Universiteit bibliotheek utrecht centrum

  • Abonneren
  • Aandeel

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Skip to content HU-bibliotheek.

Brug de Twist Vlaardingen. Ekkersrijt Eindhoven. Station Gouda - Glazen luifel. Onderzoeksondersteuning De vakspecialist adviseert onderzoekers, zorgprofessionals en overige medewerkers van het UMC Utrecht bij de opzet en uitvoering van systematisch literatuuronderzoek bv. Bereikbaarheid   Kantoor: G Dijkversterking Kinderdijk - Schoonhovenseveer. De hoofdleiding van de sprinklerinstallatie is opgenomen in de lange boekenwand in de Grande Galerie.

Koningin Elisabethzaal Antwerpen. TransPort Amsterdam. Nu gaat er dus een proef van start. Ziggo Dome Amsterdam! Deel deze pagina op: linkedin.

Timmerhuis Rotterdam. Om deze interne eenheid in de onderling sterk afwijkende gebouwen te bewerkstelligen, heeft het bureau bewust gekozen voor een eenduidige materialisatie, detaillering en kleurstelling.

2 reacties

Prins Clausbrug Dordrecht. Installaties bevinden zich onder de vloer, achter voorzetwanden, in kasten en door het bureau zelf ontworpen kabelgoten die deel uitmaken van de armaturen in het boekenmagazijn. Uitkijktorens Weusthagpark en Vliegbasis Twente. Daarnaast zijn door het hele gebouw de nodige akoestische maatregelen getroffen. Museum de Fundatie Zwolle. Nationaal Militair Museum Soesterberg.

In de binnenstad biedt de HU aan hun studenten niets en op zondagen is de bieb zelfs gesloten. Kantoorgebouw Nieuw Amsterdam, universiteit bibliotheek utrecht centrum. Universiteitsbibliotheek Utrecht. Dat meldt de UU in een bericht op de site.

Deze bibliotheek is meer dan een plek van eenzame, geconcentreerde studie: het zicht op studerenden op andere niveaus zorgt voor de verbondenheid van de bezoekers.

Balans zoek

Met name het boekenmagazijn was dichtgeslibd met installaties. Nu gaat er dus een proef van start. RDM Onderzeebootloods Rotterdam.

Skip to content HU-bibliotheek! Building Envelope Engineering. Het functionele ornament van de wilgenprint op het glas filtert het daglicht om de kostbare boeken te beschermen.

Erasmus Medisch Centrum Rotterdam, universiteit bibliotheek utrecht centrum. De vloer van Belgische hardsteen draagt bij aan de monumentale uitstraling. Nadat Utrecht zich had aangesloten bij de Reformatienam men in het besluit de boeken van de kapittels en kloosters in en rond Utrecht te confisqueren voor de nieuwe Stadsbibliotheek in de Janskerk.

Collectie voor iedereen en overal beschikbaar!

Nieuw Hoog Catharijne Utrecht. Beetje creatief om je heen kijken in de stad biedt al veel mogelijkheden om zonder extra investeringen bestaande voorzieningen beter te benutten en samenwerking op te zoeken. Carnisselande Barendrecht.

Rijkswaterstaat Westraven Utrecht. De bibliotheek heeft zowel in de binnenstad van Utrecht als op de Uithof een vestiging, universiteit bibliotheek utrecht centrum, en kleinere bibliotheken bij de faculteiten. Overkapping Buurserpot Haaksbergen. Windparken Rotterdam. In andere projecten Wikimedia Commons.

De Stadsbibliotheek Utrecht tevens universiteitsbibliotheek werd echter al in gestart. Rijkswaterstaat Assen. Saxion Hogeschool Deventer.

Paleis van Lodewijk Napoleon

Herinrichting Belastingdienst Hoorn. Stedelijk Museum Amsterdam. In de Grande Galerie is de kap voorzien van geperforeerde gipsplaten en zijn de plafonds uitgevoerd in een geluidsabsorberend lamellensysteem.

De nieuwe invulling is los gehouden van het historische casco zodat de ruimtewerking van de voormalige balzaal het best tot zijn recht komt. Kunstencentrum Kunstlinie Almere.