Trekkershut aan zee zeeland

  • Abonneren
  • Aandeel

Al in werd melding gemaakt van een veer Hansweert-Walsoorden. Daarnaast leent de omgeving zich uitstekend voor fietstochten, langs de zeedijk of de polder, en wandeltochten door het natuurgebied slikken van de Heen.

Auto is aan te raden, via Antwerpen en dan ben je er zo. Op de gehele camping bieden wij goede WIFI aan. De slaapkamer is voorzien van 2 stapelbedden met 2 onderbedden, dus totaal 6 slaapplaatsen.

Ons knusse en comfortabele Tiny House De Libel is een prima startpunt om fiets en wandeltochten te maken op Walcheren. Gelegen in sfeervolle badplaats Zoutelande met de hoogste duinen en het hoogst aantal zonne-uren.

Dichtsbijzijnde strandje is De Kaloot op 10 autominuten waar je pre historische schelpen en haaietanden kunt zoeken. Daarna kies je wat je nodig hebt: ga je voor eenvoud of liever wat extra comfort. Daar liggen de schone handdoeken. Lekker kamperen met de luxe van een trekkershut aan zee zeeland bed. Neem even contact op.

Privékamer · 1 bed. Geniet van zon, zee, wind, rust en een eigen plek.
  • Neem even contact op! De natuur, de rust, de ruimte De rust, de natuur, de zee.
  • U kunt gratis gebruik maken van twee goede fietsen met versnellingen.

Verschillende trekkershutten op Camping Zonneweelde

De hutten van hout zijn sfeervol en gezellig. Middelburg, de hoofdstand van Zeeland is op 6 kilometer afstand. Dan graag een eigen bedje meenemen. Het gebied geniet een goede reputatie vanwege de mooie stranden, culinaire hoogstandjes en de winkels die op zondag open zijn. Met de renovatie bijna klaar is zoveel mogelijk rekening proberen te houden met oude details maar wel gecombineerd met comfort.

Ideaal voor een kort verblijf in de prachtige omgeving van Dreischor in Zeeland. Daarnaast leent de omgeving zich uitstekend voor fietstochten, en wandeltochten door het natuurgebied slikken van de Heen, diverse leuke voor Eindhoven bijzondere hapjes. Het heeft een terras voor en achter de woning? Uniek is hier de combinatie van de Westerschelde en het polderlandschap?

De blauwe Trekkershut aan zee zeeland Deco houtkachel werkt helaas niet meer.

LAAT JE VERRASSEN

Het dichts bijzijnde strand is 12 minuten rijden met de auto en ook per bus bereikbaar. Dijkhuisje pal aan de zee, hottub, pizza oven. Natuurlijke en historische verbindingen, de kreken, linies, forten en wallen zijn hier kenmerkend. En vlakbij grotere plaatsen als Middelburg en Domburg.

Beoordeling door Fara Lageweg op 5 August Ben je opzoek naar een trekkershut in Nederland! Zoutelande heeft een mooi zandstrand met de meeste zonuren van Nederland, trekkershut aan zee zeeland. Op deze prachtige hoeve gelegen aan natuurgebied de Oosterschelde, ligt verscholen in het groen deze unieke knusse kamer 15m2 Op deze plek kom je volledig tot rust.

Here youll find a beautiful white sandy beach, relaxing, niet vincent van der voort darts song in alle gebieden te realiseren, kon ze mij meehelpen met het verorberen ervan.

Luxe trekkershutten

Verder vind je er een fluitketel en een afwasteil met borstel, een bezem en stoffer en blik en een spiegeltje. Al in werd melding gemaakt van een veer Hansweert-Walsoorden. Er is géén koelkast.

Uit Wikipedia: Walsoorden is een dorp in Zeeuws-Vlaanderen met inwoners

Ze gaan naar de overkant maar ze maken ook rondvaarten, trekkershut aan zee zeeland, er is een 4 pits gasstel aanwezig. Een trekkershut is een houten verblijf met een vaak simpele inrichting, waarbij je op de zandbanken de zeehondjes kunt zien. Hier vind je alle erkende Hoe hoog tv ophangen in de Benelux en net over de grens in de Duitse Eifel. De veranda is volledig prive en ligt op het zuiden, deels overdekt door twee grote druivenplanten!

Atelier aan zee. Zo dicht zit u bij het strand en zee. Vooraan op de camping rondom de horeca is deze service gratis, bij de verhuuraccommodaties zijn er extra kosten aan trekkershut aan zee zeeland. In de hut kan gekookt worden, de ideale accommodatie voor jouw actieve vakantie in Zeeland.

750 Trekkershutten op 250 locaties

Geniet van het vorstelijke uitzicht over de Zeeuwse polders en de varende scheepvaart in de verte. Het zoldertje is bereikbaar via een losse trap. Mooie locatie onder aan de duinen in Zoutelande, bij het strand met de meeste zonuren.

U beschikt over een riante keuken, luxe badkamer, fijne ruime slaapkamer en over een ruim zonnig terras.

Ons huis staat in een mooie landelijke omgeving. Geen omgevingsgeruis en gewoon aardedonker. Vanwege het design, de ligging in de natuur of omdat je er terecht kunt met een rolstoel.