Muts breien met breiring

  • Abonneren
  • Aandeel

Dit is het beginpunt. Babysokjes breien met twee naalden en twee kleuren wol. Deze muts is voor een man en is gemaakt op de een-na-grootste ring.

Dit garen is geschikt voor pennen 4,5 — 5, maar voor deze breiring is veel dikker garen nodig. Gebruikersnaam of e-mail. Hoe kun je zelf een stoere Beanie muts haken? De werkwijze voor grotere mutsen is hetzelfde, je hebt alleen een grotere ring nodig.

Op iedere bol wol staat het kleurnummer en het verfbadnummer.

Dus: 2 minderingen overslaan plus lege pinnen en dan 2 steken samen breien. Pak met het haakje de lus van de eerste pin. Voor de kleine kindermuts in de video zijn 16 rondjes gebreid. Deze instructie muts breien met breiring als ongepast. De pinnen een tweede keer omwikkelen Ga weer met de draad naar de binnenkant van de ring en wikkel de draad nog een tweede keer om alle pinnen. Haal op alle pinnen de onderste lus weer over de bovenste en schuif daarna alle lussen goed naar beneden, muts breien met breiring.

Bestaande afspeellijsten

Je kunt dit niet zien wanneer je twee bollen wol uit een verschillend kleurbad naast elkaar houdt, maar wanneer je een effen trui van wol uit verschillende verfbaden breit is het kleurverschil heel goed te zien.

Herhaal dit tot je weer bent aangekomen bij het punt waar je bent begonnen. Daarom moet je altijd de nummers nakijken en alleen bollen kopen met hetzelfde kleur en verfbad nummer. Dit zijn steeds twee steken. Registreren Inloggen.

  • Deze breitechniek lijkt op punniken. Daarom heb ik met behulp van de keukenweegschaal de bol gesplitst in twee bollen van 50 gram, om met dubbele draad te kunnen werken.
  • Wist je dit? Op iedere bol wol staat het kleurnummer en het verfbadnummer.

Deze instructie melden als ongepast. De volgende twee steken en de lege pin overslaan! Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Geen account, muts breien met breiring. Recht breien. Pak met het haakje de lus van de eerste pin.

Haal de draad door alle lussen en trek hem hard aan. Recht breien. Herhaal dit tot je weer bent aangekomen bij het punt waar je bent begonnen.

Bron: allesoverbreien. Tomtom activity tracker action de kleine kindermuts in de video zijn 16 rondjes gebreid, muts breien met breiring. De derde toer In deze toer gaan we weer minderen.

De pinnen op de breiring omwikkelen met wol Gebruik dikke wol of twee of meer draden wol tegelijk. Als je de laatste pin hebt omwikkeld houd je de draad weer aan de buitenkant.

Een gedachte over “Muts gebreid op een breiring”

Op 1 plek op de breiring zit een pinnetje aan de buitenkant. Wachtwoord Vergeten? Wist je dit? Je kunt dit niet zien wanneer je twee bollen wol uit een verschillend kleurbad naast elkaar houdt, maar wanneer je een effen trui van wol uit verschillende verfbaden breit is het kleurverschil heel goed te zien.

  • Bekijk het begin van de video voor de juiste manier van omwikkelen.
  • Leid de draad naar de binnenkant van de ring en wikkel de draad losjes van achteren naar voren en weer om de pin heen terug.
  • Wachtwoord Vergeten?
  • Wikkel de draad om alle pinnen waar een lus opzit.

Hierdoor trek je alles bij elkaar. Niet alleen het gewicht van een bolletje wol maar ook de totale lengte van het garen speelt een rol bij de berekening van de hoeveelheid die je nodig hebt voor je breiwerk.

De muts is een succes geworden! Op je tenen getrapt zijn frans principe kun je daarna het begindraadje aan de zijkant loshalen. De persoon voor wie deze muts bestemd was wilde een dikke rand muts breien met breiring 10 cm, muts breien met breiring.

Bron: handwerkles. Voor de kleine kindermuts in de video zijn 16 rondjes gebreid.

Hoe brei je een muts op een breiring?

Nu is de dubbele rand klaar en kan je verder gaan breien. Je kunt dit niet zien wanneer je twee bollen wol uit een verschillend kleurbad naast elkaar houdt, maar wanneer je een effen trui van wol uit verschillende verfbaden breit is het kleurverschil heel goed te zien.

De draad wordt om de pinnen van een breiring gewikkeld en met een haakje haal je de onderste lus over de bovenste lus heen, het breien.

Hoe kun je zelf een stoere Beanie muts haken, muts breien met breiring. Als je klaar bent net alle lussen van de onderrand weer op de pinnen zetten ziet het er alsvolgt uit:! Een col sjaal breien met je armen, supersnel en makkelijk.

Trek de draad strak en ga naar de volgende steek.