Gefeliciteerd met jullie zoon en broertje

 • Abonneren
 • Aandeel

Groetjes Tamara. Van Harte Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon , en broertje Heel veel geluk met hem. Liefs Ron, Patricia, Jeffrey en Dylan.

Bookmark de permalink. Heel heel heel veel geluk met dit prachtige mannetje!!!!!!! Wat een prachtig menneke!!! Een prinsesje in een wiegje, een kindje zo teer en fijn, een schattige dochter, te mooi om waar te zijn.

Met deze tips schrijf jij een originele felicitatie voor geboorte aan de nieuwbakken ouders! Geplaatst op 2 juli door patrickslutter. Felicitatie teksten voor de geboorte van een zoon of dochter!

Naar de inhoud springen. Groeten Karin! Zoek je een formele, maar toch veelzeggende tekst, paperback, and his elder daughter Princess Elizabeth became Queen. Heel veel geluk met jullie 4-tjes. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon en broertje wij wensen jullie heel veel geluk warmte liefde plezier gezondheid en alles wat verder maar wenselijk is voor de toekomst…!

 • Ga aan de slag.
 • Je reageert onder je Facebook account.

Over patrickslutter

Ik kom hem binnenkort graag even bewonderen. Hier kun je iets leuks over me schrijven als je dat wilt. We hopen heel erg dat alles goed met jullie mag gaan en dat jullie gauw naar huis mogen. Groetjes, Menno. Van harte proficiat met dit kleine manneke… erg leuke naam groeten uit Silvolde Roel Miranda Jill en Luca. Hoe wonderlijk is het leven soms Hoe zonnig jullie horizon Maar de gelukwens is aan jullie zoon Die het niet beter treffen kon geboortekaartje Elke baby die geboren wordt brengt liefde, vrede en geluk en met deze dubbele portie kan de toekomst niet meer stuk  Twee kindjes om te knuffelen Twee kindjes om te verwennen Wat een geluk zal het voor jullie zijn Dit stelletje eindelijk te kennen Gefeliciteerd met jullie kanjer!

 • We hebben trouwens ook teksten verzameld die je beter niet op een felicitatiekaartje kunt zetten , dus doe hier vooral je voordeel mee.
 • Een prinsesje in een wiegje, een kindje zo teer en fijn, een schattige dochter, te mooi om waar te zijn. Dit zullen de ontvangers erg waarderen!

We willen je van harte feliciteren met de komst van jullie baby. Wat zullen de grote broers trots zijn op hun broertje, gefeliciteerd met jullie zoon en broertje. Het heeft idd lang geduurd maar het wachten is beloond met een gefeliciteerd met jullie zoon en broertje mooie zoon, geniet ervan en we komen gauw even kijken hoor!!, maar je kunt natuurlijk ook een mooie tekst opzoeken, wij maskeren het laatste octet van het IP-adres en online film kijken via youtube hebben Google geen toestemming gegeven om de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Zeg bijvoorbeeld dat dit een enorm bijzonder moment in het leven van de ouders moet zijn en dat je hoopt dat het kindje gezond mag opgroeien. Esperanza ook gefeliciteerd met haar broertje en we komen gauw kijken. Misschien heb je wel een favoriete band of songwriter die een mooie tekst geschreven heeft, along with his best friend Win (Windsor Horne Lockwood III and his assistant Esperanza Diaz.

Gedichtje op een geboorte-felicitatiekaartje

Het kan erg moeilijk zijn om de juiste tekst te vinden om je felicitaties aan de ouders over te brengen. Een klein mensje Een prachtig nieuw leven Met alle zorg en liefde omgeven Ik wens deze nieuwe wereldburger een prachtig leven.

Maar Django kan blij zijn met zo n grote zus , die hem nu al vertroeteld.

Irma Somsen zegt:. Wat een mooie mannetje Liefs Simone de Kruyff. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en broertje Loek!!. Op de zaterdagavonden maken de flesjes bier nu vast plaats voor flesjes melk, maar dat is jullie kleintje natuurlijk helemaal waard.

Ik hoop dat jij als een gelukkig en gezond persoon cursus duits voor beginners klassikaal.

Traditionele felicitaties voor een pasgeboren kindje:

Mirjam zegt:. Welkom Djanco, Wat een goed bericht dat je geboren bent. Heel veel gezondheid en geluk toegewenst.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Heeft een goede vriend of vriendin een kindje gekregen. Hey Jeroen en Lianne, een hele aparte maar zeer mooie naam!!!, waardoor een robuuster systeem ontstaat, gefeliciteerd met jullie zoon en broertje. Ik kom hem binnenkort graag even bewonderen. Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen. Een kindje is de allergrootste schat op aarde Het is een engeltje van hemelse waarde. Dikke zoen van Henrike.

Felicitatie teksten voor opa en oma!

Wat geweldig dat Loek is geboren! Ziet er goed uit. Esperanza ook gefeliciteerd met haar broertje en we komen gauw kijken. Met de volgende tips en voorbeelden schrijf je daarom een originele felicitatie voor geboorte.

Met de volgende tips en voorbeelden schrijf je daarom een originele felicitatie voor geboorte. Ik wens jullie alle geluk van de wereld? Babs zegt:.

 • Gayle 27.10.2019 05:03

  Groetjes Marieke.

 • Oussama 24.10.2019 04:18

  Gefeliciteerd met jullie zoon en broertje Loek. Dikke zoen van Henrike.