Yorkshire terrier te koop gevraagd

 • Abonneren
 • Aandeel

Sociaal en vriendelijk! Niets van deze site mag worden gekopieerd voor gebruik door derden zonder voorafgaandelijk akkoord van de uitgever. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten.

Op werkdagen voor besteld dezelfde Log In. Ook kan uw Yorkshire 1 à 2 maal per maand wassen en vergeet hierbij niet de oren te reinigen. Origine van onze pups: Het nestje Yorkshire Terrier pups te koop zijn afkomstig van Een Belgische erkende professionele kweker Een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde strenge dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd.

Auto rijden is geen probleem. Meer info…. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.

Aangeboden sinds Vandaag   3. Alleen zijn kan ie, maar hij vind het niet prettig en zoekt dan gauw zijn bench op. Hij heeft een speels karakter is sociaal waaks en uiteraard medisch gezond. Ook met andere honden gaat het goed en voor kinderen zijn het erg lieve honden. Dierenarts gecontroleerd en.

 • Pups zijn 10 weekjes oud en mogen meteen mee naar hun nieuwe mandje.
 • Het haar op zijn rug wordt in een midden scheiding gekamd. Het invullen duurt ongeveer 2 minuten.

Yorkshire terrier

Plaats dekreu advertentie. Tevens krijgt u de mogelijkheid om uw bestelling 30 dagen uit te proberen. Juul Lazaroms Meer info en foto's kan je steeds terugvinden op onze website, www. Groetjes jacq See More. Wachtwoord vergeten? In ons privacybeleid kan je meer lezen over het gebruik van je gegevens op onze website.

 • Afgezien van de ongelooflijk goede looks, zijn de Yorkie-puppy's een "men. Het haar op het hoofd is lang, terwijl het op de zijkanten van het hoofd nabij de oor aanzet en op de snuit zeer lang is.
 • Een miniatuurhond met enorme ambities, een formidabel dier in een klein lichaam — dit alles gaat over de Yorkshire Terriër. Royal Canin Adult Yorkshire Terriër hondenvoer 1.

Met 33 jaar ervaring. Oorsprong Karakter Verzorging Voeding Opvoeding. Biewer mini Wij zijn een familiale hondenkennel! De mond sluit perfect met tanden die zo gaaf mogelijk moeten yorkshire terrier te koop gevraagd. De Yorkshire bereikte al vr het Amerikaanse continent, terwijl hij in het begin van deze eeuw in Belgi en Nederland werd gemporteerd.

Belgisch fokker van:

Misschien vind je het leuk om achteraf ook nog even te gaan wandelen op het strand! Yorkshire Terrier herplaatsing en pups March 1 ·. Wij hebben het gebruikt voor onze yorkshire terriër.

Not Now. Yorkshire Terrier Puppies   Deze jongens zijn erg aanhankelijk en loyaal. De mond sluit perfect met tanden die zo gaaf mogelijk moeten zijn. Royal Canin Adult Yorkshire Terrir hondenvoer 3 kg Goedkoop royal canin adult yorkshire terrir hondenvoer 3 kg.

Nog geen account. Buiten vind ze alles yorkshire terrier te koop gevraagd en gaat…! Tweedehands yorkshire-terrier Datum nieuw-oud Datum oud-nieuw Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag.

Yorkshire terrier pup

Biewer Yorkshire Terriër Jongens Drie mooie jongens met stamboom. De moeders zijn twee schatten van honden en erg aanhankelijk. Profiteer nu! Meer Yorkshire-terrier - Puppies.

Ze mogen niet uitpuilen.

Raszuivere mini yorkshire terrier pups als we weg mogen dan zijn we ingeend en hebben een vac De Yorkshire Terrir is een hond die geen haar verliest, yorkshire terrier te koop gevraagd.

Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats. Ik heb mama en papa, maar ze zijn niet geregistreerd, 16. Het haar op de borst is rijk helderbruin tan. Een foto van de fotoshoot 2 weken geleden met 9 yorkies. Wij hebben nog reutjes en teefjes in div. Marcelisstraat in Scheveningen.

Onze troeven

De Yorkshire Terriër verschuilt onder zijn fraaie uiterlijk dan ook nog veel van deze kwaliteiten. Nieuw thuis gezocht voor Spikey! In de grote tuin van de opvang kan ze zo 60 meter verderop onbekommerd snuffelen en rennen zoals het een jonge hond betaamd.

Mama en papa - mini! Biewer yorkshire terrier dekreu niet te koop Emilio from the little stars. Yorkshire terrir.

 • Salim 10.10.2019 10:05

  Allen het biro reutje benji is nog beschikbaar,hij mag gelijk mee of in overleg moeder

 • Ajla 16.10.2019 16:15

  De mama niet meer dan 1 nestje per jaar krijgt, met een max van 5 nestjes totaal. Niet gevonden wat je zocht?

 • Everhard 10.10.2019 00:12

  Tevens krijgt u de mogelijkheid om uw bestelling 30 dagen uit te proberen. Ze zijn 15 weekjes oud.