Borrelbus arriva bergen op zoom

  • Abonneren
  • Aandeel

Mensen gaan daar met meer plezier naartoe. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram.

Het carnavals- kaartje is alleen verkrijgbaar via de Syntus app.

De e-tickets zijn geldig in alle bussen van Arriva in Brabant incl. Daarnaast rijdt Arriva met een aantal lijnen in de regio een aangepaste dienstregeling vanwege afsluitingen van wegen door carnavalsoptochten. Stuur mij een kopie. Arriva geeft hier meer informatie over op hun site. In Limburg, Brabant en Twente zijn er ook aanpassingen in het OV en zijn er speciale tickets verkrijgbaar. In Maastricht rijden er extra borrelbussen op zondag-, maandag- en dinsdagnacht.

Ook met carnaval brengt Arriva je veilig thuis.

Daarnaast rijdt Borrelbus arriva bergen op zoom met een aantal lijnen in de regio een aangepaste dienstregeling vanwege afsluitingen van wegen door carnavalsoptochten.

Type reis Vertrek Aankomst, borrelbus arriva bergen op zoom. Er  worden in een aantal steden extra bussen ingezet en zijn er aanpassingen in de dienstregeling om je heen maar vooral ook weer veilig thuis te brengen! Hij diende er een amendement voor in, maar dat heeft dus geen effect gesorteerd in de zin dat het kaartje stukken goedkoper is geworden.

Extra bussen Er rijden extra bussen met Carnaval, met name extra nachtritten. Kijk op de  optochtenkalender  om te zien of er een optocht is bij je in de buurt? Nieuwsapp Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste sport nieuws.

Momenteel staat dit in je browser uitgeschakeld. Er rijden extra bussen met Carnaval, met name extra nachtritten.

Verkrijgbaar

Er rijden extra bussen met Carnaval, met name extra nachtritten. Je naam. Je dagkaartje voor de bus heb je op deze manier altijd op zak via je smartphone! Print sluiten. Bekijk de dienstregeling van de extra nacht ritten in grote steden op de site van Arriva.

Log in met je e-mailadres. Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis in het OV. Ga je naar een optocht en feest je mee. Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Een dalurendagkaart 6,63 euro koop je in de bus.

Bergen op Zoom - Putte

Door de optochten zijn er in het weekend en de dagen daarna in veel plaatsen omleidingen en stremmingen voor de bussen. Het kaartje zou wat hem betreft in plaats van 10 euro slechts 3,33 euro moeten kosten. Overdag zet Arriva op diverse lijnen extra bussen in. Schakel Javascript in om een reactie te plaatsen of de reacties te lezen.

Ga je met de trein naar het zuiden. Reisadvies op maat. Er  worden in een aantal steden extra bussen ingezet en zijn er aanpassingen borrelbus arriva bergen op zoom de dienstregeling om je heen maar vooral ook weer veilig thuis te brengen. Tijdens de carnavalsperiode rijdt het OV anders dan je gewend bent! Log in met je e-mailadres.

Versterkingen bussen

Blijf ingelogd. Dit is een extra voordelig 3-daags ticket, alleen online verkrijgbaar. Een dalurendagkaart 6,63 euro koop je in de bus.

Ga je naar een optocht lars von trier melancholia trailer feest je mee. Toon en Verberg Laat zien. Nieuwsapp Download de gratis nieuwsapp van BN Borrelbus arriva bergen op zoom en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste sport nieuws.

Vanaf vrijdag 1 tot dinsdag 5 maart zijn er verschillende carnavalsactiviteiten in de regio Twente! Nieuw is dat er dit jaar ook in de nacht van vrijdag op zaterdag nachtritten zijn. Volledig scherm, borrelbus arriva bergen op zoom. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Arriva geeft hier meer informatie over op hun site.

Ik wil een reis plannen

Je naam. Twents benoemt specifiek de wijzigingen rondom de optochten van Hengelo, Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal op haar website. Hermes - Carnaval maart Limburg Arriva - Borrelbus en overige aanpassingen Tijdens carnaval zijn er verschillende evenementen in Limburg waar een aangepaste dienstregeling geldt.

Arriva - Wijzigingen dienstregeling Carnaval Arriva - e-ticket Carnaval en Vastenavend  Arriva heeft in de voorverkoop voor maar 5,50 euro Speciaal voor Carnaval een e-ticket beschikbaar. Extra bussen Er rijden extra bussen met Carnaval, met name extra nachtritten. De dienstregeling van de borrelbussen zijn in onze planner verwerkt.