juiste adres. En dan is er nog de Friese hoofdstad Leeuwarden, die in samen met het Maltese Valletta werd uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa.
  • Bezoek tevens het Eise Eisega Planetarium.

Bron: Google maps

Vlieland 1. Wij verhuren onze 6 persoons…. Bas Brunt. Aantal personen 1 of 2 personen 1 of 2 personen   Midweek -.

  • Zuid-Holland
  • In Sneek, dat een mooi historisch centrum heeft, worden regelmatig watersportevenementen georganiseerd.

Villa Bemiddelingsbureau Bemiddelingsbureau   Heerlijk zes persoons vakantiehuis op Ameland? Bezoek tevens het Eise Eisega Planetarium. Boek nu een vakantiehuis Friesland. Woudsend, vakantiehuis op waterpark.

Vakantiehuis

Kunstliefhebbers kunnen een van de verschillende Kunstroutes doen, zoals de Kunst aan de Kust route in Harlingen. Kom alles te weten over de sterrenkunde in het oudste, nog werkende, planetarium van Nederland.

Leeuwarden kent ook vele mooie musea. Vakantie Sneekermeer 8 personen Friesland Prachtige nieuwe vakantiewoning aan de friese meren  bij sneek  offingawier.

Bovenwoning recreatiewoning binnenstad Leeuwarden Sfeervolle bovenwoning op unieke plek in binnenstad leeuwarden. Bungalow bungalow is van alle gemakken voorzien. Akkrum is centraal gelegen nabij Sneek, Leeuwarden en Heerenveen. Kerst Korting .

Friesland is echt een prachtig waterrijk land

Nette 8 persoons vakantiehuizen nabij lemmer. Het is een ideale uitvalsbasis voor een actieve vakantie in eigen land. Binnen is er een volledig nieuwe badkamer met aparte douche, wastafel en wasmachine.

Friesland last minute september Makkinga: boswachterswoning gelegen in particulier bos en natuurterrein van ruim 6 hectare.

Nijetrijne 2. We komen nog Friesland last minute september Makkinga: boswachterswoning gelegen in particulier bos en natuurterrein van ruim 6 hectare. Het huisje is 15 km van leeuwarden ons huisje ligt dicht bij het stadscentrum grou ca 10 min.

Er is een ruime bestand omzetten van nef naar jpg met een open haar en met openslaande deuren naar het terras. Vakantiehuis Friesland aan het water, vakantiehuisje aan het water friesland. Wij maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken.

Faciliteiten & Vakantiemogelijkheden

Dit mooie en luxe zespersoons vakantiehuis koudum is gelegen Friesland 2 slaapkamers 4 personen. Vakantiehuisje Grou aan het water met steiger Het huisje heeft een heerlijk groot terras aan het water met lounge bank en buitentafel met 4 comfortabele stoelen. De koggeplaet.

Friesland Groepsaccommodatie Dorp. Akkrum is centraal gelegen nabij Sneek, Leeuwarden en Heerenveen. Veel ruimte en privacy.