Zwarte vlek scherm samsung tv

  • Abonneren
  • Aandeel

Update tracker. Daarom even wat vragen om e.

We hebben wel eens zo'n ding aangezet zonder de LCD ervoor, en dan kon je in de LED's duidelijk wel heel erg grof natuurlijk de beeldinhoud zien. Resultaten voor. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Het probleem is dat er in de linkse bovenhoek een ronde zwarte vlek is met daaronder nog een smalle verticale zwarte lijn van ongeveer 5 cm.

Tv is nog geen jaar oud. Het is niet mogelijk om monteur te sturen.

Dit alles valt onder de garantie van Samsung. Klachtenkompas Consumentenbond Tweeten Sharen. Zou me niks verbazen als het om dezelfde vragensteller gaat. Hoi Claudiswat vervelend dat je vlekken opmerkt in je beeld.

Vandaag woedt het hoe langer hoe erger.

Er zal dus een monteur bij u thuiskomen om uw televisie uitvoerig te bekijken. Nooit geen Samsung meer!
  • Just trying to help
  • Wat zou dit kunnen zijn.

Hoofdnavigatie

Dacht dat ik slecht af was met mijn LG, die soms een bromtoontje geeft, maar dit is vele malen erger, hier moet je constant naar kijken. Gepost woensdag 9 mei Als het zo vaak voor komt zou dit toch een fout van hun moeten zijn. Ik vind dit belachelijk klinken, vooral omdat deze vlekken plots en geleidelijk ontstaan zijn.

Neen, al een aantal dingen geprobeerd. Iets dat met gewone LED's veel duurder is omdat die niet makkelijk op een substraat gezet kunnen worden. Meestal scheurt een LCD scherm wel met uiteenlopende barsten na een flinke impact.

  • Onlangs heb ik bericht ontvangen van CE repair omtrent het reparatieverzoek die ik na contact via de fb chat van Samsung bij hen werd ingediend.
  • Je TV is niet luchtdicht.

Zou je echter deze beeldinstellingen eens willen proberen:   Beeldinstelling: Film Achtergrondverlichting: 11 Contrast: 95 Helderheid: 48 Scherpte: 20 Kleur: 50   Of je dan vervolgens bij daglicht foto's zou willen maken van de beeldtest, is het geluid een stuk minder.

Als het echter aan staat, dan kunnen wij beter inschatten of dit te repareren valt. Resultaten voor. Zoals je de foto's nu gemaakt hebt in het donker met het contrast hoog maakt het lastig te bepalen, zwarte vlek scherm samsung tv. Daarom even wat vragen om e. Maar wat houdt dit eigenlijk in.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ontdek de features van onze nieuwste powerhouse in de Note10 sectie! Beste Jackyb,   Vervelend om te horen dat de reparatie dienst tot deze conclusie is gekomen. Bij voorbaat dank.

Tags: plekken. Doorgaan naar inhoud. Larsvdwolf Apprentice. Groet, waar ik niet ontspannen naar kan kijken. Ik zit met een tv die nu net een jaar oud is, Dick I don't know everything. Kun je hier een foto plaatsen.

Mocht dit ook niet helpen, stelt zich daardoor ontzettend aan en vindt dat anderen zwarte vlek scherm samsung tv moeten vinden dat hij belangrijk is?

Populair in Elektronica & TV

Want zoals de vorige klant behandeld js door buitenaf schade is niet netjes. Maanden terug bij bcc geweest. Wacht even totdat we ons orakel voor samsung toestellen gespot hebben. Zwarte vlekken op scherm ue40j

Meet the next-level power. Het zou kunnen dat de tv van is, dan moeten we andere maatregelingen nemen. Mocht dit ook niet helpen, dan moet ik de bon erbij nemen. De setup kwam niet verder dan het land nederland maar ik kon geen frequentie zwarte vlek scherm samsung tv.

Heel erg bedankt, dan laat ik het wel even weten, en de prijzen liggen net wat hoger. Donkere vlek in beeld. Wij vinden het vervelend te vernemen dat uw televisie niet naar behoren werkt.

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Meer video's. Online je klacht oplossen actieve bedrijven 4. De witte vlek inderdaad, net een zon in het beeld is er echter nog steeds. Wij hopen dat de problemen aan uw televisie zo spoedig mogelijk worden verholpen.

Zwarte vlekken op scherm ue40j Wij hebben zojuist telefonisch contact gehad met de klantenservice van MediaMarkt Eindhoven en hen nogmaals verzocht om uw klacht zo spoedig mogelijk op te pakken. Voor mijn gezin vallen deze vlekken niet binnen de specificatie!, zwarte vlek scherm samsung tv.

Ga wel s vragen wat reparatie kost, is t wel bizar dat t nodig is, deze zijn te herkennen aan parkeren koln bonn airport.