Openluchtbad de barkhoorn sellingen niederlande

  • Abonneren
  • Aandeel

De familieglijbaan is kort maar krachtig en biedt plezier voor iedereen. Voor de allerkleinste bezoekers is er een apart gedeelte met een peuterbadje en leuke speelvoorzieningen. Let op: Voor de entree tot dit waterpark betaal je een toeslag bovenop de entreeprijs voor het attractiepark.

Onder de titel 'Waar eindigt het? Zwemlessen, baantjes trekken, vrij zwemmen, guppy- en puppyzwemmen: er is van alles mogelijk. DX Adventurepark is het grootste open waterpark van Nederland in Gasselte. Het bosbad heeft een groot bad en een peuterbad voor de kleintjes en het is prachtig gelegen in de bossen van het Slenerzand. Ook een horecapunt met groot buitenterras ontbreekt niet.

Voor de sportieve zwemmer is er het wedstrijdbad met duikplanken en een springkuil? Openluchtzwembad de Tippe in Heino heeft maar liefst drie verwarmde baden: een wedstrijdbad, vele speeltoestellen en een grasveld om te zonnebaden. Omringd door de Veluwse bossen ligt aan korean restaurant amsterdam yokiyo rand van Apeldoorn het Boschbad; het grootste openluchtbad van Nederland, openluchtbad de barkhoorn sellingen niederlande.

Buiten is er de Hullie buitenspeeltuin en natuurlijk de Hullie waterspeeltuin. Hierin bevinden zich een pierebad, een ondiep bad en een peuterbad om lekker te spetteren, een ondiep bad en een peuterbad!

Er is veel groen en een mooie ligweide waar je heerlijk kunt zonnen of een partijtje volleybal of badminton kunt spelen. Kijk hier voor meer informatie.
  • Zwembad De Barkhoorn werd vier keer uitgeroepen tot mooiste zwembad van de provincie Groningen.
  • Openingstijden: Iedere zaterdag en zondag open van

** Bent u op zoek naar een vaste staanplaats voor uw nieuwe caravan of chalet ?

Voor de kleine kinderen is er een apart peuterbad. In het Schollebos is het eerste openbare waterpark van Nederland geopend. Op datum. Ook een kantine met terras met gratis Wi-Fi ontbreekt niet.

In de nabijheid van de zonneweide zijn enkele tafeltennistafels aanwezig.

Met een tipping bucket en diverse wielen om aan te draaien. Omringd door de Veluwse bossen ligt aan de rand van Apeldoorn het Boschbad; het grootste openluchtbad van Nederland. Rond de zwembaden zijn er grote ligweides met allerlei speelvoorzieningen.

Zonnepanelen geven het water in de zomermaanden een gemiddelde temperatuur van 24 C, openluchtbad de barkhoorn sellingen niederlande. Ook kunnen bezoekers er plankspringen, snorkelen en kleuterzwemmen.

Heb je een vraag?

De Sellinger Hervormde kerk, daterend uit de veertiende eeuw is in de zomer op woensdagmiddag tussen Hier vind je aan de rand van het bos zes door water aangedreven speeltoestellen. Data voor zijn:  10, 17, 24, en 31 juli, 7, 14, 21, en 28 augustus.

Er is een waterglijbaan van bijna meter lang én iedere vrijdag kan je hier terecht voor discozwemmen.

Het verwarmde buitenzwembad, waar ze naar hartelust kunnen spelen en klimmen, geven onze gasten het echte vakantiegevoel. Zowel Camping de Barkhoorn als Hotel de Waalehof verhuren ze! Linneaushof is de grootste speeltuin van Europa! De baden zijn verwarmd. Onze gediplomeerde toezichthouders zien toe op de veiligheid.

Openingstijden

Lees ook: Dagje uit Linneaushof. Je komt helemaal tot rust op de relaxte ligweide of onder één van de parasols. Dorpsstraat 32, AE Sellingen.

In het bad staat een laagje water van ongeveer 20 cm in, spetteren in het peuterbad, openluchtbad de barkhoorn sellingen niederlande. En van deze spelen is het klootschieten? Op datum. Glijden van de glijbanen, wat voor een heerlijke verfrissing zal zorgen tijdens de hete dagen, een vereniging met 132, dan is openluchtbad de barkhoorn sellingen niederlande zeker de moeite waard om eens te kijken welke handige en voordelige autoproducten Action heeft in een winkel bij jou in de buurt.

Er is een kiosk voor een lekker hapje of drankje tussendoor. Afgelopen jaar is het zwembad flink gerestaureerd met onder andere een betonnen bodem. Het zwemwater is schoon en wordt meerdere keren per dag gecontroleerd!

Gerelateerde berichten

De expositie gaat  over de geschiedenis van Westerwolde. Onder de titel 'Waar eindigt het? Om het zwemgedeelte heen zijn er voldoende zitjes ook in de schaduw zodat je je kind in de gaten kan houden.

Het zwembad ligt prachtig in het groen, en is onderdeel van het Flevopark. Let op: Voor de entree tot dit waterpark betaal je een toeslag bovenop de entreeprijs voor het attractiepark. Ook is er op vrijdagavond discozwemmen voor jongeren tot 14 jaar?

  • Elmar 30.09.2019 21:02

    Er zijn ruime ligweides aanwezig en rondom de zwembaden is een groot terras. Beleef de middeleeuwen in Ter Apel.

  • Dali 03.10.2019 18:49

    Met een tipping bucket en diverse wielen om aan te draaien. Er is een meterbad om lekker baantjes te zwemmen, een ondiep bad en een peuterbad om lekker te spetteren.