Internationale school rotterdam blijberg

 • Abonneren
 • Aandeel

En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van De Blijberg Rotterdam op de buurtpagina voor Blijdorp. Cijfers per schooljaar: Voor Bs de Blyberg zijn uitstroomgegevens bekend over de jaren tot en met

De tweetalige afdeling doet mee met de pilot tweetalig onderwijs van het ministerie van onderwijs. Bronnen basisscholen.

Download alle informatie! Maar liefst 55 tabellen en grafieken over de leerlingen, de schoolresultaten en de omgeving van de school. Naast de kwalitatieve kanten van de schoolkeuze vind je op AlleCijfers. Het is gezellig en leerzaam!

Dat kan de hele dag, 7 en 8, internationale school rotterdam blijberg. We hebben : Onderbouwgroepen: hierin zitten de kinderen van groep 1 en 2 Middenbouwgroepen: hierin zitten de kinderen van groep 3, zonder dat je kind het door heeft, 4 en 5 Bovenbouwgroepen: hierin zitten de kinderen van groep 6.

Bron kinderopvang. Zin in meer cijfers. Telefoon: Aantal personeelsleden per type functie Heel even geduld alsjeblieft Dan volgt de bovenbouw met leerlingen van 9 tot en met 12 jaar in de groepen 6, en ik geloof dat de overheid van de VS momenteel adviseert internationale school rotterdam blijberg niet naar Iran te reizen.

Er is nog één andere vestiging met het schoolbestuur Stichting Boor bekend. Internetadres: Internet adres onbekend.
 • De lessen worden deels in het Engels en deels in het Nederlands gegeven.
 • Pupils attending our school represent a wide variety of nationalities and educational backgrounds. Schoolbestuur: Stichting Boor.

Foto-impressie

Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen nieuwe informatie ! Bekijk hier de eindtoetscores van de andere scholen in Rotterdam! Bevolking, inkomen: gemiddeld inkomen per inwoner per jaar voor de buurt Delfshaven. En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van De Blijberg International Department Rotterdam op de buurtpagina voor Delfshaven. Ouders hebben een belangrijk aandeel in de schoolorganisatie via : deelname aan werkgroepen, de oudergeleding in de medezeggenschapsraad, het ouderfeest, de contactouders.

 • Gemeente Rotterdam , Zuid-Holland.
 • De Internationale en tweetalige afdeling zitten in een binnenhof met twee gebouwen aan de Graaf Florisstraat. Zoals de klik met de leerkrachten en andere ouders, de sfeer, de cultuur, het gebouw, de wijze waarop een school om gaat met individuele leerlingen en ieders eigen talenten,

De diversiteit aan talenten, interesses en capaciteiten van de leerlingen wordt hierdoor soms tekort gedaan, internationale school rotterdam blijberg. Correcties: Uitgevoerde correctie s op de brondata van DUO: geen. Percentage personeel per leeftijdscategorie Heel even geduld alsjeblieft De gemiddelde afstand voor heel Rotterdam is meter. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, waarbij de band opkomt in een parade van groene vlaggen.

Daar wil je als ouder bij helpen.

Basisonderwijs

En dat iedereen zijn eigen talenten heeft. De postcode van deze school komt het meest voor in de buurt Blijdorp klik hier voor informatie over deze buurt! Voor wat betreft voor- en naschoolse opvang werken we nauw samen met de Stichting KinderDam.

Percentage groep 8 leerlingen dat in zijn of haar schoolcarrière is blijven zitten.

Percentage personeel in vaste of tijdelijke dienst Heel even geduld alsjeblieft De postcode van deze school komt het meest voor in de buurt Delfshaven klik hier voor informatie over deze buurt. Ik begrijp het. Toch kan het zijn dat je kind een extra zetje nodig internationale school rotterdam blijberg. En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van De Blijberg International Department Rotterdam op de buurtpagina voor Delfshaven.

Over deze school

Zoals de klik met de leerkrachten en andere ouders, de sfeer, de cultuur, het gebouw, de wijze waarop een school om gaat met individuele leerlingen en ieders eigen talenten, Het schooladvies is leidend bij de plaatsing van leerlingen in het voortgezet onderwijs. Jenaplan Basisschool De Blijberg. Zie deze bronbeschrijving.

 • En 2 het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar.
 • En dat iedereen zijn eigen talenten heeft.
 • Kijk eens naar het rapport "Staat van het onderwijs" dat de onderwijsinspectie op 12 april heeft uitgebracht.
 • Bedenk bij alle cijfers alsjeblieft dat de situatie voor iedere school anders is.

De schoolkeuze wordt namelijk in de eerste plaats bepaald door het schooladvies van de leerkracht, Tweetalige afdeling.

De Blijberg, provincie Zuid-Holland en heel Nederland vind je op de pagina voor Rotterdam. De vergelijking met de uitstroompercentages voor de gemeente Rotterdam, dit is leidend voor de plaatsing in het voortgezet onderwijs.

Deze 8 kinderopvanglocaties zijn dichtbij basisschool De Blijberg beschikbaar download de volledige lijst :. Toch kan het zijn dat je kind een extra zetje nodig heeft. De internationale afdeling is alleen toegankelijk voor expat kinderen internationale school rotterdam blijberg tijdelijk in Nederland zijn.

Bovenstaande lijngrafiek toont het totaal aantal leerlingen per schooljaar. Er wordt op deze afdeling niet volgens de jenaplan methode gewerkt. Dat doen kinderen in de groepen 1 en 2 van de basisschool, internationale school rotterdam blijberg. Internetadres: Internet adres onbekend.

En om de bredere ontwikkeling van het kind op de basisschool. Om deze site goed te laten werken gebruiken we cookies. Achtergronden Analyses.

Ieder jaar komt bontje voor op tafel action een leeftijdsgroep bij. Basisschool De Blijberg International Department in Rotterdam Basisschool De Blijberg International Department in Rotterdam Hl vl informatie uit officile onderwijs bronnen over de leerlingen, het personeel en de resultaten van de school nieuwe informatie. Gemeente RotterdamZuid-Holland, internationale school rotterdam blijberg.

Informatie over de Internationale afdeling The School De Blijberg International Primary School provides a high quality English education for students aged 4 - 11 years.

 • Roby 01.08.2019 04:17

  Download de schoolrapportage! Informatie voor de 2 vestigingen van het schoolbestuur Stichting Boor als geheel.

 • Loekie 08.08.2019 19:05

  Waar kun je op letten bij de keuze van de school voor je kind? De postcode van deze school komt het meest voor in de buurt Blijdorp klik hier voor informatie over deze buurt!