Hbo opleidingen gezondheidszorg zonder loting

  • Abonneren
  • Aandeel

Vervolgens kun je de gegevens van je hbo-opleiding invoeren. Voor vragen kun je contact opnemen met studentimmigration vu.

De opleiding bepaalt dan of je kunt starten met de opleiding. Bewijs van behaalde taaltoets als je deze al in je bezit hebt. Waar moet je op letten? Dan is de aanmelddeadline in Studielink 1 april. Zorg ervoor dat je ruim op tijd ongeveer een maand voor de officiele aanmelddeadline je DigiD aanvraagt. Als je bij opgave van je vooropleidingen zowel je havo- als hbo-opleiding invoert, wordt alleen je havo-diploma geverifieerd. HBO Observeren en rapporteren.

Contact Email info keuzesprong. Meld je nu aan. Studielink is een landelijk systeem voor het hoger onderwijs dat ervoor zorgt dat je inschrijfgegevens automatisch aan de instelling en aan de Dienst Uitvoering Onderwijs DUO doorgestuurd worden.

HBO-bachelor Longfunctieanalist. Om ei bewaren hoe lang te kunnen identificeren bij een tentamen kun je behalve een collegekaart ook een papieren Bewijs van Inschrijving te allen tijde te verkrijgen bij de Studentenbalie wanneer je een ingeschreven status hebt in combinatie met een identiteitsbewijs tonen, hbo opleidingen gezondheidszorg zonder loting.

Bovendien zijn er bij de bacheloropleiding HBO Hbo opleidingen gezondheidszorg zonder loting en Verpleegkunde verkort nu verschillende subsidiemogelijkheden waar ook u als werkgever van kunt profiteren.

Laat uw telefoonnummer achter. Ook premium artikelen lezen. Dat kan bij EuroCollege!

Niet voor niets kozen o. Daar blijft de numerus fixus voor de voltijdopleiding bestaan. Wat is mijn examendatum? Ontvang je per e-mail bericht van de VU of Studielink dat er documenten ontbreken voor je inschrijving? In totaal mag je je voor 3 voor studies inschrijven, waarvan maximaal 1 lotingsstudie.

  • Leer Alles over onze Workshop op 10 augustus !
  • Kijk bij de veelgestelde vragen.

Neem bij twijfel contact op met de Studentenbalie. Met de gratis en meest nauwkeurige beroepsinteressetest van Nederland kom je er snel achter. Word abonnee Nieuwsbrief Contact Inloggen? HBO-bachelor Management voor de zorg. In totaal mag je je maximaal voor 4 opleidingen opgeven. HBO Inleiding medisch vertalen Duits. Voor opleidingen met selectie gelden andere deadlines?

Meer onderwijsinstellingen

Als je vragen hebt over het wijzigen van je gegevens in Studielink, kun je contact opnemen met de Studentenbalie. Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Laat een bericht achter Cancel Jouw Naam Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Dan moet je die nog bevestigen wanneer de actie in je To do lijst verschijnt. Ook premium artikelen lezen. Meld je nu aan. Toelating met een mbo diploma Een mbo diploma op niveau 4 geeft je hbo opleidingen gezondheidszorg zonder loting meer zonder meer toegang tot elke hbo opleiding in de richting gezondheidszorg. VU Introductiedagen.

Numerus fixus blijft

Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Opleiding en deskundigheid. Zorg ervoor dat je ruim op tijd ongeveer een maand voor de officiele aanmelddeadline je DigiD aanvraagt. De hogeschool kan jou zelfs weigeren!

Neem dan contact op met de opleiding. Documenten die je ten behoeve van je inschrijving bij hbo opleidingen gezondheidszorg zonder loting Studie- en Studentadministratie hebt ingeleverd, kun je contact opnemen met de Studentenbalie. Uiteraard moet je wel voldoen aan de eventuele nadere toelatingseisen die door de opleiding gesteld worden.

Aanmelden doe je vr 1 mei. Ik wil een wijziging aanbrengen in mijn gegevens die ik via Studielink heb ingevoerd. Heb je nog coach van het jaar app over de opleiding.

Als je vragen hebt over het wijzigen van je gegevens in Studielink, worden niet geretourneerd.

Kies je vooropleiding

De kwaliteit van de opleiding, inclusief de stage, moet vanzelfsprekend gewaarborgd zijn. Je hebt dan nog recht op een studiekeuzecheck. Maar je tweede keuze hoeft natuurlijk helemaal niet te lijken op je eerste keuze. Dag Emma, Fijn dat het overzicht nut voor je heeft.

Ook kun je een gratis studieadviesgesprek aanvragen op een dag en tijdstip naar keuze. Is er op de school van jouw keuze sprake van een fixusopleiding, meld je dan op tijd aan. Dit duurt maximaal 24 uur.