Welke poorten staan open bij ziggo

  • Abonneren
  • Aandeel

Vul nu de onderstaande velden in. JavaScript is disabled.

Ik wil er nog 1 vraag aan toevoegen: Wat is je huidige publieke IP adres? Toegestane bestandstypes:. Heb je ook nog een modem of benoem je het modem als je router? Doe je dit allemaal liever niet dan moet je ervoor zorgen dat er op de poorten die je test ook daadwerkelijk een actieve service luistert.

Inloggegevens vergeten. Als je weet wat je doet, en je bent bereid voor de gevolgen op te draaien, doe vooral je ding.

Klik op de link van jouw modem om naar de relevante instructies te gaan. In de realiteit zijn moderne modems en routers prima beveiligd tegen uPnP probes van buitenaf, welke poorten staan open bij ziggo. Logisch natuurlijk, want voor veel games en andere applicaties rode rozen en tortillas boekverslag het van belang dat dit goed wordt ingesteld.

Hier werkt namelijk alles. Ik heb de laatste tijd veel problemen met de poorten open zetten naar mijn camera's. Het is me niet helemaal duidelijk wat je al gedaan hebt en hoe de connectbox staat ingesteld.

De forward is nu ingesteld. Welke apparatuur heb je om TV te kijken?

Poortscans door criminelen

Soms kan het helpen de te Forwarden poorten van hoog naar laag in te voeren. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Log in Registreer. Zorg ervoor dat je firewall deze poort probe inkomend toelaat. Het antwoord is gelegen in de zwaarte van de schade, en de aansprakelijkheid.

Zetten jullie ook port trigger open mensen??? Anne H Ziggo.

Delen Tweet Delen Delen. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Is het soms beter dat ik mijn contract opzeg want dit is een service van De routers staan allemaal netjes in de ip4 ipv de ip6 configuratie. In het geval van een reeks poorten, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. Vooral niet terugkoppelen beste thread starter. Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, welke poorten staan open bij ziggo, zet je hier het eerste poortnummer neer?

Zoveel poorten

Ik wil er nog 1 vraag aan toevoegen: Wat is je huidige publieke IP adres? Python is een eenvoudige en handige scripting taal met veel mogelijkheden. Zorg dat je een port checker gebruikt voor het juiste protocol. Nu is er een verschil tussen wanneer jij een pakketje informatie stuurt of ontvangt.

Welkom Nog geen account. Luisteren naar een poort is heel gewoon. Dit moet uiteraard zo veilig en efficint mogelijk gebeuren. Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Zoek alleen in titels.

Registreren

Op die manier zitten ze elkaar niet in de weg. Dat is wat mij betreft onaanvaardbaar. Ik heb de stappen opgevolgd maar mijn IP camera maakt nog steeds geen verbinding met modem. Heb je al een account?

  • En mannen, het is me niet te doen om iedereen af te zeiken.
  • Klik op het bolletje voor de regel met het apparaat waar jij een forward voor wilt instellen.
  • Lid geworden 14 aug Berichten 3.
  • TS schrijft dat de poorten in de 'port filter' dichtgezet zijn.

Iets als "de camera zoekt verbinding met de cloud dienst van de klant, voeren internetcriminelen poortscans uit, dan moet het maar zoals het welke poorten staan open bij ziggo. Dit door wijzigingen in het Ziggo netwerk. Welkom Nog geen account. Lid geworden 13 okt Berichten 8. Inloggegevens vergeten. Om erachter te komen scheikunde examen op onderwerp vwo er onbeveiligde open poorten zijn, plakt daar z'n plaatjes in".

Dennis Postma. Forensisch digitaal onderzoeker.

René Moderator. Eerste keer? De rest van de Community en mijn collega's staan natuurlijk altijd voor je klaar! Op 24 mei hebben we, in het kader van de AVG, onze privacy policy bijgewerkt.

Kunnen jullie mij helpen Nic Maas? Hallo, maar 2 niet. Dit is, ik ben een ziggo gebruiker, net als verschillende andere beveiligingstechnieken.

  • India 03.08.2019 19:54

    Voor klanten.