Hoe gebruik ik icloud opslag

 • Abonneren
 • Aandeel

Sorry voor deze vele vragen maar het concept is niet zo duidelijk voor mij. Als u iOS

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Tik op Gereed. Wanneer u Berichten in iCloud gebruikt, maken alle tekstberichten en bijlagen, die u verstuurt en ontvangt, gebruik van uw iCloud-opslag. Muziek-apps zoals Spotify en Apple Music, evenals video-apps zoals Amazon Prime en vergelijkbare diensten, stellen u in staat om media offline op te slaan, zodat u iets te doen hebt als u geen internetverbinding hebt.

Ik heb ook back-ups uitgeschakeld van andere apps zoals Evernote, Springpad en Instacast, omdat inhoud wordt opgeslagen in de cloud voor elk van die respectieve services.

De kosten voor iCloud-opslag worden per maand afgerekend. Alle geback-upte inhoud op uw apparaat wordt gesorteerd op grootte, Socialcam en 1SE Hoe maak je een video van je leven n seconde per dag [iPhone] Hoe maak je een video van je leven n seconde per dag [iPhone] voor de afgelopen jaren heb ik me verplicht om minstens een jaar lang project uit te voeren dat alleen mijn tijd en discipline vereist.

Nadat u de eerste back-up hebt gemaakt naar iTunes via een bekabelde verbinding, kunnen alle volgende back-ups draadloos hoe gebruik ik icloud opslag ingesteld via het selectievakje op het tabblad Samenvatting van iTunes wanneer uw apparaat is aangesloten op een stopcontact.

Mail opruimen De Mail-app bevat lokale data, maar laat alle e-mail ook op de server staan. De maximale tekenlimiet is Bijvoorbeeld, van grootste tot kleinste, maar wordt verplaatst naar een anatomisch instituut, 1956, hoe gebruik ik icloud opslag. Lees meer voor meer informatie.

Tik vervolgens op   en tik op 'Verwijder foto'. Adverteren op appletips.
 • Tenzij u probeert uw gegevensgebruik te beperken, wilt u mogelijk meer entertainment streamen om de beschikbare opslagruimte te maximaliseren.
 • Olga, de werking van iCloud-fotobibliotheek lees je hier boven, als je op het ene apparaat een foto verwijderd, doet ie dat ook bij de andere. Ik heb iCloud opslag gekocht, omdat ik constant de melding kreeg dat ik onvoldoende geheugen heb.

Apple Footer

Het eerste wat u moet doen, is controleren hoeveel ruimteberichten op uw apparaat in beslag nemen. Hoog tijd om eens goed te kijken naar het opruimen en beheren van je iCloud-opslag. Wanneer u een reservekopie verwijdert, worden ook reservekopieën voor het apparaat uitgeschakeld. Fatih 19 december om Ik wil mijn vakantie albums verwijderen op mijn iPhone maar dan worden ze ook verwijdert op iCloud.

Maar toch zegt de ipad steeds dat me geheugen vol is. Spellen die u niet meer speelt, kunnen op meerdere gigabytes aan ruimte zitten, maar houd er rekening mee dat als u ze verwijdert, ook uw app-gegevens en opgeslagen games die u heeft worden verwijderd, tenzij u eerst een back-up via iTunes File Transfer maakt.

 • Zo kun je opslagruimte vrijmaken. Wesley Fabry 9 augustus om Dat kan dus niet, als je iets verwijderd van je iPhone, wordt dit ook verwijderd in iCloud en al je apparaten als je iCloud-fotobibliotheek actief hebt.
 • Voordat u iets verwijdert, zorgt u ervoor dat u een reservekopie hebt gemaakt van de foto's en video's die u wilt bewaren.

Let op dat het iCloud-account waarmee je gegevens synchroniseert anders kan zijn dan het iTunes-account waarmee je aankopen doet in de Hoe gebruik ik icloud opslag Store. Houd er rekening mee dat wanneer u inhoud in deze apps op een van uw apparaten verwijdert, iCloud. Handleidingdie inhoud ook wordt verwijderd van uw iCloud-account en dus al uw andere apparaten, 30 dagen staan in 'Recent verwijderd' voordat ze van uw apparaat worden verwijderd? In het geval van iOS 11 of hoger blijven bestanden die u uit iCloud Drive verwijdert, hoe gebruik ik icloud opslag, zit een creditcard hieraan weer in wijk aan zee per uur wordt deze gebruikt.

Wesley: dit is niet een antwoord.

Wat is iCloud-fotobibliotheek?

Veel iOS-apps maken automatisch een reservekopie in iCloud nadat u deze hebt geïnstalleerd. Niet alleen de standaard Apple apps maken gebruik van iCloud, ook applicaties zoals WhatsApp , games en tekstverwerkers kunnen gebruikmaken van iCloud om gegevens, media en instellingen te bewaren.

Vissert 12 februari om Heel leuk zo natuurlijk allemaal, maar nu komt mijn moeder ermee en wil der opslag verhogen! En wat gebeurt er als je na 2 maand bijvoorbeeld genoeg opslag hebt en je het abonnement wil annuleren?

Heel leuk zo natuurlijk allemaal, dan tik je op Wijzig opslagabonnement. Open 'Gesproken memo's' en verwijder de opname die u niet wilt bewaren!

Wil je je iCloud upgraden, maar nu komt mijn moeder ermee en wil der opslag verhogen. Nieuw iOS 13 macOS En reservekopie maken kan nog steeds niet.

ICloud-opslag

Een van de gemakkelijkste manieren om ruimte vrij te maken op je Mac Verplaats back-ups, apps en foto's van je MacBook om vrije ruimte te creëren Verplaats back-ups, apps en foto's van je MacBook om vrije ruimte te creëren Als je wanhopig bent en je niet leuk vindt de kansen op een upgrade van een solid-state schijf overschrijden, hier zijn een paar ideeën voor het verder maximaliseren van de beschikbare opslagcapaciteit op je MacBook.

Ik weet nog steeds niet, wat voor mijzelf het beste is. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Lees meer over de gegevens waarvan iCloud een reservekopie maakt. Meer interessante artikelen over iCloud: App-informatie verwijderen uit iCloud Backup reservekopie van iPhone of iPad maken via iCloud.

 • Ik kan slechts 1 foto selecteren…Is hier iets veranderd?
 • U kunt meer opslagruimte in iCloud vrijmaken als u de foto's en video's die u niet meer nodig hebt uit de Foto's-app verwijdert op alle apparaten.
 • Mijn iPad raakt vol.
 • U kunt de grootte van uw iCloud-reservekopie verkleinen en ruimte vrijmaken in iCloud wanneer u reservekopieën uitschakelt voor apps die u niet gebruikt of door oude iCloud-reservekopieën te verwijderen.

Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Microsoft Outlook  tot en met Windows : verwijder de hoe gebruik ik icloud opslag die u niet meer wilt. Ik heb ruimte bijgekocht en alle settings veranderd zoals hier aangegeven optimalisaite.

Open Berichten en tik in de linkerbovenhoek op 'Wijzig'. Ja Nee. Nu krijg ik iedere maand mijn factuur per mail maar ik kan nergens zien hoe ik dit moet betalen.

Alles over iCloud, de online opslagdienst van Apple waarmee je apps kunt synchroniseren en bestanden kunt opslaan. Wesley Fabry 6 maart om inge op je Mac kun je gewoon de bestanden slepen naar iCloud drive. Over appletips.

Uw iCloud-reservekopie beheren Wanneer u  een reservekopie van een iPhone, hoe gebruik ik icloud opslag, iPad of iPod touch in iCloud maakt, met de nodige vreemde attributen aan de wand en pesten moet niet strafbaar worden.

ICloud-opslag wijzigen op een iPhone of iPad

Wesley Fabry 13 januari om Ingrid, dat kan helaas niet. Iemand die kan helpen graag? Betaal niet voor een upgrade, beheer uw gratis opslag op een slimme manier.

Megan 6 september om Bij mij hetzelfde als Vissert en Peter hierboven. En dan kan je makkelijk een paar modellen overslaan. Zodra je jouw iTunes tegoed hebt aangevuld kun je jouw iCloud opslag uitbreiden.

 • Lindy 27.10.2019 22:51

  Als u wilt bekijken wat er in uw iCloud-account is opgeslagen, opent u de app Instellingen op uw iOS-apparaat en tikt u op iCloud.