Airco wordt niet koud astra h

  • Abonneren
  • Aandeel

Er komt een vieze lucht uit de airco Wanneer bacteriën en schimmels vat hebben gekregen op je airco, kan dat het beste door een vakman worden opgelost. Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

En inderdaad, geen koelvloeistof geen warmte in je auto. Waarom gedemineraliseerd water. Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Thermostaat zelf was niets mis mee. Afhankelijk van de precieze plek van het probleem hoeft dit geen financiële aderlating te zijn. Dit heb ik thuis simpel verwijderd…   mijn ergernis is dat ze in de garage niet eens de moeite gedaan hebben om dit te proberen verwijderen… hadden ze dat gedaan hoevden ze geen nieuw huis te plaatsen maar enkel de slang waarvan er een stukje afgebroken was.

Wanneer bacterin en schimmels vat hebben gekregen op je airco, kan dat het beste door een vakman worden opgelost. Een what did you just say meme kan zijn dat de compressor kapot is.

Uiteraard dan geen verwarming maar erger nog geen airco wordt niet koud astra h. Heb je dan geen beter of goedkoper adres. Heb vandaag ook de mijne laten vullen waarna de airco weer zijn werk weernaar behoren deed. Nu zijn ze zo vriendelijk geweest om een volledig nieuw thermostaathuis te  plaatsen in plaats van het afgebroken stukje er uit te halen en enkel het slangetje te vervangen… wat een afzetters.

Na te lang in de stad gelopen te hebben voor een nieuwe zomercollectie kleding voor mijn vriendin had ik geen zin meer om langs de aircoboer te gaan, dus mischien morgen even langs rollen.

De Wegenwacht is er ook voor advies bij twijfel.
  • Kan iemand me daar iets meer over vertellen?! De Wegenwacht is er ook voor advies bij twijfel Deel deze pagina.
  • Okeey maar zoiets lijkt me toch sterk?!

Airco koelt niet

Echter ook geen koeling voor je motor, wat weer veel grotere schade aan de motor kan toebrengen. Jah idd, vandaag nog even gecheckt en zit niks meer in dus waarschijnlijk ergens een lek?! Hebben jullie tips waardoor ik weer warme lucht kan krijgen in deze koude dagen? Maar nou heb je dat weer wel toch gedaan, maak ik hieruit op. Wordt vervolgd :thumb.

Ik heb nu 45 k gereden in een 2,5 jaar, waar doe ik dat dan en hoeveel kost me dat. De airco koelt nog maar een beetje Als de airco veel minder koelt dan gebruikelijk, dan kan het zijn dat de druk is weggevallen door te weinig koelingsvloeistof.

En zo ja, airco wordt niet koud astra h, totaal zit nu op 85k en ik neem aan dat de vloeistof door de vorige eigenaar nooit vervangen is. Bijvullen verhelpt het probleem. Reservoir vullen met gewoon water en zo snel mogelijk repareren en koelvloeistof erin.

Vraag & aanbod

De monteur zei dat het wel vaker voorkomt bij de astra H. De beste pechhulp, altijd dichtbij We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen. Opel Astra H 1.

Alvast bedankt. Denk zo wel ff langs een aircoboer rijden:. Opeltje17 Participant. Deze site gebruikt cookies: Lees meer. Beste, Na een jaar weer eens de airco aangezet omdat het bloedheet was in mijn astra H.

De airco koelt nog maar een beetje

Spoel vervangen voor Ook in de winter is de airco ook heel makkelijk om condens van de ramen weg te krijgen. Kan iemand me daar iets meer over vertellen?! Hahah jah of gwn alleen zoon ventilator op mn dash: Jullie horen meer als ik terug kom van de airoboer.

De monteur zei dat het wel vaker voorkomt bij de astra H.

Moet er toch weer uit! Ik ben in private equity fonds france bezit van een opcom geen idee of ik daar mee de status van t airco systeem kan checken. Een oorzaak kan zijn dat de compressor kapot is. Lampje aan. Nu 20,- korting. Bij mij was de spoel defect?

Er is 1 nieuw huis geplaatst in de garage. Ok, ik ga akkoord.

De airco doet helemaal niets meer

We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen. Dat komt vooral omdat het dashboard voor deze reparatie gedemonteerd moet worden; een arbeidsintensieve operatie. Ik heb sinds gisteren problemen met mijn kachel. Zelfde gehad met de auto van me vader, kachel slang naar de kachelradiateur lek.

Nu Spoel vervangen voor Heb hetzelfde probleem als chieltjuh.