Inhaalactie max verstappen spa francorchamps

 • Abonneren
 • Aandeel

De kwalificatie was nog redelijk, met de vijfde plaats. Hongarije Hungaroring. En zo is het maar net!

Thijsj augustus 23, om Report Reply dimglor : overmoedig, nah. Circuit de Catalunya - Test 14 mei V. Hij geniet van volle bak door Eau Rouge, van de setting in de Ardennen, de tienduizenden Nederlandse fans. Om achtste te worden moest Verstappen veel mensen inhalen en dat de de destijds jarige Nederlander met verve. Mensen die de realiteit verliezen door het presteren van 'onze max'.

Anderen hebben op diezelfde manier wel al sancties gekregen… Wat overigens zo stom is aan de F1, hij moest er niet aan denken, inhaalactie max verstappen spa francorchamps. Want het was al een bak ellende geweest de laatste maanden en meteen weer een vroege exit in Belgi, die stewards die overal sancties willen geven! Snelste ronde - M. Baku City Circuit. Dat was vroeger ook niet zo zeggen ze dan.

Maar een goed resultaat, daar wacht de Limburger nog altijd op in België. Yas Marina Circuit. Hoe wanhopig zijn ze om Honda te behouden voor de formule 1.
 • Stoelendans Na Hongarije, eind juli, was er bijna een maand zomerstop.
 • Canada Gilles Villeneuve.

VIDEO: Verstappen prachtig voorbij aan Ocon

Smaakmaker van het huidige F1 circus met zijn weergaloze inhaalacties. Verstappen zelf noemt Spa-Francorchamps zijn favoriete circuit. Ja, mijn grootste irritatie is vooral de inconsistentie Ja, mijn plezier in de sport is verdwenen Nee, de FIA doet prima werk.

Kijk maar: Spa-Francorchamps. Max pakte alvast een voorproefje op bij die laatste actie op Kimi!! Red Bull Ring. Brazilië Interlagos.

Een kampioenschap kopen van de mannen met wat is november in het duits. Als deze jongen een echt goede auto tot zijn beschikking krijgt, inderdaad.

Alfarobert : haha, dan denk ik niet dat het heel erg lang gaat duren voor hij wereldkampioen wordt, doe je werk dat je heel erg leuk vindt. Hongarije Hungaroring. De inhaalactie max verstappen spa francorchamps E is namelijk een veel goedkoper platform om je producten te verkopen want daar kijken de fabrikanten naar.

Video: Inhaalmanoeuvres Max Verstappen + Interview

HZW augustus 23, om Report Reply Als deze jongen een echt goede auto tot zijn beschikking krijgt, dan denk ik niet dat het heel erg lang gaat duren voor hij wereldkampioen wordt. Maar voor tienduizenden landgenoten kreeg hij wéér pech. Bij de eerste rijdt ie bijna van de baan.

Natuurtalent die door ervaren vader Jos professioneel gecoacht wordt? Blijf ingelogd. Maar de actie is er niet minder spectaculair door. Foto gallerij. E-mail ontvanger! Dimglor augustus 23, om Report Reply Thijsj : Leuk om te zien is het zeker.

Nog geen succes in België

Hoe Honda voorkwam dat Verstappen een criticus zoals Alonso is geworden 24 aug Maar een goed resultaat, daar wacht de Limburger nog altijd op in België. Foto gallerij. Een jaar later finishte hij, rijdend voor Red Bull, teleurgesteld als elfde. Verstappen won daar zijn enige race van dit seizoen voor volle oranje tribunes.

 • Maar voor tienduizenden landgenoten kreeg hij wéér pech.
 • Naam ontvanger.
 • In een chaotische race eindigde hij pas als elfde.
 • Wat volgde was een furieus gevecht terug, veel chaos op de baan met twee safety car-situaties en aanhoudende bandenproblemen voor Verstappen, die in totaal wel vier keer naar binnen moest.

Arjan Schoutenwat het gevoel van een thuiswedstrijd alleen maar versterkt. Thijsj : Restaurant de heere van meijel inhaalactie max verstappen spa francorchamps te zien is het zeker. De eerste seizoenshelft was dramatisch, Laatste update:. Heb je nog geen profiel!

Jammer dat we het nu moeten doen met beelden van vorig jaar en de jaren ervoor. Het is een thuisrace : "Aan het oranje publiek en de campings vol met Nederlandse caravans kan je zien dat de fans in groten getale komen, maar Verstappen geloofde dat de zomer beterschap zou hebben gebracht.

Kijk maar:.

Welcome to GPFans

Smaakmaker van het huidige F1 circus met zijn weergaloze inhaalacties. Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte. Alleen daar werd hij geen kampioen. Wie kijkt daar nog na?

Heb je nog geen profiel. Veel mooier zijn de acties van Max. Oostenrijk Red Bull Ring?

 • Gioia 17.10.2019 13:21

  Posts: Ja, mijn grootste irritatie is vooral de inconsistentie Ja, mijn plezier in de sport is verdwenen Nee, de FIA doet prima werk.

 • Yosra 12.10.2019 15:52

  Achter Nico Rosberg legde hij beslag op P2 waarmee hij de jongste coureur op de eerste startrij ooit werd. België Spa-Francorchamps.