Werk aan de muur verkopen

 • Abonneren
 • Aandeel

Ik moet zeggen dat ik het ook nog nergens heb gepromoot, dus de kans is natuurlijk groter dat je wat verkoopt als je zelf actief met de marketing aan de slag gaat.

Colourful Camel Warme en natuurlijke kleuren met wereldse invloeden. Tips nodig voor het bepalen van de juiste maat?

Niet alleen slaan we je favorieten op, ook kan je je favorieten eenvoudig delen met je partner, vrienden of collega's. Klinkt allemaal ingewikkeld he? Is mijn afbeelding origineel genoeg? Beeldmakers die een account hebben aangemaakt kunnen werken verkopen via de webshop van Werk aan de Muur alsmede via hun eigen shop. Romantische droomwereld Romantische prints met een stoer randje.

Jij regelt de marketing en klanten. Laura schreef op zondag 5 februari om Ron: Zoals Elja al zegt, het is afhankelijk van het materiaal dat de klant kiest.

Fototips - Paarse heide fotograferen in de Review: BesteCanvas. Bekijk de eisen. Bestsellers collectie. Kortom, kijk zelf ook kritisch naar je werken. Ook interessant Photofacts Academy Actie: gratis Profotonet dibond 30x45 print bij je nieuw lidmaatschap door Elja Trum.

Verlaten plekken collectie.
 • Dus maak een account aan en start met verkopen!
 • Lees alle informatie over naadloos behang. Review: BesteCanvas.

Marketing en promotie. Dit hebben anderen opgehangen. Er wordt hierbij rekening gehouden met het seizoen, kleuren en stijlen. Media Communicatie Entertainment Publishing Social.

Werk aan de Muur is dé plek om als creatief jouw beelden aan te bieden.

Ron Rutgers schreef op zondag 5 februari om Even heel het weer utrecht zoover. Maak gratis een account aan en bewaar je favoriete werken Niet alleen slaan we je favorieten op, vrienden of collega's, Mozilla Firefox. Wat kan en mag ik verkopen. Dream big.

Vul je het formulier in en je hebt binnen 5 minuten je eerste werk in je shop staan!

Door regelmatige updates, nieuwe werken, en leuke achtergrondinformatie houd je je webshop levend. Populaire collecties. Wat zijn basisprijzen? Hi, hi!

Bestsellers collectie. Wanneer verkoop ik iets. Hier kan je albums aanmaken of bestaande albums aanpassen. Daarnaast moet je ook het recht tot verkoop hebben van hetgeen er afgebeeld staat.

Schilderijen collectie. Waar je kunt verkopen.

Gelukkig is er een aanbieder die de verkoop van jouw werk als fotograaf of beter gezegd: beeldmaker super makkelijk maakt, namelijk de website Werk aan de Muur. Met ons platform kun je vandaag nog beginnen met verkopen.

De collecties worden samengesteld door een team van curatoren.

 • Het verdienmodel werkt zoals je gewend bent.
 • Dit is iets waar wij veel ervaring in hebben en tijd in gaan steken.
 • Nee, helaas niet.
 • De houtstructuur is goed te zien door de print heen.

Heb je vragen. Geld verdienen. Dit geeft een mooie dieptewerking en versterkt de kleuren en details van het werk? Werk aan de Muur profiteert zelf natuurlijk ook van iedere aankoop. Verklein en vergroot. Beeldmakers Werk verkopen. In je account upload je de digitale bestanden. Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Werk aan de Muur gemakkelijk te maken.

Maak deel uit van onze community

Tips nodig voor het bepalen van de juiste maat? Bezoek de showroom Alle materialen in het echt zien? Photofacts plaatst leerzame artikelen die gerelateerd zijn aan fotografie.

Wanneer je nieuwe werken uploadt, zorg dat je direct tijd vrij maakt om metadata toe te voegen.

Bezoek de showroom Alle materialen in het echt zien. Maar zolang je je shop nog niet promoot, kan je zonder zorgen je shop vullen. Daar kun je je foto's kwijt als je mooie fotoseries maakt. Review: foto op aluminium van BesteCanvas.

 • Cyrano 31.07.2019 05:01

  Atelier Paint-Ing Werk aan de Muur maakt mijn kunst toegankelijk voor iedereen.