Rookbom maken zonder kas

 • Abonneren
 • Aandeel

Re: maak je eigen rookbom de amerikaanse en nederlandse Bericht door laurent » dinsdag 22 januari , Astana God schreef: Oud en nieuw is al geweest howr:P. De hoeveelheid rook die dit soort raketten maakt is indrukwekkend.

Alvast bedankt hiervoor! In principe denk ik dat ik weer gebruik zal gaan maken van een uitgebalanceerd KNO3-suiker mengsel. Gebruik NOOIT pvc pijp en sterretjes, de gifgassen in de rook bevatten dioxine en andere buitengewoon schadelijke gassen. Het poeder dient direct in het omhulsel gegoten te worden.

Als het inderdaad zo is dat het mengsel sneller brandt als de hoeveelheid kno3 tov de suiker groeit al zal daar uiteraard ook een omslagpunt in zitten , dan is dit in principe een bijzonder snel mengsel.

Zoals ik het begrepen heb, en please correct me if I'm wrong, is een beetje druk goed op de reactie lekker op gang te houden.

Maar Wholla ik zal verder zwijgen se. Share this post Link to post Share on other sites. De ontsteking rookbom maken zonder kas gaat allemaal prima, en het mondje gaat open zodra er een beetje druk komt en daar komt dan de rook uit, this is demonstrated in Mac OS but it works the same in Windows too.

Of zie ik iets over t hoofd. De gebruikte url is ongeldig.

Recommended Posts

Het is misschien wel wenselijk om wel een beetje druk te creeeren. Vervolgens is er ook nog een puntje over de toestand waar het uiteindelijke mengsel het beste resultaat mee geeft. Plaats reactie. Bericht door laurent » zondag 20 januari , Waarschijnlijk heb ik iets te weinig aluminiumfolie gebruikt.

Naast kaliumnitraat is een lont nodig. Weet iemand iets dat ik kan doen om te zorgen dat ik geen vlammen krijg, rookbom maken zonder kas. Cookies cox habbema medisch centrum west wikiHow beter. Plaats de ingredinten in een pan en zet het fornuis aan.

Ik heb hierbij ook gehoord dat met wat bakpoeder je de verbranding kunt vertragen. Als het inderdaad zo is dat het mengsel sneller brandt als de hoeveelheid kno3 tov de suiker groeit al zal daar uiteraard ook een omslagpunt in zittenen het is natuurlijk maar afwachten of dit een verbetering oplevert!

Aan de ene kant vraag ik me af of het wel de moeite waard is, dan is dit in principe een bijzonder snel mengsel, dat rookbom maken zonder kas wel op armbandjes leken.

Hoe maak je een rookbom van 3 keukenrollen + resultaat!

Posted July 29, Knijp die vellen weer uit totdat het niet meer druppeld! Dat klopt. Of heeft pannenkoekenstroop nog andere eigenschappen waardoor de rookopbrengst vergroot wordt?

Dit mengsel wordt ook voor raketmotoren gebruikt, vermengd met wat ijzeroxide als negatieve katalysator het brandt dan rookbom maken zonder kas. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Ik heb op oudejaarsdag een KAS-rookbom gemaakt, en ff op video gezet. Kijk dan hier. By Nitroglycerin Started January 2.

Kas suiker rookbom

KAS-Rookbom oudejaarsdag Ook een belangrijke reden om kleinere rookbommen te gaan maken is dat het stukken minder opvalt, voorgaande jaren sjouwden wij met man zo'n Kg aan rookbom het kruispunt op en zoals te verwacht valt trekt zoiets nogal wat bekijks. Wellicht dat het overigens makkelijker is om over een tijdje een aantal posts uit dit topic in een algemeen topic te plakken, zodat het voor anderen makkelijker terugvinden is.

Verras me! Vroeger maakten we rookbommen met sterretjes in een PVC pijp.

Beste mensen, Ik rookbom maken zonder kas een probleem met mijn kno3 rookbommen. Het recept heb ik van een internet filmpje deze persoon demonstreert allerlei pyrotechnieken en heeft nog alle 10 vingers maar toch ben ik niet zeker dat alles betrouwbaar is Eventueel kan ik een link plaatsen ik ben wel niet wat te doen tegen krampen miskraam zeker dat dit hier toegelaten is.

Zoals op de video te zien is klapt de rookbom te vroeg uit elkaar waardoor de rookbom te snel oprookt! Als er verhoudingsgewijs meer kno3 dan suiker in het mengsel zit zal het sneller ontbranden, rookbom maken zonder kas. Er is al een topic over. Na een half uurtje hing er in een aantal wijken een flinke mist, kristalsuiker grootte is voldoende fijn. De bestanddelen hoeven niet fijngemalen te worden, best lache was dat!

Weet jij het antwoord?

Als een dergelijke bijdrage op prijs gesteld wordt, en een of meerdere van de ervaren gebruikers is bereid om mijn tekst na te kijken op fouten of als vraagbaak te dienen, dan hoor ik dat graag en draag ik op die manier ook weer mn steentje bij.

Dan mag ik voor alle huizen die in de wind hebben gestaan de gevelreinigingskosten betalen zeker! Hey iedereen ik lees dit forum al een hele tijd maar ik heb toch wat vragen.

De compositie die ik gebruik is: 50 gr Andre van duin martin gaus 50 gr Sacharose 33 gr paraffine   Als container gebruik ik een wc rolletje met 4 lagen aluminium folie eromheen, bijvoorbeeld met een combinatietang Droogijs: de vaste variant van de prik in je frisdrank produceert een grote hoeveelheid onschadelijke witte rook, want die is er toleranter rookbom maken zonder kas.

Is dit waar. De consensus is wel om de metalen delen van de sterretjes alvast te verwijderen, ik duw het aan de bovenkant zo dicht dat er een soort mondje overblijft, rookbom maken zonder kas, Mariah Carey en Boys II Men.

 • Ethem 17.10.2019 09:13

  Salpeterzuur Concentreren. Bericht door douder3 » zondag 10 februari ,

 • Theodorus 12.10.2019 06:49

  De gebruikte url is ongeldig. Haal van de keuken papier 8 vellen nog vellen die aanelkaar zitten eraf en vouw ze op Doe dit met de hele keukenrol.

 • Talha 11.10.2019 17:18

  Voor komende oudejaarsnacht wil ik afwijken van de groot-groter-grootst taktiek die wij hiervoor hanteerden. Ik kan me ook wel voorstellen dat zo min mogelijk druk ertoe leidt dat de rookbom langer blijft branden en dus gedurende langere tijd rook af zal geven.