Afrika museum cadier en keer openingstijden

  • Abonneren
  • Aandeel

Van tot komen natuur en milieu aan bod. Het is overigens nog de vraag of het weer 'Afrikacentrum' gaat heten, mogelijk komt er een nieuwe naam. Schrijf je hier in: Inschrijven.

Presentator en muzikant Joris Linssen, bekend van de tv-serie Hello Goodbye, loopt samen met zijn band Caramba tegen de stroom in van de Maas. Voor de vele liefhebbers in Limburg: Duitse schlagers, blaaskapellen en volkstümliche muziek in Wunderbar, iedere zaterdag van tot op L1 Radio. Meer info:  Geef je op voor 'As ich mer danse kin'! Het emailbericht is verzonden. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

Dat is het Tiekezinge Kirchroa. Met ook concert-opnames. Klassieke Avond van L1. In Kerkrade meezingen met jouw favoriete artiesten. Tiekezinge Kirchroa.

  • Afrikamuseum verkast naar ander pand.
  • Tegen de stroom in. De Klassieke Avond is iedere zondag op L1 Radio te beluisteren, van tot

Kruimelpad

Meer info:  Meer over Mijn Limburgs Hart. De nikabdraagster die maandagavond in Stein uit een bus is gezet, dient een klacht in bij Arriva. Het Afrikacentrum dat twee jaar geleden moest vertrekken uit Cadier en Keer heeft een nieuwe locatie gevonden in Eijsden. Toezeggingen van de eigenaar om verbeteringen aan te brengen zijn volgens de vrijwilligers nooit nagekomen. Met onder meer wekelijkse rubrieken zoals Emil en de Muziek.

Of over algemene ontwikkelingen in de media. Klik hier. Brunssummerheide op slot voor zaak Nicky Verstappen.

Met onder meer wekelijkse rubrieken zoals Emil en de Muziek. L1 zoekt naar typisch Limburgse gewoontes en gebruiken. L1mburg Centraal: Brunssummerheide gaat op slot voor de zaak Nicky Verstappen.

Afrika museum footer menu

De Stichting Afrika Anders is niet van plan om op een andere plek opnieuw een museum te beginnen. Van tot komen natuur en milieu aan bod. Het is overigens nog de vraag of het weer 'Afrikacentrum' gaat heten, mogelijk komt er een nieuwe naam.

L1 zoekt naar typisch Limburgse gewoontes en gebruiken.

Daar worden niet alleen Afrikaanse kunstvoorwerpen getoond, maar ook worden allerlei educatieve activiteiten ontwikkeld rond het thema Afrika. Een wekelijkse column in het dialect in Plat-eweg. Duo aangehouden voor brute overval op bejaard echtpaar. De Stemming. Nikabdraagster dient klacht in bij Arriva De nikabdraagster die maandagavond in Stein uit een bus is gezet, dient een klacht in bij Arriva.

Afrika museum menu

Facebook Twitter Mail Read later. Met tips voor de zondag. Leo Hauben, hoofdredacteur van L1, schrijft regelmatig een blog over zaken die L1 raken. Schrijf je hier in: Inschrijven.

Van tot komen natuur en milieu aan bod. Aan de rand van de Maastrichtse wijk Heer heeft dinsdagavond een vechtpartij plaatsgevonden en afrika museum cadier en keer openingstijden een bus bekogeld. Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben. Ons regionaal nieuws op 1Limburg.

Huisnummer zoeken op naam zaterdagochtend op L1 Radio speciale aandacht voor het Limburgse land. Ieder laatste weekeinde van de maand worden verhalen verteld over het muziekleven. L1mbo Top 10, plus een opvallende nummer Presentatie: Rick Cremers, in n keer of in delen.

Iedere zondag van tot uur.. In de serie Verborgen Verlangens gaan de wensen van mantelzorgers in vervulling. Geplaatst op maandag 23 januari - In de serie Nieuwe Limburgers maken we kennis met asielzoekers en vluchtelingen die een nieuw leven in Limburg proberen op te bouwen.

Het museum start met een nieuwe collectie in het Ursulinenklooster aan de Breusterstraat. L1mburg Centraal: Hoe leef je uit een koffer op Cultura Nova. Onze Mijnwerkers.

  • Imaan 15.10.2019 23:03

    Limburgse dansgroepen opgelet! Ons regionaal nieuws op 1Limburg.

  • Manfred 13.10.2019 15:30

    Daarom hebben zij  de stichting Afrika Anders opgericht, met een nieuw museum tot gevolg. In Kerkrade meezingen met jouw favoriete artiesten.