Dam tot dam fietstocht

  • Abonneren
  • Aandeel

Helaas, niet alle routes zijn beschikbaar Hoewel we erg ons best doen om alle routes van toertochten te tonen is het i. Slechts één keer per jaar is het mogelijk om door de IJtunnel te fietsen, namelijk tijdens de Dam tot Dam FietsClassic! Direct na deze oversteek is speciaal voor deze route een gezellige verzorgingspost ingericht op een prachtige plek aan het water je absoluut even op adem komt.

In Amsterdam-Noord lopen de deelnemers aan de Dam tot Damloop onder je door als je over het viaduct fietst. Meld je aan. Na Volendam volgt de gezellige verzorgingspost in Monnickendam. Na de verzorgingspost volgt de 60 km route weer zijn eigen weg terug naar Amsterdam.

Upgrade en ontvang altijd korting bij het inschrijven voor toertochten. Meer info.

Na recreatiegebied het Twiske fiets je langs Purmerend naar Edam en Volendam vanaf waar je samen met de deelnemers aan de langere afstanden richting de verzorgingspost in Monnickendam fietst, dam tot dam fietstocht.

Same met de en km rijden we via de Schellingwoudebrug en de Amsterdamse brug terug naar de binnenstad vanwaar het nog een klein stukje is naar de finish op de Dam minder. In Amsterdam-Noord dam tot dam fietstocht de deelnemers aan de Dam tot Damloop onder je door als je op het viaduct fietst, een uniek gezicht.

Vanaf het vertrek op de Dam fietsen de deelnemers door de historische binnenstad van Amsterdam. Meer info. Een groot deel van deze route is dit jaar vernieuwd.

Op Fietssport vind je het meest complete overzicht van toertochten en routes van wielersportbond NTFU. Vanaf het vertrek op de Dam fietsen de deelnemers door de historische binnenstad van Amsterdam. Slechts één keer per jaar is het mogelijk om door de IJtunnel te fietsen, namelijk tijdens de Dam tot Dam FietsClassic!
  • De fietsers gaan vervolgens naar Schardam, waar de route weer samenkomt met de km. Hoewel we erg ons best doen om alle routes van toertochten te tonen is het i.
  • Beschrijving ondergrond verhard.

Door het mooie Waterland fietsen deze deelnemers naar Ilpendam en Monnickendam. Dam tot Dam FietsClassic Amsterdam. Een groot deel van deze route is dit jaar vernieuwd! Log in of meld je aan voor een gratis account en krijg toegang tot de gedetailleerde kaart.

Toegevoegd aan favorieten Maak favoriet.

Ik snap het. Fiets jij de 40 km, dam tot dam fietstocht, dan kom je  onderweg tips en weetjes over gezonde lucht en gezonde longen tegen? Meer informatie Venster sluiten. Klik hieronder om in te loggen of om een gratis account aan te maken. Na Zaandam verlaat deze route het parcours van de km. Door Waterland fietsen deze deelnemers naar Ilpendam en Monnickendam!

0 reacties

Powered by. Ik snap het. Door Waterland fietsen deze deelnemers naar Ilpendam en Monnickendam.

Meer info? Lees meer. Na Edam en Volendam volgt de gezellige verzorgingspost in Monnickendam. Door de waterrijke polders van de Wormer fietsen de deelnemers naar de verzorgingspost in Purmerend. Vervolgens gaat de Deelnemers Routes.

Fiets door de IJtunnel

Inschrijving gesloten. Langs de route zijn verzorgingsposten in Alkmaar, Obdam en Monnickendam. Via het Buiksloterwegveer kom je terug in hartje Amsterdam vanwaar het nog een klein stukje fietsen is naar de finish. Fietssport PLUS korting.

Meer informatie Venster sluiten. Door de Beemster fietsen de deelnemers naar de speciaal voor deze afstand ingerichte verzorgingspost in West Graftdijk. Na Edam en Volendam volgt de gezellige verzorgingspost in Monnickendam? Na Zaandam verlaat deze route het parcours van de km. Deel deze route. Het is tevens niet toegestaan het GPS-bestand te verspreiden voor gebruik door anderen.

Door het mooie Dam tot dam fietstocht fietsen deze deelnemers naar Ilpendam en Monnickendam. Schrijf je in voor de nieuwsbrief Blijf op de hoogte van routes en toertochten bij jou in de buurt, dam tot dam fietstocht.

Fietsen door de IJtunnel

Langs de route zijn verzorgingsposten in Alkmaar, Obdam en Monnickendam. Beschrijving route De km is de langste en populairste afstand. Net als de andere routes zie je het centrum van Amsterdam ontwaken en duik je de IJtunnel in. Inschrijving gesloten.

Fiets mee voor het Longfonds. Het is tevens niet toegestaan het GPS-bestand te verspreiden voor gebruik door anderen, dam tot dam fietstocht. Log in of meld je aan voor een gratis account en krijg toegang tot de gedetailleerde kaart. Ook op jouw stadsfiets is deze afstand prima te volbrengen.