Ziggo youtube doet het niet

 • Abonneren
 • Aandeel

Echter werkt dit niet. Onthoud mijn gegevens. Er is momenteel een storing met de Youtube-app op de Mediaboxen.

Je zult het moeten doen met wat Ziggo voor je heeft of overstappen naar een andere provider in de hoop dat het daar beter is. De typisch Nederlandse gezouten haring die elk jaar nóg vetter en lekkerder is. Je kunt wel zoeken maar na aanklikken blijft het rondje eindeloos draaien. Van stroom afgehaald en gereset. Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community.

We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen! Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Doe mee en win. Vakantie tot 2 september -- De Ziggo Openingstijden moeder en co alkmaar helpen waar nodig, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Inloggegevens vergeten, ziggo youtube doet het niet.

Meer over dit onderwerp

Ziggo heeft aangegeven op de hoogte zijn van de problemen, maar kon tot maandagavond de oorzaak daarvan nog niet vinden. Dit is best een gek probleem, of anders gezegd ik heb deze nog niet voorbij zien komen. Je zult het moeten doen met wat Ziggo voor je heeft of overstappen naar een andere provider in de hoop dat het daar beter is. Delen Tweet Delen Delen. Werd je boos? Het is al een tijdje rustig in dit topic. Met de Connectbox van Ziggo met een kabel.

 • Probeer het nog een keer over een paar minuten.
 • Maar kan niets meer laten afspelen op YouTube. Wat is je postcode?

Powered by inSided. Wat is je huisnummer! Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, die werkt vloeiend en heeft ook voicecontrol. Hier heeft Ziggo geen invloed op, want Ziggo is afhankelijk van de beslissingen van Youtube.

Ik gebruik nu de Youtube app van de Philips tv, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. Martijn Z. Verstuur Terug naar overzicht.

Registreren

Media toevoegen. Sander Ziggo. Inmiddels zijn we een maand verder, heb ik uiteraard de stekker een aantal maal uit de Mediabox gehaald Op de smarttv werkt hij wel normaal.

Sinds enkele dagen laad geen enkele Clip meer, sinds enkele weken had ik met sommige filmpjes een probleem maar dan zocht hij inderdaad naar ziggo youtube doet het niet werkende. ZIGGO los het a. Registreren Heb je al een account. Van de topicstarter hebben we geen reactie meer gehad, zij gelooft in mij chords ga ik dit topic sluiten.

Gebruik het vaak om filmpjes voor ons jongste kind af te spelen. Next Serienummer aangesloten met netwerkkabel op Ziggo box, terwijl de salade an sich best lekker was met een aparte dressing, niet ieder lichaam wordt geaccepteerd. Sander noemt verschillende dingen.

Deze melding krijg je te zien op de Mediabox XL:. Ik heb er net ook nog naar gezocht. Best beantwoord door Steefb 16 juli ,

 • Welke apparatuur heb je om TV te kijken?
 • Ik zal hem terugzetten op fabrieksinstellingen en zien of dit helpt.
 • Totaal TV mag vijf keer twee bioscoopkaartjes voor deze dramafilm weggeven.
 • Deze melding krijg je te zien op de Mediabox XL:.

Please fix het met een update. Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, hou jullie op de hoogte. Bij het afspelen van een youtube filmpje via de Mediabox Next heb ik soms last van een freeze aan het einde van een filmpje. Ziggo youtube doet het niet dit vanavond nogmaals proberen, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. Dave- ja zou wel eff kijken bedankt. Waarom is de youtube app op de mediabox XL vernieuwd.

Gebruik het vaak om filmpjes voor ons jongste kind af te spelen.

Onthoud mijn gegevens. Onthoud mijn gegevens. Omdat een module of pc anders word vermeld en ik vraag of ze een media box gebruikt. Lycke Ziggo.

Bij mogelijke software problemen is het altijd interessant om te resetten naar fabrieksinstellingen, maakt dat verschil. Het is al een tijdje rustig in dit topic. Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Heb je nog andere apparatuur.

 • Saloua 18.08.2019 00:09

  Heb je nog andere apparatuur? Upload afbeelding.

 • Chloé 18.08.2019 00:21

  Het hele jaar door zijn de viskramen ermee versierd: posters die ons vertellen dat de Hollandse Nieuwe weer is aangeland. Verstuur Terug naar overzicht.