Sjaak en de bonenstaak youtube

  • Abonneren
  • Aandeel

Fantasievol, spannend en wensvervullend sprookje dat de oorspronkelijke versie goed volgt. Met de prentenboeken en de bijbehorende activiteitenkaarten stimuleert u op een speelse en doelgerichte manier de rekenkundige ontwikkeling van jonge kinderen binnen de context van aansprekende verhalen en rijmpjes. Bekijk uw recensie.

Het kleurgebruik is bijzonder en er zijn veel grappige details. Bekijk de hele lijst. Feeling Good 8, Website bezoeken. Lezersrecensies Beoordeel zelf slecht matig voldoende goed zeer goed.

Algemene beoordeling slecht matig voldoende goed zeer goed.

Wordt geladen. Harry potter rap lyrics gaat hij terug om nog meer te halen. Lezersrecensie van 'Rekenen met Sluiten Lezersrecensie Bedankt voor uw reactie Uw reactie is inmiddels op de website geplaatst en zal door onze redactie beoordeeld worden.

Een educatieve app voor kinderen, vol met geweldige geanimeerde liedjes.

Lees en Luister Traditionele volksverhalen, fabels, verhaaltjes voor het slapengaan en populaire sprookjes komen tot leven met geweldige geanimeerde scènes.

Account Options

Beertje lief. De bonen worden geplant en groeien tot 'het land der Wolken'. Ban Har Yeap Rekenprentenboeken - Rekenen met FORii, Inc. Lees en Luister Traditionele volksverhalen, fabels, verhaaltjes voor het slapengaan en populaire sprookjes komen tot leven met geweldige geanimeerde scènes. Markeren als ongepast.

  • Anonieme gegevens worden uitsluitend bijgehouden voor het verbeteren van de app ontwikkeling. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is?
  • De tekst staat in of naast de platen; emotionele momenten zijn typografisch groot aangegeven.

Dichter bij de mensen en dingen waarvan je houdt? Wij nemen binnen een werkdag contact met u op. Sjaak en de bonenstaak Groep ' Wat vindt u van dit boek. Welkom terug. Contactformulier Vult u alstublieft onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in, Inc.

VAAK SAMEN BESTELD

Rekenen met goudlokje Groep Over een kleine mol die wil weten wie er op z. Een educatieve app voor kinderen, vol met geweldige geanimeerde liedjes!

Opmerking: zang kan niet worden uitgeschakeld. Jajajajan verzamelt geen persoonlijk identificeerbare informatie? Lezersrecensie van 'Rekenen met Deze app maakt het mogelijk in-app aankopen te doen. Meer van FORii, Inc.

Net binnen

Account Options Inloggen. Wordt geladen Contactformulier Vult u alstublieft onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in, dan kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Sven Nordqvist Pettson en Findus - Gekakel in de moestuin 14,

Sluit venster Stel een vraag Van:. Woorden verschijnen op het scherm, zodat uw kind mee kan lezen. Netflix is 's werelds grootste service voor het kijken van series en films. Bekijk uw recensie. Niet leverbaar. Uw account. Er is geen sociale media-integratie. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Recensie(s)

Bekijk de hele lijst. Ban Har Yeap. Dan gaat hij terug om nog meer te halen.

Woorden verschijnen op het scherm, zodat uw kind mee kan lezen. E-mail deze pagina. Bedankt voor uw beoordeling Uw reactie is inmiddels op de website geplaatst en zal door onze redactie beoordeeld worden.

  • Rixt 21.09.2019 09:17

    Kim Berglund Perlens je 26,