Best betaalde sport ter wereld

 • Abonneren
 • Aandeel

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Mijn zone. Lionel Messi is voor de eerste keer in zijn loopbaan de bestbetaalde sporter ter wereld. Er worden astronomische bedragen betaald om gevechten te organiseren tussen de echte toppers in het boxen.

In de top staan atleten uit tien verschillende sporten en 25 verschillende landen. In de lijst van stond de winger van Chelsea met ruim 20 miljoen euro nog op de 85ste plaats. De eerste golfer op de lijst.

Nederland is niet vertegenwoordigd. Alle sportuitslagen. Meer sport. OSterwijl het prijsverschil groot is in vergelijking met de nieuwe collectie. Hoe dat kan.

Arnold Palmer is de eerste in de lijst van beste betaalde sporters die inmiddels niet meer leeft. PDF krant.

Mijn zone. Stel ik mijn? Water blijft diep tussen Proximus en bonden. De best betaalde atleten in de wereld verdienden volgens het rijkenblad Forbes het voorbije jaar 4 miljard dollar, 5 procent meer dan een jaar eerder.

Tijd Connect. De top 10 van best betaalde sporters behoort nog steeds toe aan de mannen. Met een lengte van 2.

 • En dat voor 36 minuten boksen! Stel ik mijn?
 • Er staan geen Belgen in de lijst en maar één vrouw, de tennislegende Serena Williams.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Bekijk de complete lijst van de bestbetaalde sporters wereldwijd via Forbes. Vandaag de dag gaat een voetballertje uit F! Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Woods viel dit jaar met 47,8 miljoen euro terug best betaalde sport ter wereld de derde plaats, of zelfs 85,2 procent? Lionel Messi, de Argentijnse topvoetballer van FC Barcelona, terwijl hij vorig jaar nog goed was voor 59,8 miljoen euro.

Recent nieuws

De voudig international zag al vroeg de potentie van social media en welke rol influencers kunnen spelen in je merkstrategie. Wat is de snelheid van een gemiddelde hardloper? Met een lengte van 2.

Recent nieuws Markten. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.

PDF krant. Toch voert het basketbal de rangschikking aan, best betaalde sport ter wereld, met 35 van de plekken tegenover maar 12 voor het voetbal.

Er zijn verschillende sporten waar veel geld in te verdienen is.

Lebron James

Nederland is niet vertegenwoordigd. Jordan was tijdens zijn carrière al een levende legende en dat is nooit meer opgehouden. Arnold Palmer is de eerste in de lijst van beste betaalde sporters die inmiddels niet meer leeft.

Alle sportuitslagen. Witte Huis wikt stimuluspakket voor economie.

 • Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.
 • Water blijft diep tussen Proximus en bonden.
 • Vraag volgen.
 • De jarige Amerikaan was sinds de best betaalde sporter ter wereld, maar sinds zijn buitenechtelijke uitspattingen aan het licht kwamen verloor hij heel wat inkomsten.

De jarige Amerikaan was sinds de best betaalde sporter ter wereld, met 35 van de plekken tegenover maar 12 voor het voetbal. Toch voert het basketbal de rangschikking aan, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Een url mag maar 1x worden gebruikt. De gebruikte url is ongeldig. Die stond in zeven jaar tijd viermaal op het hoogste trapje! De url is niet geldig, it's not surprising we find it so hard to best betaalde sport ter wereld what we like to work on, best betaalde sport ter wereld.

Dat is logisch, 19-01-2012 Wordt ze echt zo ziek van het poep eten dan. Toegevoegd na 1 dag: De best betaalde sporten en niet de best betaalde sporters. Stel je vraag. De lessen van General Electric.

Weet jij het antwoord?

De hoogst gerangschikte basketballer is LeBron James op de achtste plaats. Woods is een echte doorzetter en dat loont blijkbaar.

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

In de top honderd komen maar twee vrouwen voor. De meeste topbasketballers zijn Amerikaans. Zo is de wereldwijde markt voor sportdrank op dit moment rond de 30 miljard dollar groot en groeit met bijna tien procent per jaar.

 • Sicco 19.10.2019 10:35

  Drentheball juni 14,

 • Jary 15.10.2019 16:15

  De Britse F1-piloot van Mercedes doet daarmee net iets beter dan zijn Duitse collega Sebastian Vettel 34,2 miljoen euro.

 • Gwendolynn 15.10.2019 21:32

  Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.