Hop en stork den haag

 • Abonneren
 • Aandeel

Portugees 1. Vreselijk 0. Ik nam me heilig voor om wanneer de kans zich ooit voordeed, de cijfertjes en nummertjes te laten voor wat het is en mijn hart te gaan volgen!

Workshops en vergaderingen Zelf aan de slag met chocolade? Meer beoordelingen bekijken. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Uitstekend Capaciteit Maximale capaciteit 50 Winkel Type winkel delicatessen Eetgelegenheid Type eetgelegenheid lunchroom.

Private Dining by Kelvin Lin. Mocht je gewenste product er niet tussen staan, neem dan even contact op met info hopenstork.

Van het tempereren van chocolade tot het vervaardigen van je eigen mendiants of rochers. Datum van bezoek: februari Beoordeeld op 25 augustus via mobiele applicatie Maakt verwachtingen niet waar. Hofstede Meerzigt in Zoetermeer, een smakelijk verhaal…. Type reiziger. Matig 3!

Taal Nederlands. Bedank Theo U. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Waar ga ik werken?

Wanneer kom je langs? In ons open chocolade-atelier zie je hoe een truffel wordt gespoten en ruik je de zoete en zwoele geur van chocolade die uit de kranen stroomt. De twee uur durende workshop begint met een ontvangst met koffie of thee, daarna volgt een proeverij van chocolade met een toelichting over chocolade en dan ga je zelf aan de slag!

En als je een groot fan van chocolade bent, ben je ook op de goeie plaats. Een verrassende combinatie van pittig, zoet en fris.

 • Meer informatie.
 • En "Kan in zijn soort bijna niet beter", over de espresso.

Kort gezegd lekkere koffie in een prettige atmosfeer voor een rustmoment op een drukke werkdag. Heerlijke high tea bij de Chocolate Company? De laatste ronde bestaat uit heerlijk vers ijs, een chocoladesouffl met smeltend hart, maar ook een vergadering of verjaardag organiseren in combinatie met een lunch of een workshop.

Je kunt hier bijvoorbeeld workshops volgen over koffie en thee, de smaak is uitstekend en er is voldoende keuze uit verschillende koffie-variaties, hop en stork den haag. In het open chocolade-atelier zie je hoe een truffel wordt gespoten en ruik je de zoete en zwoele geur van chocolade die uit de kranen stroomt.

Mocht je gewenste product er niet tussen staan, neem dan even contact op met info hopenstork. Meer informatie. Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant?

Is dit een ijssalon. Ook de taartjes zijn erg lekker. Arabisch 1. Een verrassende combinatie van pittig, zoet en fris. Tijd van het jaar. Na een dagje winkelen even zitten voor koffie en wat lekkers? Datzelfde geldt voor nougat en thee.

High tea bij chocolaterie Hop & Stork

Bedank Hanna Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Beoordeeld op 25 augustus via mobiele applicatie Maakt verwachtingen niet waar. Niet alleen door chocolade te proeven, maar ook door te zien hoe chocolade met de hand wordt gemaakt en te ervaren wat de zwoele geur van chocolade met je doet.

Russisch 1.

Beoordeeld op 2 juli via mobiele applicatie Lekkere koffie! Ook de vegetarische quiche is erg lekker. Datum van bezoek: oktober. Sowieso was het binnen wat smoezelig, hop en stork den haag. De breekchocolade blijft favoriet. Chinees vereenvoudigd 3. Maar wat te denken van een oude Reypenaer kaas in combinatie met een chocolade-balsamico. Van het tempereren van chocolade tot het vervaardigen van je eigen mendiants of rochers.

Waarderingen en beoordelingen

De koffielounge in de historische Haagse Passage is de uitgelezen plek om te ontspannen en te genieten van diverse zoete en hartige proeverijen gecombineerd met koffie of thee. Nu gesloten: Alle tijden bekijken. Een verrassende combinatie van pittig, zoet en fris. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Is dit een ijssalon! Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Onderscheiden zich door oog voor detail.

 • Adnan 14.10.2019 14:22

  Niet alleen door chocolade te proeven, maar ook door te zien hoe chocolade met de hand wordt gemaakt en te ervaren wat de zwoele geur van chocolade met je doet. De koffielounge is de uitgelezen plek om te ontspannen en te genieten van diverse zoete en hartige proeverijen gecombineerd met koffie of thee.

 • Douwina 13.10.2019 02:46

  De koffielounge in de historische Haagse Passage is de uitgelezen plek om te ontspannen en te genieten van diverse zoete en hartige proeverijen gecombineerd met koffie of thee.

 • Isabel 09.10.2019 23:33

  En "Kan in zijn soort bijna niet beter", over de espresso. Kom snel lekker genieten!