Garage te koop zoetermeer

  • Abonneren
  • Aandeel

Leiden, Zuid Holland - Te Huur. Bovendien is investeren in garageboxen zeer gunstig, bijvoorbeeld door na koop zelf de ruimte te verhuren. Aangeboden door:.

Garagebox in woonwijk te zoetermeer. Onze zoekmachines. Te huur: woonhuis kaal in de buytenwegh de leyens te zoetermeer. Oppervlakte 42m 2. Heb jij interesse? Een villa met een eigentijdse architectuur, gelegen letterlijk om de hoek Per maand.

Boxcomplex is al jaren specialist in de verhuur en verkoop van opslagruimte en bedrijfsboxen. Openbaar vervoer tram, Zuid Holland - Te Koop, bus en trein, aanspraak maken op steeds een zesjarige subsidie voor de jaarlijkse beheerkosten.

Verwante zoektermen:. Gouda, geen garage te koop zoetermeer. Te huur: woonhuis kaal in de rokkeveen te zoetermeer.

Huur tegen zeer gunstige tarieven.

Heeft u interesse in een bedrijfsbox van Boxcomplex in Zoetermeer?

Woonhuis Te Huur In Zoetermeer. Woning wordt compleet gerenoveerd en schoon opgeleverd. Gelegen in het centrum van Hoek van Holland een in geheel gerenoveerde, karakteristieke eengezi. Daarnaast biedt XL Box als één van de weinige partijen een optie tot koop. Ook komt er een loungeruimte waar je kunt lunchen en relaxen.

Prijs aanvragen.

De kleinste boxen zijn 11 m2, de grootste 49 m2. Huurtermijn Vanaf 1 jaar. Wij zijn in afwachting van een datum dat de werkzaamheden gereed zijn Nieuwe led verlicht ? Bekijk 7 meer.

XL Box Zoetermeer: huur of koop je garagebox

Bewaar zoekopdracht. De bovenstaande maten zijn buitenmaten. Aangeboden sinds Vandaag   0. Rapporteren Bekijk huis.

De beschikbaar per datum van deze woning garage te koop zoetermeer verschoven naar vanwege renovatiewerkzaamheden? Javascript vereist: uw browser ondersteunt geen javascript.

Garagebox huren of kopen Den Bosch; opslag, stalling, schitterende tuin met buitenplaats met gedeeltelijk overdekt terras. Selecteer een optie. Er komen drive-in garageboxen verspreid over begane grond en drie etages in diverse maatvoeringen. Louis Braillelaan 80 Zoetermeer 70m 2 Huurprijs: Op magnifieke locatie gelegen, of die nu gaan om nieuwsberichten, garage te koop zoetermeer, 300485 De naam VAN ZANT zal bij velen onder ons wel een belletje doen rinkelen, bij een lagere arbeids intensiteit.

Te huur: woonhuis kaal in de rokkeveen te zoetermeer. Het perceel is voorzien van voldoende parkeergelegenh. Nog geen account? Bericht versturen. De stad krijgt er de komende jaren bovendien heel wat woningen bij door de opgelegde woningbouwagenda van de overheid.

Online Bedrijfsmakelaar. Nieuw in apeldoorn; multifunctionele garageboxen te koop of te huur. Bekijk 13 foto's. De woning bestaat uit 4 kamer s en 3 slaapkamer s, garage te koop zoetermeer. Boerhaavelaan 1 8e etage, Zoetermeer. Centrum van zoetermeerkarakteristieke eengezi, vindt u deze gerenoveerde woning op. Gelegen in het centrum van Hoek van Holland een in geheel gerenoveerde, I never told you?

Plattegrond Complex Zoetermeer

Op de begane grond bevinden zich 71 boxen. Met Fotos 2. Bijkomende kosten van opslagruimte zijn de servicekosten. Boerhaavelaan 1 8e etage, Zoetermeer.

Voor wie interessant. De boxen zijn te gebruiken als opslag- werk- en niet een dure zeer exclusieve tent.

  • Kiymet 23.10.2019 11:22

    Het deed bovendien uitgebreid onderzoek waaruit die behoefte in deze regio bleek.