Niet in slaap kunnen komen na bevalling

 • Abonneren
 • Aandeel

Van Rita In Overig 5 2 dagen. De belangrijkste tips die ik je kan geven: - probeer het los te laten,hoe moeilijk het ook is. Bekijk ook:   Hoe je tijdens je zwangerschap toch goed slaapt.

En gaat het ooit over? Ik ben het vertrouwen echt aan het verliezen. Slaapgebrek, wie kent het niet als nieuwbakken moeder? Ze maakte na de geboorte van haar dochtertje een postnatale depressie door. Feit is wel dat ik zo snel mogelijk met die troep moet stoppen. De verschijnselen beginnen meestal kort na de bevalling na een paar dagen tot ongeveer vier weken.

Ik herken het minder slapen iig wel, ik slaap veel lichter dan voordat ik kinderen had, en word snel wakker.

Gerelateerde folders. Winni Hofman van Somnio, wekelijks een ander aspect van het wonderlijke fenomeen slaap. Er kunnen ook psychologische oorzaken zijn waardoor de moeder zich somber en niet gelukkig voelt!

Anders komt hij echt niet meer aan zijn rust toe. Ik was gewoon totaal niet moe.

Wees assertief met uw zorgen; niet alle instanties en hulpverleners herkennen de symptomen en ernst van een postnatale depressie.

VIVA nieuwsbrief

Wat gebeurt er als je die fles van 11 uur niet geeft? Niet in slaap kunnen komen of doorslapen. Zelf heb ik een zware zwangerschap gehad met name de laatste weken en die is geëindigd in een zware bevalling.

Ik ga dat ook aankaarten. Alles over prenataal onderzoek. Ik was er gewoon bang voor geworden omdat ik zo met het niet slapen bezig was. Reageer op dit bericht.

Snel reageren is daarom uitgeschakeld. Heb heel lang niets geslikt, accepteren was hier het toverwoord. Hulpmiddelen bij het slapen Ik ga allerlei oorzaken langs. Dan kon ik ook weer terug. Heel scary allemaal…. Wat ik nu nog mis is contact met iemand die ongeveer hetzelfde meemaakt of heeft meegemaakt?

POPULAIRE VIDEO'S

Er zijn praktische, hormonale en psychologische oorzaken voor deze stemmingsstoornissen aan te wijzen. Zelf heb ik een zware zwangerschap gehad met name de laatste weken en die is geëindigd in een zware bevalling. Maar het blijft moeilijk om in slaap te vallen. Heb jij regelmatig last van slapeloosheid?

Meepraten op het forum. Fajah Lourens over afvallen na de bevalling x. Zoontje sliep met 3 maanden door. Op een gegeven moment gewoon niet meer gegeven en dat ging goed. Time lapse van baby die leert lopen x.

Kraamtranen (‘post partum blues’)

Vraag om hulp als u daar behoefte aan heeft. Zorg voor voldoende rust, ook al is dat soms moeilijk. Vroegboekkorting voor herfst- en kerstvakantie. Tot dat ik mindfulness ontdekte en leerde hoe ik mezelf kon bedaren en de gedachten kon laten gaan.

 • En ik voel me liever fit overdag met een pil dan beroerd zonder pil.
 • Dag dames, zijn jullie nog actief?
 • Ik was obsessief bezig met rust en regelmaat inbouwen voor de kleine en verloor mezelf in de bv.
 • Dan kon ik ook weer terug.

Maar ik kan je zeggen: Het komt goed, het is zo. Mijn vriend kon nu ook het flesje geven en ik kon opladen. In het begin dacht ik dat die medicatie me tijdelijk zou helpen zodat ik zelf de draad weer oppakte. Op een gegeven moment werd ik al zenuwachtig als het donker werd. Een niet in slaap kunnen komen na bevalling krijgen is n van de grootste veranderingen in je leven. Winni Hofman van Somnio, wekelijks een ander aspect van het wonderlijke fenomeen slaap.

Ik werd helemaal paniekerig?

Maar hoe lang zou het nog duren? De vrouw is heel angstig en heeft last van ademloosheid, hartkloppingen, opvliegers, pijn op de borst, trillen, duizeligheid en snelle ademhaling. Kunt u niet komen?

Hey Gienne, lukt voorlopig nog niet. Ramen lappen en het hele huis aan kant maken, wat moeilijk kan zijn. Ga pas naar bed als je moe bent.

 • Amely 25.10.2019 01:08

  Ik sliep geen paar uurtjes per nacht, ik sliep gewoon NIET.

 • Anne-Louise 21.10.2019 07:58

  Bekijk alle artikelen.