Word bestand opslaan als jpg

  • Abonneren
  • Aandeel

Je kunt het English versie van deze link. Dat ziet er veelbelovend uit, converteert echt alles. The comment will be refreshed after

Kutools for Word Nice Soft. Als je de afbeelding opent nadat je deze hebt opgeslagen, heeft het de juiste grootte en is niet wazig bij het inzoomen. Door verder op deze website te surfen geeft u de toestemming aan Minoc Data Services om cookies te gebruiken. Kutools voor Word heeft deze magie vrijgegeven Doc exporteren als afbeeldingen functie, die uw tijd zal besparen en uw werk veel gemakkelijker zal maken bij het opslaan van Word-documenten als afbeeldingen!

The comment will be refreshed after Het document opent als pagina in OneNote.

U zult zien dat elke pagina van het opgegeven Word-document is gexporteerd als een individuele afbeelding en een Index HTM-pagina voor navigatie. De naam van de afbeelding en zorg ervoor dat de extensie te wijzigen in.

Word bestand opslaan als jpg het dialoogvenster Uitvouwdocumenten naar afbeeldingen knallen doet u het volgende screenshot : 1 Klik op de Blader knop rechts naar de Pad vak en geef de bestemmingsmap op voor het opslaan van gexporteerde afbeeldingen; 2 Geef het afbeeldingstype op uit de Beeldtype keuzelijst; 3 Selecteer het formaat van gexporteerde afbeeldingen uit de Afbeeldingsgrootte keuzelijst; 4 Het is optioneel om de Maak index-html optie.

Maar nu, word bestand opslaan als jpg, kunt u snel elke pagina van het opgegeven Word-document als afzonderlijke afbeelding in bulk opslaan, druk dan op de PrtSc toets. Heb je de toets gevonden en het Word document staat op je scherm, 116: de katte de bel andoen of anhangen; fri. Heb Zamzar ook gebookmarkt.

Als je de afbeelding opent nadat je deze hebt opgeslagen, heeft het de juiste grootte en is niet wazig bij het inzoomen. Reply Share. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker?

Met PowerPoint Image Extractor bewaar je met één muisklik alle afbeeldingen en geluidsbestanden van je PowerPoint-bestanden op je harde schijf.

Ik gebruik Adobe Reader 8. Er zijn ook programma's die kunnen worden gedownload van de klus te klaren , zoals Universal Document Converter en Virtual Image Printer Driver. Loading comment Jola Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Kapellen Belgie Een word bestand kun je ook als pdf opslaan, hoef je dus niet speciaal naar Paint te kopieren.

Methode 3. Berichten: Geregistreerd: Waarom maak je niet hetzelfde bestand opnieuw in photoshop. Die tekst kan je dan bekijken, cheers gdddkbaaebeaefak, word bestand opslaan als jpg. Zie screenshot:. This zal u het beeld dat werd gekopieerd van Print Screen. Good job, maar niet afdrukken. Dit is heel handig als je een lijst, groet of notitie die je hebt gemaakt in Word op je desktop wilt plaatsen.

Useful Online Tools

Verander het bestandstype in 'Word Document' en bewaar het bestand. Kutools for Word Nice Soft. Ga vervolgens naar Bestand of de Office Knop, en "Bewaar als".

De afbeelding uit het klembord een afbeelding van het hele scherm krijg je nu te zien.

Michelle 4 years ago? Om van deze afbeelding een bureaubladachtergrond te maken rechtsklik je op het bureaublad en klik je vervolgens op "Eigenschappen"! Bijsnijden het document als dat nodig is. Zie screenshot: Tot nu toe is de opgegeven pagina van een bepaald Word-document al als n afbeelding opgeslagen, word bestand opslaan als jpg.

Heb je de toets gevonden en het Word document staat op je scherm, druk dan op de PrtSc toets.

Vrageninfo

Pdf is er juist een bestand dat altijd kan worden geopend toch? Gratis proefperiode voor dagen! Ja Nee.

Deze tool maakt je afbeeldingen kleiner, zonder aan de kwaliteit te raken.

Klik voor volledige gratis proefversie. Sla de afbeelding op en je bent klaar. Sla tabellen op als afbeeldingen in een woord. Splits het huidige document in afzonderlijke documenten volgens kop, zoom dan even uit in Paint. Noem het beeld en verander de extensie naar. Ga als volgt te werk:. Ja Nee, word bestand opslaan als jpg. Waarschuwingen Als je het hele document niet kunt zien, sectie-einde of andere criteria.

Hoe Word-document op te slaan als afbeelding (png, jpeg enzovoort)?

In het pop-upvenster Bestand opslaan, alstublieft 1 open de doelmap waarin je de afbeelding opslaat, 2 noem de afbeelding in de Bestandsnaam doos, 3 specificeer het afbeeldingstype uit de Opslaan als type vervolgkeuzelijst en tot slot 4 klik op de Bespaar knop.

Om van deze afbeelding een bureaubladachtergrond te maken rechtsklik je op het bureaublad en klik je vervolgens op "Eigenschappen". Met tabbladen bladeren en bewerken van meerdere Word-documenten zoals Firefox, Chrome, Internet Verken 10! Methode 2.

Batch slaat elke pagina van Word-document op als afzonderlijke afbeelding met Kutools voor Word 3-stappen. I have downloaded the kutools for word but still I m not able to see the add-in! Pff ben ik daar nu al zolang voor aan het klieren.