De bevalling uitzending gemist

 • Abonneren
 • Aandeel

Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Bevallen Met

Een hele trotse en betrokken vader. Het is ons kind en mijn partner wil het zelf ook graag. Tijdens de zwangerschap van hun vrouw komen ze wél in actie en nemen ze wat huishoudelijke taken over.

Nieuw: Het Spijt Me. Bijna alle ondervraagde vrouwen 94 procent  vinden hun partner begripvol tijdens de zwangerschap. Nieuw: Foute vrienden op vakantie.

Vrouwen zijn dik tevreden over de rol van hun partner tijdens de bevalling? Hij luistert naar mijn klachten en ontziet me ook wanneer nodig. Toch doen veel mannen normaal weinig of niets in het huishouden, blijkt uit de antwoorden.

Terug: Familie Kruys seizoen 5. De meesten krijgen de aandacht waar ze behoefte aan hebben, de bevalling uitzending gemist.

Bijna alle ondervraagde vrouwen 94 procent  vinden hun partner begripvol tijdens de zwangerschap.

Vrouwen zijn dik tevreden met de rol van hun partner bij de bevalling!

Facebook facebook Twitter twitter Whatsapp whatsapp Mail mail. Bevallen Met. Vrouwen domineren anno nog steeds de keuken. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Actueel Opiniepanel Alle uitslagen 'Hij ging Pokémon vangen tijdens mijn bevalling'.

Hij is geen moment bij me weggegaan.

 • Omdat ik een vrij zware zwangerschap heb, komt al vanaf het begin veel van het huishouden op hem neer. Dat blijkt uit het grote zwangerschapsonderzoek van het programma Hoe Bevalt Nederland, uitgevoerd door het EenVandaag Opiniepanel onder
 • Vrouwen domineren anno nog steeds de keuken.

Luchtaanval Jemen: Meer dan zestig doden? Nieuw: Ver Van Huis. Documentair portret. Terug: De deurwaarders. Dan zegt hij: 'Dat hebben we toch overlegd.

Pokémon vangen tijdens de geboorte

Een hele trotse en betrokken vader. Heeft meegepuft terwijl we daar vooraf vooral om gelachen hebben , heeft me gecoacht, bij verkeerde ademhaling had hij het direct door en moest ik hem nadoen.

Waar is De Mol?

Komische serie. Terug: Familie Kruys seizoen 5. Terug: De wereld rond met jarigen. En wat speelt er zich allemaal af in de uren voorafgaand aan de bevalling? De deurwaarders.

Populaire clips

EenVandaag Opiniepanel. Actueel Opiniepanel Alle uitslagen 'Hij ging Pokémon vangen tijdens mijn bevalling'. Uitzending van Bevallen Met gemist? Maar liefst 97 procent van de ondervraagde vrouwen vindt de rol van hun partner bij de geboorte van hun baby heel positief.

 • Heel dankbaar voor.
 • Hij doet alles zonder morren en kookt haast iedere avond.
 • Na de geboorte vroeg de kraamverzorgster of zij het aankleden even voor moest doen.
 • Vrouwen domineren anno nog steeds de keuken.

Toch kan er nog best wat verbeteren. En wat speelt er zich allemaal af in de uren voorafgaand de bevalling uitzending gemist de bevalling. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, toestemming voor het gebruik van cookies, maar bleef heel lang weg om weer met zijn werk te bellen.

Ik vond het prachtig. Nieuw: The Repair Shop. Hij zei naar het toilet te gaan en deed dat ook, bedrag. Nieuw: Sterren op het Doek.

Na de geboorte vroeg de kraamverzorgster of zij het aankleden even voor moest doen. En wat speelt er zich allemaal af in de uren voorafgaand aan de bevalling? Luchtaanval Jemen: Meer dan zestig doden.

Hij liet mij lekker op de bank rusten en dergelijke. Luchtaanval Jemen: Meer dan zestig doden. Kennisquiz Per seconde wijzer vanaf maandag weer terug op NPO 2 Wat wordt de prijs: een klokje of een flinke smak geld.

 • Kimber 24.10.2019 15:26

  Heel vaak gaat het dan om het gebruik van de mobiele telefoon.

 • Diya 25.10.2019 01:36

  We waren echt een team.