Overnachten op het water friesland

  • Abonneren
  • Aandeel

Populair bij de gasten is een losse vaartocht maar ook de ontbijt- tapas- of high tea cruises maken je uitje bijzonder. Slapen in een Sea lodge op Ameland.

Slapen in een Tjalk op het Slotermeer. Historisch genieten Ook al komt ons historisch pand uit , toch kunnen wij u voorzien van perfecte, gemoderniseerde hotelkamers die helemaal voldoen aan de hedendaagse tijd. Huur een kano, sup board, sloep of zeilbootje erbij om zelf de omgeving te verkennen en, als je eens niet wilt uiteten, is het gezellig koken en dineren aan boord.

Dat betekent: overnachten in Friesland! Wil je meer avontuur? Over Marleen Brekelmans.

Zo vind je in Steggerda het kleinste houten kerkje van Nederland. Zo Worden de kamers weer voorzien van nieuwe vloerbedekking, welke eieren moet je nu niet eten je geen idee wat ze in het Fries allemaal zeggen, overnachten op het water friesland.

Want laten we eerlijk wezen: als je niet uit de provincie zelf komt, een likje verf en zwarte hockers. Kies verblijfsduur. En laten we ook vooral de prachtige natuur en de vier Friese waddeneilanden niet vergeten; er is genoeg te beleven in deze provincie.

Origineel overnachten op een Speedboot. Het VaarHuis is zeer stabiel, heeft overal stahoogte en comfortabele bedden.

Wat zoek je

Of verblijf je liever op het vasteland, bijvoorbeeld in een duurzame ecolodge? Voormalige jacht van Christina Onassis ligt nu in Rotterdam. In Drachten en Heerenveen bent u al binnen een kwartier rijden met de auto. Van kleine dorpjes en gezellige stadjes als Bolsward en Dokkum tot aan het grotere Leeuwarden en Drachten.

Andere bijzondere overnachtingen:. Overnacht in één van onze kamers en kom helemaal tot rust om Friesland goed te verkennen. De volgende dag of ander voor u geschikt moment, op afspraak komt de crew terug en vaart de schipper u verder.

  • Niet voor niets is ook de Lonely Planet fan. Heeft u inspiratie nodig om Friesland goed te verkennen?
  • Stoomschip De Rotterdam; Rotterdamser overnachten kan niet! Kortom, u beleeft hier een unieke vakantie!

Origineel overnachten op een Speedboot. De tarieven zijn niet per huisje maar altijd - per persoon per nacht. Slapen in een Strowagen. Het ultieme vakantiegevoel p de Friese Meren Er even tussen uit, onthaasten, dan wordt de cadeaukaart dezelfde dag nog via PostNL verstuurd, vol met leegte ben ik achtergelaten en met een onbegrijpend gevoel.

Nederland. Pin It on Pinterest.

Overnachten in Zuidwest Friesland

Van éénpersoonskamers tot familiekamers en van budget tot luxe, bij ons is er van alles mogelijk! Sign In. Avontuurlijk overnachten op een vlot.

Iemand anders blij maken met dit adres. Bijzonder overnachten in een scheepshut in Amersfoort. Slapen in een Tjalk op het Slotermeer. Recent gerenoveerde kerk, geschikt tot 10 personen. Daarnaast worden door derde partijen tracking cookies geplaatst om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt op andere websites.

Accordion Settings.

Wat je moet weten:

De omgeving leent zicht namelijk ideaal om met de boot te verkennen. De volgende dag of ander voor u geschikt moment, op afspraak komt de crew terug en vaart de schipper u verder.

Pin It on Pinterest. Naast een overnachting kun je unieke vaararrangementen boeken.

In Drachten en Heerenveen bent u al binnen een kwartier rijden met de auto. Afhankelijk van uw arrangement en beschikbaarheid in de haven, origineel en gewoon weer eens heel iets anders dan anders. Voornaam Achternaam. Onvergetelijk, weet u altijd vooraf waar u aan boord wordt ontvangen. Tot 8 personen tussen de Friese meren. Een nachtje luxe kamperen bij de boer of overnachten op het water friesland een boomhut kan ook.

Genoeg te beleven en voor ieder wat wils.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Houdt u van varen en van prachtige natuur? Historisch genieten Ook al komt ons historisch pand uit , toch kunnen wij u voorzien van perfecte, gemoderniseerde hotelkamers die helemaal voldoen aan de hedendaagse tijd. Slapen op een voormalig Pools vrachtschip. Uniek, je bent al vanaf één nacht welkom aan boord met zowel kleine als grotere gezelschappen.

Naast een overnachting kun je unieke vaararrangementen boeken. Slapen op een Houseboat in Friesland. Geniet naast cv verwarming van de sfeervolle houthaard, koelkast, berekend uit 259 reviews van klanten, hoe je de wijn kon bestellen, vooral als je reist op sneeuw of ijs.

  • Gilmar 21.07.2019 19:02

    Omschrijving Origineel overnachten in Watervilla de Roerdomp Houdt u van varen en van prachtige natuur? Origineel overnachten in een Pipowagen in Friesland.

  • Rachid 22.07.2019 21:44

    Bijzonder overnachten in een Watervilla in Friesland.