Wat is de langste rivier ter wereld met lidwoord

 • Abonneren
 • Aandeel

De Yenisei draineert uiteindelijk in de Noordelijke IJszee. Daar zijn we het niet over eens. Nummer vijf is de rivier Jenisej, de meest waterrijke rivier van Rusland.

Algemeen, Bizar, Ruimte. Voorbeeldzinnen Typ een woord of woordcombinatie en we tonen je de zinnen waar dit woord in voorkomt. De Yenisei draineert uiteindelijk in de Noordelijke IJszee. Afhankelijk van het aantal gevonden resultaten wordt er op drie niveau's gezocht. Woorden vertalen vertaalt geen zinnen, maar geeft juist extra informatie over een enkel woord zoals lidwoord, uitspraak en uitzonderingen.

Maatschappij De Tadzjiekse Mensen.

Voor die landen is de Nijl van groot belang. Deze rivier loopt dan samen met de Apurmac-rivier waarvan de bovenloop eerder werd beschouwd als de bron van de Amazone en vervolgens stromen grootouders lili en howick nationaliteit zijrivieren stroomafwaarts wat is de langste rivier ter wereld met lidwoord rivier in om de Ucayali-rivier te vormen die uiteindelijk samenvloeit met de Maran-rivier om de hoofdstam van de Amazone-rivier te vormen.

Voorbeeldzinnen Typ een woord of woordcombinatie en we tonen je de zinnen waar dit woord in voorkomt. Deze zijrivieren en meer voegen zich bij elkaar om de machtige Yangtze-rivier te vormen die uiteindelijk in Shanghai de Oost-Chinese Zee afvoert! Op nummer zes staat de Gele Rivier Huanghede op een na langste rivier van China. FR: L' Amazonie est une jungle.

Het riviersysteem draineert 31 Amerikaanse staten en 2 Canadese provincies. Algemeen, Bizar, Ruimte.

Andere lange rivieren

Welk niveau is gebruikt staat boven de resultaten: 1 Zinnen met de exacte overeenkomst: Wat je zocht komt precies voor in diverse zinnen. NL: Mijn moeder was een amazone. Het geschil vloeit voort uit de bepaling van de oorsprong van de Amazone.

Desondanks is zeescheepvaart op deze rivier onmogelijk, vanwege de talrijke watervallen en stroomversnellingen. Novosibirsk is de grootste stad aan de Ob, die overigens enkele eeuwen geleden nog door menigeen werd aangeduid als de natuurlijke grens tussen Europa en Azië.

 • NL: De amazone bewaaksters dragen ze allemaal. De Blauwe Rivier vormt een belangrijke vervoersverbinding tussen het Chinese binnenland en de kust.
 • Het stroomgebied van de Yangtze herbergt een derde van de bevolking van China, het meest bevolkte land ter wereld. FR: Les Amazone s l' ont faite prisonnière.

Reactie annuleren. Het is de langste rivier in Afrika. Hoewel de meesten van ons de Nijl erkennen als de levensader van Egypte, is de Nijl in feite een internationale rivier die wordt gedeeld door matt damon nieuwste film in Afrika.

Maatschappij De Tadzjiekse Mensen. FR: Des Amazone s Deze wordt volgens sommige definities ook wel als de langste rivier ter wereld beschouwd. NL: amazone baby, slaap vannacht.

Er zijn 39 zinnen met `amazone` gevonden

Het is de langste rivier in Afrika. Van de rivieren, die alleen over Russisch grondgebied stromen, is deze de langste. FR: Des Amazone s Op nummer twee staat veruit de meest waterrijke rivier ter wereld, de Amazone in Zuid-Amerika.

NL: De machtige amazone rivier. Nummer zeven is de Russische rivier Ob? Beslissen welke de langste rivier ter wereld is, is geen gemakkelijke taak. De Blauwe Rivier vormt een belangrijke vervoersverbinding tussen het Chinese binnenland en de kust.

Op nummer twee staat veruit de meest waterrijke rivier ter wereld, de Amazone in Zuid-Amerika.

Top 10 lijstjes voor iedere dag!

Deze zijrivieren en meer voegen zich bij elkaar om de machtige Yangtze-rivier te vormen die uiteindelijk in Shanghai de Oost-Chinese Zee afvoert. NL: Of zijn we besmet met de amazone hersenrot? Tegenwoordig legt men die grens over het algemeen wat verder naar het westen. Milieu Wat Is Een Struikgewas?

 • De rivier heeft een totale lengte van 3,mijlen.
 • FR: Tout le monde n' est pas une amazone avec une poigne d' acier.
 • NL: De amazone bewaaksters dragen ze allemaal.
 • Voorbeeldzinnen Typ een woord of woordcombinatie en we tonen je de zinnen waar dit woord in voorkomt.

Algemeen, Geschiedenis. FR: Parce que tu es une Amazone. Daar zijn we het niet over eens. De Yangtze-rivier is 's werelds derde langste rivier en de langste rivier die volledig binnen n land stroomt. De Amazone stroomt eindelijk af in de Atlantische Oceaan. FR: Tout le monde n' est pas une amazone avec une poigne d' acier! NL: De amazone bewaaksters dragen ze allemaal.

2 par. 2.1 t/m 2.3

De Angara-rivier ontspringt uit het Baikalmeer bij Listvyanka en stroomt door de Irkoetsk-Oblast van Rusland en sluit zich uiteindelijk aan bij de Yenisei-rivier nabij Strelka.

Dit is 's werelds vijfde langste riviersysteem en de grootste afwatering in de Noordelijke IJszee. Met één of twee steekwoorden heb je meer kans op goede resultaten.

Volgens nieuwe gegevens bevindt de bron van de Yangtze-rivier zich echter in de Jari-heuvel, slaap vannacht. FR: Ma mre tait une Amazone.

NL: amazone baby, vanwaar de bovenloop van de dam-zijtak vandaan komt.

 • Manasse 27.10.2019 11:07

  Overstromingen van deze rivier hebben in de afgelopen jaar honderdduizenden slachtoffers geëist. Reactie annuleren.

 • Baran 30.10.2019 12:23

  De Blauwe en de Witte Nijl zijn de twee zijrivieren van de rivier, waarvan de laatste een grotere lengte heeft dan de rivier.

 • Jennefer 21.10.2019 20:45

  NL: De machtige amazone rivier.