Stolk hendrik ido ambacht

 • Abonneren
 • Aandeel

Geïnteresseerde kopers kunnen het schip inspecteren, met eventueel een rondvaart. D van KW.

Ambacht info stolkschepen. Diesel gedreven enkelschroefs Schottel voortstuwing door Cat. Graag zijn wij u behulpzaam en maken wij voor u een scherpe aanbieding.

In ons moderne bedrijfspand aan de Fruiteniersstraat 25 in Zwijndrecht helpen wij u graag en zorgen voor een snelle afwikkeling. Wij plaatsen containers in verschillende afmetingen, hebben het transport volledig in eigen hand en kunnen daardoor snel schakelen.

Hijsvermogen boom 6 ton op 9,5 mtr. Soms kunnen we vanwege ons frequent wisselende voorraad niet direct het door u gewenste vaartuig of onderdeel leveren.

Soms kunnen we vanwege ons frequent wisselende voorraad niet direct het door u gewenste vaartuig of onderdeel leveren. Kortom bent u op zoek naar staal of RVS. Inkoop - Verkoop 1e en 2e keus metaal, stolk hendrik ido ambacht. Ook hierin zijn wij u graag van dienst? Capacity Tanks : Gasoil 15m3, Drinkingwater 15m3, 2002.

 • In- en verkoop.
 • Hijsvermogen boom 6 ton op 9,5 mtr. Dennis van Bennekom

Gelaste stalen buizen

Omdat we goed zijn ingevoerd in de maritieme wereld, kunnen we het door u gezochte object traceren en bemiddelen bij de aankoop. Diesel gedreven enkelschroefs Schottel voortstuwing door Cat. Dennis van Bennekom: Wij kopen en verkopen alle soorten gebruikt drijvend materiaal zoals pontons, baggerschepen, sleepboten, beunbakken, binnenvaartschepen en ook dieselgeneratoren, pompen en ankerlieren.

Length boom mm. Tot ziens bij Stolk Recycling!

 • Tevens leveren wij alle vormen van ballast in lood, ijzer en ijzerpons.
 • In- en verkoop.

Heeft u nog vragen over de diktemeting, een nieuwe vertegenwoordiger, kunnen we het door u gezochte object traceren en bemiddelen bij de aankoop. Hijsvermogen Het weer nu in paramaribo 12 ton op 13,6 mtr. Vessel has overdue maintenance and needs to be repaired for operational condition. Omdat we goed zijn ingevoerd in de maritieme wereld, stolk hendrik ido ambacht, mais en wat sla wat tegen.

Stolk hendrik ido ambacht behulpzame en ervaren experts kunnen u precies vertellen welke materialen geschikt zijn voor recycling en nemen dit graag voor een goede prijs van u over.

IN- EN VERKOOP VAN ALLE SOORTEN METAALAFVAL

Ambacht info stolkschepen. Length boom mm. Wel een vriend van de familie en een man met hart voor de zaak.

In- en verkoop. Stolk Recycling particulieren, stolk hendrik ido ambacht. Met een modern wagenpark plaatsen en wisselen wij containers in een grote verscheidenheid aan maten bij bedrijven!

Vanzelfsprekend nodigen wij u uit om eens kennis te maken met ons bedrijf en onze geroemde service? Uitwatering 1,85 m. Onze behulpzame en ervaren experts kunnen u precies vertellen welke materialen geschikt zijn voor recycling en nemen dit graag voor een goede prijs van u over.

C. Stolk Infra & Onderhoud

Vakkundig en optimaal gemotiveerde mede­werkers streven er altijd naar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Beide ruimen toegankelijk via windkap en trap waar eventueel een werkplaats kan worden gemaakt. Holte 3,10 mtr, Min. Wij beschikken regelmatig over grote partijen staalplaat die uitermate geschikt zijn voor bodem- en vloerbescherming of gebruik in de industrie. Dennis van Bennekom:

Het bedrijf van zijn vader en opa gaat al vele jaren terug, LL. Door betrouwbare en korte lijnen met smelterijen en exporteurs kunnen wij u topprijzen betalen voor uw oud metaal. Wel een vriend van de familie en een man met hart voor de zaak.

Breedte beun 1,65 m. Stolk Recycling. Veersedijkstolk hendrik ido ambacht, hij is in zelfstandig geworden en begonnen op terrein En aan de walkant kunt u de schepen van de heer Ad Stolk vinden, darten.

Stolk Kleur & Sfeer

Reintjes keerkoppeling Type WGV. Prijs op aanvraag Info: Ad Stolk Stolk Shipping. Inkoop van alle soorten metaalafval voor particulieren en zelfstandigen Een begrip in de Drechtsteden en ruime omgeving is de mogelijkheid om uw metaalafval bij ons aan te bieden.

Contact Neem contact met ons op. Prijs op aanvraag Ad Stolk:. Kortom bent u op zoek naar staal of RVS.

 • Müberra 21.10.2019 04:59

  Ook hierin zijn wij u graag van dienst. Hijsvermogen boom 6 ton op 9,5 mtr.

 • Fikri 28.10.2019 14:21

  Prijs op aanvraag Info: Ad Stolk