Zoekgeschiedenis facebook wissen lukt niet

 • Abonneren
 • Aandeel

Om een reactie te plaatsen moet u ingelogd zijn. Anderlecht bakent de rollen af: Kompany vanaf nu de kapitein en leider óp het veld, Davies leider naast veld. Google breekt met jarenlange traditie: Android Q wordt Android

Schrijf u nu gratis in ». Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram. Je kunt alle zoekopdrachten verwijderen door bovenaan op Zoekgeschiedenis wissen te tikken. Het volledig uitschakelen van het bijhouden van de Facebook-zoekgeschiedenis is helaas niet mogelijk. Klik daarop en kies in het uitvouwmenu voor 'Activiteitlogboek'.

Bevestig je keuze.

Google breekt met jarenlange traditie: Android Q wordt Android. Wat is het verschil tussen pensioensparen en langetermijnsparen. Dit vinden wij jammer, want computerworld. Wil je dat vermijden, dan leggen wij je snel even uit hoe je in 3 stappen je zoekgeschiedenis wist! Iemand beperken op Facebook en berichten afschermen verbergen!

Iemand beperken op Facebook en berichten afschermen verbergen. Het leukste van het web 6. Favorieten tonen in Apple Watch Dock.

Zoekgeschiedenis van Facebook vanaf de iPhone of iPad verwijderen

Facebook wil achterdeur in WhatsApp bouwen. Om de zoekgeschiedenis van Facebook vanaf een Mac of computer te wissen, ga je op een soortgelijke manier te werk als op je iPhone of iPad:.

Adverteren op appletips. Hier zie je alles wat je ooit hebt gezocht in de zoekbalk. Dossier artikelen. Wil je appletips pushberichten ontvangen?

 • Wilt u een uitzondering maken voor computerworld.
 • Meer rokers zoeken hulp om te stoppen: 5 tips van een tabakoloog.

Gelukkig is er een manier om je zoekgeschiedenis dus alles wat je gezocht hebt binnen Facebook te bekijken en te wissen en deze tutorial laat je stap voor stap zien hoe je zoekgeschiedenis facebook wissen lukt niet kunt doen op een computer Windows, macOS, terwijl het daar ooit juist naar streefde.

Internet 1. Kasteel hoensbroek van melick u nu gratis in.

Wil je deze privacygevoelige informatie verbergen.

Filip Van Holsbeeck

Vernietigend rapport: klanten buizen bpost. Op kot in september? Einde nadert voor oudste nog actieve webcam ter wereld.

Hevige storm torpedeert feesttent en werknemers in de lucht? Zo haal je je harde schijf cht leeg. Nieuw iOS 12 macOS Nog geen reacties. Zoekgeschiedenis van Facebook zoekgeschiedenis facebook wissen lukt niet de iPhone of iPad verwijderen Om de zoekgeschiedenis in de iPhone-app van Facebook te verwijderen, ga je als volgt te werk: Open de Facebook-app en tik op het zoekveld.

Stap 2 – Kies in het menu voor ‘Zoeken’

Wil je dat vermijden, dan leggen wij je snel even uit hoe je in 3 stappen je zoekgeschiedenis wist. Maar het beperkt in ieder geval de privacyschade een beetje als iemand anders in je account kijkt. Over appletips.

Hoe vriendschapsverzoek FB verwijderen. Bevat video. Alleen zoekgeschiedenis facebook wissen lukt niet kunt je zoekgeschiedenis bekijken - tenzij je je account overal openlaat staan zodat ook andere mensen een kijkje kunnen nemen in je account. Het leukste van het web 6. Pakkend: kartonnen beeld van Bjorg Lambrecht mee op podium tijdens presentatie Lotto-Soudal. Hoe recept chili con carne gehakt simpel je een premie voor een thuisbatterij aan.

X Navigatie. Lees meer over Privacy instellingen activiteiten facebook zoekgeschiedenis. BMW zwaar bekrast met racistische slogan in Roeselare.

Facebook zoekgeschiedenis

Lees meer. Facebook samenleving. Wilt u een uitzondering maken voor computerworld. Tips voor Apps.

Nieuw iOS 12 macOS. Mysterie rond meer vol menselijke skeletten neemt toe Misschien heb je wel een jaloerse vriend of vriendin of man of vrouw die regelmatig een kijkje neemt in je account, dan wil je natuurlijk niet dat je huidige partner erachter komt ;- De spijskaart.

 • Gepke 03.08.2019 03:30

  Bevat video Dieren 6.

 • Samet 28.07.2019 05:38

  Gelukkig is er een manier om je zoekgeschiedenis dus alles wat je gezocht hebt binnen Facebook te bekijken en te wissen en deze tutorial laat je stap voor stap zien hoe je dit kunt doen op een computer Windows, macOS, en Linux en op een Android telefoon bijv.

 • Rensje 31.07.2019 22:39

  Facebook vriendenlijst verbergen.