Museum speelklok utrecht netherlands

 • Abonneren
 • Aandeel

Zou je deze plek of activiteit associëren met geschiedenis? Museum Speelklok, het vrolijkste museum van Nederland! Is het toegestaan om tassen mee naar binnen te nemen?

Taal wijzigen. Al doende en al luisterend leer je meer over de verhalen achter alle instrumenten Krijg je ook een audiotour in het museum? Italiaans Download onze app voor een live stap-per-stap routebeschrijving, realtime rittijdschatting en om na te gaan welke OV-lijn je het snelt naar Museum Speelklok brengt. Beoordeeld op 3 juli Speels en vrolijk museum.

Beoordeeld op 9 juli Met een gids doorheen dit bijzonder museum. Omdat een van ons gezelschap een bijzondere belangstelling heeft voor oude klokken hadden we een priv-rondleiding aangevraagd. Chinees traditioneel ! Moovit Makkelijker om bij Museum Speelklok te komen met de app, museum speelklok utrecht netherlands. Beoordeeld op 25 maart makelijk vindtbaar Museum.

Bedank verdokis. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Indonesisch 1.
 • Beoordeeld op 25 maart Veel te ontdekken.
 • De gids die enorm veel wist over ff klokken met speelwerk verdient een aparte vermelding.

Routeaanwijzingen naar Museum Speelklok (Utrecht) met het openbaar vervoer

Tsjechisch 1. Beoordelingen filteren. Get directions now. Datum van activiteit: augustus Wil jij een specifieke busapp downloaden om te zien wanneer de volgende bus komt?

Bedank Gert-Jan J. Stap in de wondere wereld van de zelfspelende muziekinstrumenten en laat je verrassen door de vrolijke muziek.

Zweeds 2. Zeer de moeite waard. Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Museum Speelklok via de Bus

Utrecht, Voorstraat is meters verwijderd, 10 minuten wandelen. In de omgeving. Hoe gaan naar Museum Speelklok via de Trein Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Bedank Marc Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Heel goed Italiaans In de omgeving. Beoordeeld op 2 juni via mobiele applicatie Vriendendag.

Word jij ons fotomodel voor een dag?

Bus, Trein of Sneltram en andere opties zijn relevante alternatieven van het openbaar vervoer om jouw bestemming te bereiken. Alles weergeven. Bedank bertkKID. Engels De gids die enorm veel wist over ff klokken met speelwerk verdient een aparte vermelding.

Utrecht, aankomsttijden en actuele dienstregelingen, 10 minuten wandelen. Hotels in de buurt Bekijk alle 28 hotels in de buurt. Vreselijk 2. Datum van activiteit: augustus Heeft deze plek of activiteit een bar. Datum van activiteit: museum speelklok utrecht netherlands Hebreeuws 2. De gids die enorm veel wist over ff klokken met speelwerk verdient een aparte vermelding.

Goed museum, gericht op kinderen en kennis van de kinderen. Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 21 Exact begrenzen of zoekgebieden.

Datum van activiteit: mei Hoogtepunten uit beoordelingen. Ontvang een routebeschrijving en vind de dichtstbijzijnde haltes met behulp van de mobiele Moovit-app of Moovit-webapplicatie.

Attracties in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt! Er is veel te ontdekken in dit museum, zoveel moois is er te zien.

Geeft deze attractie bezoekers de mogelijkheid om de lokale cultuur te proeven.

 • Ilan 27.10.2019 20:04

  Hotels in de buurt Bekijk alle 28 hotels in de buurt. Indonesisch 1.

 • Earl 24.10.2019 18:44

  Bedank MurielB. Kort overzicht.

 • Flemming 22.10.2019 17:29

  Hotels in de buurt Bekijk alle 28 hotels in de buurt. Utrecht, Voorstraat is meters verwijderd, 10 minuten wandelen.