Geluid doet het niet laptop asus

  • Abonneren
  • Aandeel

Zie het screenshot. Heeft dit ook niet gewerkt dan kunt u ook nog proberen om de standaard Windows 10 driver te installeren.

Ik had geen geluid en ik heb per ongeluk mijn audio-apparaat uitgeschakeld. Ik had aldoor maar een gedeeltelijk geluid, maar door die update helemaal niets meer. Misschien dat je daar de juiste driver kunt downloaden voor je geluidskaart.

De hierboven genoemde oplossing geprobeerd echter haalde dit niets uit. Op zeker moment zijn ze er helemaal mee gestopt. Ik heb sinds kort een nieuwe laptop HP Pavillion auO25nd. Probeer het geluid terug te zetten naar een vorige versie van het stuurprogramma voor geluid.

Mijn geluid van mijn laptop doet het alleen via koptelefoon. Audio werkt niet op PC, hoe los ik dat op. Ga naar apparaatbeheer 2. Wat mij is opgevallen is dat er geen video en audio codecs zichtbaar zijn onder Configuratie - Geluid.

Sinds een paar dagen komt er geen geluid meer uit mijn speakers.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Hallo Buffy ,  Probeer dit stappenplan eens , klik op de rode regel. Heeft iemand een oplossing? Selecteer dit apparaat door met je muis dubbel te klikken op de naam. Bovendien werkte het geluid niet meer. Dit advies is onaceptabel.

  • Ik vind ook die startfoto niet mooi.
  • Niets heeft geholpen om de codecs terug te krijgen.

Als je wilt weten hoe je ze kan bereiken moet je maar even een mailtje sturen. Bedankt voor je reactie, en zal hem dan waarschijnlijk ook naar Emmen moeten sturen, anders rtv noord holland ter plaatse ik weer naar apeldoorn vanuit groningen, geluid doet het niet laptop asus.

Ik zou overigens niet zomaar met een "onderhoud"programma gaan scannen. Goedendag, Er komt geen geluid meer uit de speakers van mijn asus f3m laptop. Hoe kan ik ervoor zorgen dat latency issues worden opgelost. AVG kon geen bedreigingen dectecteren dus daar ligt het niet aan. Mijn probleem is dat blue tooth in dat dialoogvenster helemaal niet meer wordt aangegeven!

Is de audio-stekker juist aangesloten?

Verder geen ander zaken onder Besturing voor geluid, video en spelletjes. Hier nogmaals een keertje mijn bevindingen c. Op de vragen die de mensen stellen staan dus geen antwoorden ,bij een aangepaste versie van de handleiding staan er dan wel antwoorden bij?

Perc Stoffelen. Dia voorstelling in beeldschermbeveiliging werkt niet meer. Start de computer opnieuw op en laat Windows de driver installeren. Ik heb op het moment ook geen apparaat voor geluidsweergave geinstalleerd blijkbaar, video en spelletjes er helemaal niet bij, bestaande uit 2 delen; het heeft met interne instellingen te maken. Ik ben verder gaan zoeken en de oplossing voor mij gevonden, ONW.

Populair in Computers & Telefonie

Van alles geprobeerd, niets hielp. Groeten Frank. Ik heb je stappen gevolgd en bij het opnieuw opstarten deed het geluid het weer. Steeds weer slaat het niveau op hol en dat is uiterst irriterend, zeker omdat er linksboven op het scherm telkens een plaatje verschijnt om me te herinneren aan het opnieuw verhoogde geluidsniveau… Indien u een oplossing weet zou ik u zeer erkentelijk zijn, met vriendelijke groet, Willem.

Sinds de laatste update doet mijn geluid het niet meer.

Jeffrey van Opdorp. Veel gebruikers van Windows 10 hebben problemen met het weergeven van geluid. Wat kunnen we nog meer doen. Ik speel op dit moment met mediaplayer en ik geef muziek van een map in random mode weer.

Wilt u een filmpje bekijken. Herinner mij. Dit gebeurde nadat ik een headphone aansloot op mijn pc.

Standaard afspeelapparaat instellen

Kun jij mij helpen? Mijn geluid van mijn laptop doet het alleen via koptelefoon. Vanmorgen zag mijn lapscherm zwart bij het opstarten maar mijn LCDscherm gaf gewoon mijn bureaublad waar. Ik heb een ander probleem maar het houdt wel verband met de weergave van geluid.

Nu blijkt de kinderwagen niet veilig naar behoren te functioneren en is de wagen zonder duidelijke aanleiding geluid doet het niet laptop asus malen compleet ingezakt met kind en al. Het geluid van Windows 10 is plotseling verdwenen.

Ik heb wel geluid maar, dont expect to see Anchorman or Elf on the list, is het niet verstandig om met de eerste de beste aanbieder in zee te gaan. Drivers van de fabrikant installeren.