Wat te doen in noorwegen

 • Abonneren
 • Aandeel

Volg dan onze Facebook pagina. Dansommer - mooi aanbod vakantiehuizen in Noorwegen. Tijdens de vistocht op de koning der krabben in de Barentszzee is een maaltijd met een versgekookte koningskrab inbegrepen.

We hebben geweldige resultaten in de buurt van Noorwegen gevonden. Meest populaire gebouwen in de stad zijn het koningshuis, de cathedraal en het stadhuis.

Mooie huizen. Noordkaap Reisaanbod Reisorganisaties Reisvormen. Pittoreske wandelgebieden. Wanneer wilt u op reis?

Wist je trouwens dat deze hotels striktere regels volgen dan wat de wet voorschrijft. Aan de westkust en in het fjordengebied heerst een gematigd zeeklimaat. In het noorden van Noorwegen vind je nog Sami, de oorspronkelijke bewoners van Noorwegen. Openingstijden: doordeweeks tussen 7. Boek je vliegtickets bij Vliegtickets.

Bekijk de activiteiten, bezienswaardigheden en tips voor reizen naar Noorwegen en deel zelf jouw tips, reisverhalen of andere ervaringen. Naar de winkel. Authentic Scandinavia  - spannende tochten door Noorwegen.

Vissen in Noorwegen

Vandaag de dag kunnen we met recht trots zijn op de moderne en onconventionele Noorse keuken. De rauwe wedergeboorte van de joik Jonge Sami artiesten blazen momenteel nieuw leven in één van de oudste zangtradities van Europa. Plan je reis Plan je reis goed, profiteer optimaal van je verblijf en krijg je precies wat je wilt.

Plan de reis van je leven met Up Norway. Daarnaast is Oslo ook druk bezig om een groene en duurzame stad te worden. Afstanden vanaf het Mount Dalsnibba uitzichtpunt:.

Noordkaap Reisaanbod Reisorganisaties Reisvormen. Waar een wandelvakantie in Noorwegen boeken. Voss en omgeving Populaire vakantieplaats op de route Oslo - Bergen Voss wegen en verkeer limburg tongeren een populaire vakantieplaats aan de route Oslo - Bergen.

Reistips We willen graag dat je het in Noorwegen naar je zin hebt, en zoveel mogelijk van je tijd geniet, wat te doen in noorwegen. Een van de mooiste zeereizen op aarde, langs de Noorse kust, not very often. Noordkaap De Noordkaap wordt traditioneel beschouwd als het noordelijkste puntje van het Europese vasteland.

Bezienswaardigheden en wat te doen

Vakantie met kinderen in Noorwegen. Themaparken , Waterparken , Dierentuinen. Schitterende reis van Askja Reizen.

Cultuur Veel mensen zullen Noorwegen bezoeken om de spectaculaire natuur, maar vergeet je ook vooral niet in de Noorse cultuur te verdiepen. Aan het einde van het fjord kom je aan in het dorp Geiranger.

De stad is absoluut een bezoek waard, wat te doen in noorwegen. Ravnedalen Naturpark. Zij adviseren je graag persoonlijk bij het samenstellen en boeken van jouw reis. Verborgen juweeltjes.

2) Uitzicht vanaf Mt. Fløyen in Bergen

Geiranger Fjord. Er zijn veel mooie hotels te vinden in Oslo. De uitzichten zijn er fantastisch, de met sneeuw bedekte bergen aan beide zijden van het fjord zijn ruim meter hoog en er is nauwelijks vasteland langs dit fjord.

 • Populaire gebieden liggen rond Voss, Hemsedal, Geilo en Trysil.
 • Noorwegen is verder een populaire cruisebestemming; Cruise Travel biedt diverse mooie cruises naar het land aan.
 • Glamping Liever iets meer luxe?
 • Alta De grootste stad van het noorden Alta is de grootste en snelstgroeiende stad in het noorden van Noorwegen.

Met Norske Noorwegen Reizen reis je door heel Wat te doen in noorwegen. Plan je reis goed, profiteer optimaal van je verblijf en krijg je precies wat je wilt. Daarnaast is Bergen de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de kust of zeven bergen die rond de stad liggen?

Een retourtje kost 70 NOK kinderen betalen de helft. Noordkaap De Noordkaap wordt traditioneel beschouwd als het noordelijkste puntje van het Europese vasteland! Wandeling met gids naar de rots Preikestolen Spreekstoel, wat te doen in noorwegen. Ravnedalen Naturpark. Welkom in Kirkenes. Door de vele olie in haar teritoriale wateren, is Noorwegen in de laatste paar decennia uitgegroeid tot een van de meest welvarende landen van Europa - vandaar dat Noorwegen niet zoveel zin heeft om onderdeel van de EU te worden; Europa kost glow in the dark winkel amsterdam de ogen van de Noren alleen maar geld.

Plan je reis

Daarnaast is Oslo ook druk bezig om een groene en duurzame stad te worden. Vakantie in Noorwegen Op reis in Scandinavië. Geschikt voor kinderen. Jeugd- en gezinsherbergen Als je liever iets goedkoper uit wil zijn, kun je ook kiezen voor één van de honderden jeugd- en familieherbergen, die in de meeste steden wel te vinden zijn.

The Historic Hotels en Restaurants  - charmante hotels! Ontvang exclusieve tips en aanbiedingen voor jouw volgende natuurreis. The Bergen Railway. De stad is absoluut een bezoek waard.

 • Bertjan 13.08.2019 11:36

  Recreatie en spellen Noorwegen Noorwegen.

 • Theodora 14.08.2019 09:39

  Ga je liever wintersporten? Inloggen Lid worden.

 • Sanaa 19.08.2019 04:08

  Normaal gesproken doe je er ongeveer 2 uur over om de top van de klif te bereiken.